Copilasi de Iulie - August 2004 (43)
Raspunsuri - Pagina 17
roberta04 spune:
Hello! Pe mine m-a apucat smotrul de primavara, daca tot nu averm voie sa iesim sa ne bucuram de vremea frumoasa...
Olivia, felicitari pentru indeplinirea misiunii...pana acolo ne descurcam si noi, sa vedem ce facem mai departe, acolo e marea mea durere, cu finantarea... Multumesc de sfaturi, sa stii ca eu chiar le transmit mai departe...Azi a inceput ridicarea casei, a sosit si caramida, muncitorii se muta in baraca de pe teren.Eu nu am fost de doua saptamani pe acolo.
Si noi suntem singuri, singuri in proiectul casei, Petro alearga ca disperatul, eu ma ocup singura de tot seamna treburi gospodaresti, copil, tata...
La noi e si mai frumos, nu ne crede nimeni in stare...
Liliana, cum sa te cheme la scoala numai pentru atat?? Eu cred ca sunt pe alta planeta, dar as face scandal...
Daria, spor la munci. Tot in echipa lucrati?
Eu sunt suparata pe Matei, profita cam tare de faptul ca are varicela, azi mi-a vorbit foarte urat, iar nu stiu cum sa reactionez. Deocamdata nu vorbesc cu el, dar nu ii pasa
Va pup, week-end frumos va doresc!
kim222 spune:
Robi eu te inteleg si singura va trebui sa gasesti butonul magic..la noi tot cu pedepse reusim cite ceva..dar doar una nu cumulate..Eu cred ca tot Tv este de baza..si nu asa o ora..doua..ci o zi doua..cit este nevoie.. Eu mai inventez convorbiri cu prieteni acre chipurile ne cheama de ex la circ (sau ce-i place lui mai mult)..si apoi explic (dar sa te auda cind vorbesti) cum Luca nu poate veni pt ca...si povestesc..
io am fost la piata cu Luca..am frecat casa ..tati este ca deobicei..la casa
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui philip uite, ca sa nu ma mai invidiati pt vreme: http://apha.shutterfly.com/12879 |
Asta e de azi ??? Wow.
Roberta, nu stiu ce sfat sa dau. La noi nu functioneaza nimik decat santajul cu nu merem in parc, nu mergem dupa tzoale, numergem la pictura ... si cum zice Kim, mai dau si io telefoane de`astea la nimeni si povestesc ca nu putem veni etc etc.
Kim, va reprofilati pe contructii bine ca sunteti pe drumul cel bun si mai e un pic si dai de beut
Noi ne pregatim de mers in parc, sa vedem cu ce role, trotineta sau bicicleta
Ieri am fost cu catel si trotineta ... io am fo` un car de nervi
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
kim222 spune:
v-am zis eu ca hamsterul va sucomba?...am zis ..
l-a omorit Luca!..si mai mult nu ne-a spus..asta m-a deranjat cel mai tare!..
l-a pus la loc si ne-a spus 10 zile sa-l lasam sa se odihneasca..nu ne-am prins..apoi ma tot intreba dar ce face doarme?..tata mi-a spus cind sta cu picioarele in sus a murit!..io lasa -l Luca ..doarme ..pina am pus aspitarorul si am vazut ca nu apare..
cica de frica nu ne-a spus..cred ca l-a apasat pe o perna pana l-a strivit..
ne-a socat ca nu a fost trist..ne-a speriat de-a dreptul..mai ales pe Sorin, eu ma consolez ca nu constientizeaza...cind l-am certat plangea in baie...Nu mai vreau nici un animal in preajma mea..ca le fac rau!
nu va spun ca am plans..dupa animalut..m-a pocnit si o migrena..care ma bantuie si acum..
vazind atmosfera din casa si-a sunat bunicii..si a plecat la ei peste noapte..
offf..m-a deranjat rau ca a fost pedepsit de atatea ori pe motiv ca..chinuie animalul si nu a inteles nimic..are bunica mea o vorba:
degeaba esti destept daca..esti si prost!
polux spune:
Olivia felicitari pentru casa la rosu. De acum in colo sa vezi cati bani aveti nevoie. Si-mi pare rau pentru animalut. Si da Olivia, asa e la kindergarden citesc si scriu, si fac adunari pana la 20. Si vad ca copiii pot duce, sau cel putin Adela ca stiu cativa colegi de ai ei care nici engleza bine nu vorbesc, dar sa mai scrie sau sa citeasca.
