--> --> -->

Copilasi de Iulie - August 2004 (43)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Vivia..mama imi povestea ca atunci cand era mica era spaima puisorilor de gaina...cand ieseau din ou,ii erau asa de dragi, ca-i strangea in brate pana mureau...io tot cred ca Uka trece doar printr-o "etapa" influentata mult si de venirea voastra in romanika...poate ca atunci cand va veti muta la casa se vor linisti lucrurile
Mariei ii plac emisiunile de divertisment de pe vremea cand eram noi mici...se uita cu drag la scenetele cu Toma Caragiu si altele..
Ma duc sa fac o baie poate scap de durerea de cap pe care o am de dimineatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

cam multe schimbari

poze de azi:

http://picasaweb.google.com/alex.badoiu/20091205?authkey=Gv1sRgCI7C6-rS-fmL9gE#slideshow/5451135024035930146

http://picasaweb.google.com/alex.badoiu/CasutaDinPoveste?authkey=Gv1sRgCJ_2yab0_4TSrQE#slideshow/5451176691501715570

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

buna seara,

noi suntem dupa nelipsita discutie despre moarte din pat seara. Tema de azi-ca a auzit el ca unii oameni o sa se nasca iar dupa ce mor sicum o sa faca el sa ne aleaga tot pe noi ca parinti si sa nu nimereasca la altii...

am petrecut timpul si noi pe afara azi si ieri desi inca mai tusesc, dar nu mai puteam sta in casa. Am poze, poate apuc sa le pun.

Robi, si eu zic ca nu aduce nimic bun bataia, poate doar o ascultare de moment, dar eu cred ca pe termen lung inraieste. Chiar nu reactioneaza la alt tip de pedepse, sa-i interzici ceva ce-i place mult, de exemplu? Si noi avem perioade cu nu in fata, dar ideea la noi e ca nu facem lucrurile care ne plac daca nu mancam, nu ne spalam, nu ne imbracam.

Olivia, l-a ascuns stiind ca o sa va suparati. I-a parut rau de ce s-a intamplat?, ca asta e mai important.

Pupam toate fetele si toti puii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Ultima perlutza a Adelutei:
Mami face mici, si Adela fomista chibiteaza pe langa mine, asa ca dupa prima runda de mici ii tai frumos 2 mici si ii dau in casa in fata TV-ului. Tati trece pe langa ea si o intreaba "ce faci Adela?", la care fata nu raspunde nimic...mami o intreaba si ea, "de ce nu-i raspunzi mami lui tati?", la care copilul pe buna dreptate..."aveam mancare in gura", si repede catre tacs-o, "hai zi repede"(nu mai completeaza - ce ai de zis - dar se citeste printre randuri). Apoi asteapta cateva secunde, la care raspunde singura "too late" , ca deja bagase alta bucata in gura, deci nu mai avea cum sa raspunda iar.

Va pup.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineataaa, trezireaaa

Polux, ce mi place mie de Adela
Kim, vazut placut cataratorul si casuta
Roberta, cum esti azi ?
Eu zic sa-l ignori si sa iti impui sa nu te enervezi. Pt ca nu-ti face bine nici tie si nici lui Matei. Imi cam pot inchipui cat de "dulce" poate fi si el cand ma uit la Giulia dupa o zi in care i-am stat la dispozitie 100% si am facut absolut ce-si poate dori cineva si primesc drept rasplata o mutra acra de-mi vine sa-mi dau mie doo peste cap si rerererere - imi promit ca maine va fi altfel sa se invete minte Aiurea ... maine fac la fel.

Si daca nu ne-ati vazut demult, avem poze de ieri.
Inca nu-mi vine sa cred ca Giulikse da cu troti si mamicile se mira Adevarul e ca noua ne ia cam doo sezoane sa invatam

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineasa!
Oliv, saracu whiskers. si eu zic ca a facut asa de teama sa il certati si ca ii pare rau. saracul... ce frumos a fost in parc!
Robi, imi pare tare tare rau ca sunteti in asa faza proasta. cred ca ignorarea e cea mai buna.. stiu ca e greu de facut, stiu ca e aiurea.. dar am experimentat si alte variante care la noi nu au mers deloc deloc...
Cori, si eu as zice sa nu va faceti probleme de scoala asta. vorba ta, e cu Mara
fug la trebi ca o sa am o saptamana tare aglomerata.
pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Eu sunt frinta...tot weekendul am gradinarit (si nici macar nu se vede mare lucru...) - am pus gardul viu, l-am tuns si am plantat salcioara - nu va zic ca m-am trezit duminica dimineata pe la 6:30 ca sa termin ce incepusem pentru ca aveam musafiri la prinz si nu mai puteam termina. Oricum mi-a mai venit inima la loc cu vremea asta minunata!!

Kim - felicitari pentru casa la rosu!! Nu vreau sa te descurajez, dar daca pina acum ai zis ca a fost greu...sa vezi de acum incolo...Cit despre hamster - si eu zic ca lui Luca i-a fost frica sa va zica ce s-a intimplat...nu cred ca realizeaza mare lucru...ai mei trageau simbata de pisica mai s-o rupa in doua - unul o tragea de coada, celalalt o apucase de urechi si niciunul nu vroia sa-i dea drumul...
Roberta - te inteleg perfect ca si eu imi pierd cumpatul la fel...incerc sa ma stapinesc, dar uneori cred ca o face inadins...
Philip - sa tii vremea aia la voi acolo - aici e frumos!
Pako - ce mi-a placut dialogul Adelei!!
Corina -

Fug ca am o intilnire....

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza la un capuccino
Am vazut poze frumoase cu Uka catzarat in copacsi cu Giulik cu troti
Mitzu si noi toata vara am discutat despre asta,mai ales dupa moartea lui M.J..(vrea sa mearga chiar la cimitir sa puna si ea flori la mormantul unei rude, care desigur ca s-a transformat in ingeras ca s-o apere pe ea)..acum este convinsa ca atunci cand moare cineva ajunge pe luna si poate sa participe la concertele lui M.J....(mult timp, cand mergeam la biserica sa aprindem lumanari aprindea una si pentru sufletul lui M.J.)
Azi dimineatza mandra s-a pus pe urlat ca vrea ca Minnie Mouse de pe ghiozdanelul ei sa se transforme in Mickey...si sa rezolv repede problema
hai sa avem o zi buna
edit:io azi sunt imbracata in alb si negru, asa ca-mi zice mandra la plecare "ce tare te-ai imbracat azi,parca esti din filmele alea vechi,alb negru!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Noi suntem singurele, fara John care-si odihneste nervii la ploaie in Elvetia asa ca m-am apucat sa fac nitica ordine in dulapurile de haine. Asta ca sa pun capac faptului ca-s nedormita (Ioana da din picioare si Mariuca sforaie si oricum imi raman 20 de cm de pat ca sa ma intind)...
Dupa doua nopti de sforaieli pe mai multe tonuri (aseara Maria a adormit mai repede si sforaia saracutza iar Ioana incepuse sa o ingane ) primul lucru pe care l-am facut azi a fost sa fac programare la doctorita care ne-a operat de polipi.
Pana pe 12 aprilie trebuie sa ma gandesc bine, nici sa o las sa respire in halul asta nu mai pot dar nici sa mai treaca prin ce a trecut cu operatia nu-mi vine .

Liliana, pontoasa Adeluta...hihihi
Olivia, felicitari pentru terminat casa la rosu! L-am admirat pe Luca la joaca...:)
Imi pare rau de whiskers, poate ca o fost un accident si Luca a facut asa din cauza ca se simtea vinovat...
Roberta, probabil e o faza...a venit si la Mateias primavara ...
Mitzu, sper sa va treaca tusea repede. Bunica lor este la noi asa ca in fiecare dupa amiaza o pun fetele sa le povesteasca despre bunicile moarte si despre cum le-au facut pomenile bunica (pe de o parte) si mamaie (pe de alta parte). Sa mai povestiom cum am fost la mormant, care a murit inainte de a se naste Maria si care dupa...Bunica le povesteste pentru ca mie imi vine sa o reped...:)))
Ioana, foarte frumoasa initiativa voastra. Am admirat capitanul turbo
Leeloo, ce frumos...vreau si eu o curticica!
Philip, capricioasa intr-adevar! Am vazut o data o reteta de biscuiti/fursecuri cu malai...spaniola sau ceva de genul asta. Dac aimi amintesc pe unde am vazut-o (sper) ti-o scriu.

Jucarii mai duce Maria la gradinita (ca e de tzara, orice jucarie e bine primita) dar parca nu se vede ca dam din ele...Trebuie sa ma bag ca lumea in cutiile si dulapul cu jucarii! Acolo munca!
Insa carucioarele, balansoarul, patutul cu salteluta si aparatori si hainutele mici le-am dat la mamici cu puiuti mici sau gravidute pen' ca nu ne mai trebuiau...A mai ramas patutul pliabil pe care l-am folosit o data si parca ma tine ceva sa-l dau ca e nou...:)
Nici nu stiu cui sa-l dau de fapt, care chiar sa aiba nevoie de el...

Aaaa, uitai sa ma laud. Am fost in kika (prilej de alergat prin tot magazinul dupa matze, care evident se agatzau de rafturile cu pahare scumpe ca sa aiba de ce sa ma apuce palpitatiile ) am luat tava de la dr. oetker si am facut briose . Super extra! Ioana s-a minunat la ele tot timpul. Azi dimineata primul lucru pe care i l-a zis lui tanti Viorica a fost "sa stii ca mami ne-a facut prajiturici mici!" Nu stiu daca le mananca :) dar le-au admirat de mi-a crescut inima!

Ma duc la bibilit hartzoage! O zi exceptionala sa avem si o saptamana si mai si...:))

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata! Multumesc mult de sfaturi
Matei e.. tot asa, tot nervi de dimineata, mai strang din dinti saptamana asta, sa se vindece si sa mearga din nou la gradi si... mai vedem. Problema nu e el, sunt constienta, el speculeaza faptul ca noi, adultii din viata lui, suntem pe diverse baricade si sunt convinsa ca atat timp cat va exista cineva care sa ii spuna (de fata cu mine ) ca el are dreptate si nu eu, va fi tot mai rau.
Azi am discutat cu o colega care are baiat de 20 de ani si care a trecut prin aceleasi faze, ea incerca sa ii ofere o educatie, sotul il rasfata la extrem si care a ajuns pe la 14-15 ani sa o ignore complet si chiar sa se intoarca impotriva ei...

Sfatul ei a fost sa nu mai reactionez asa, sa il ignor si mai ales sa ii constientizez si pe ceilalti ca e o varsta la care il putem usor scapa din mana...

V-am citit dar sunt cu mintea imprastiata si nu ma pot concentra decat la problema mea, sorry...

Mergi la inceput