Daria si noi tot asa...o zi am iesit cu patinele cu rotile, una cu bicicleta si a treia cu trotineta....si urma sa o luam de la capat, doar ca dupa ziua de ieri cand au fost 18 grade...azi e zapada si sunt minus 2 grade.
Robi spor la constructie, si sanatate Mateiutului cel rasfatat. A si eu cu smotru...daca tot nu am putut iesi din casa, si clasa de karate s-a anulat azi.
Un weekend placut.
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4
g_ioana spune:
Uau Andreeap aveti zapada
Vivia...nu stiu ce sa zic a mea este miloasa rau,de exemplu daca isi vede verisorii plangand incepe si ea sa planga....sau daca unul din noi se loveste din neatentie si geme de durere se face palida si-i dau imediat lacrimile (eu una as vrea sa fie mai dura)
Noi azi am strans niste lucrusoare care i-au ramas mandrei mici si jucarii cu care nu se mai joaca...luni le ducem la gradi ca au o actiune "o jucarie o bucurie" cu o gradinita de copii dintr-un sat mai saracutz din iashi.
In rest pe afara cu bici si troti...a vrut si cu rolele da' nu ma tine spatele..
Si mandra-i pedepsita nu merge la mall,teatru si mc pana nu-si revizuieste comportamentul....azi se incuraja singura: "meii obraznicii iesiti odata din capul meu sa pot merge si eu undeva"
Acum fac mancare,spanac si ciulama de pui cu ciuperci....daca-s cuminti poate le fac si clatite
Liliana vrem poze cu Adelutza
Daria multisisa-ti treaca nervii
edit ca am pus niste pozici:http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/primavara%202010/
Robi a mea daca zice ca n-are chef sa faca nik, decretez cu mare satisfactie si bucurie ca-s in concediu si nu ma ocup de ea, fiecare face ce vrea,pe cont propriu...si imediat se executa
roberta04 spune:
Hello,
Am evadat si noi azi un pic de acasa, l-am lasat pe Matei cu sora mea si am plecat sa hranim catzelul, nu-mi venea sa mai plec de acolo, este asa de liniste si de frumos
Ieri am avut o zi urata, Matei mi-a pus tare de tot nervii la incercare, totul incepe cu NU. Nu mananc, nu dorm, nu ma dai cu nimic la bube, nu ma imbrac, nu ma spal, nu ma ridic de pe jos, nu-mi strang dezstrul din camera... Am tot incercat cu vorba buna pana m-a facut in toate felurile si... l-am batut. Am senzatia ca ajungem inevitabil la asta si nu imi sta in fire sa fiu violenta. Nu va spun ca am plans eu, nu el dupa ce a adormit. Cand a venit Petro acasa, a inceput runda doi - m-a facut si el cu ou si otet ca sunt violenta si ca o sa ma urasca copilul,ca o sa spuna la gradi ca il bat, sa iau calmante daca sunt nervoasa... Nu m-am mai certat si cu el, deja ma simteam eu ingrozitor...
Azi l-am lasat cu Matei care a inceput iar seria de NU... In concluzie, a luat o palma la fund si de la el...
Uffff, macar voua pot sa va spun...
V-am pupat, ma pregatesc sufleteste de o saptamana grea, in special la job...
Edit - Olivia, imi pare tare rau pentru hamster, oare ce ne facem mai tarziu cu ei?
Andreea, ce vreme... Dar si la noi sunt azi 20 de grade si de maine vine iar frigul, nu stiu daca o sa fie iar zapada, dar incep ploile...
szivarvany spune:
Olivia,
Nici nu stiu ce sa zic. Giulia e si-si. Si apucaturi absolut deplasate in care nu realizeaza ca totusi Sela e un suflet, alte ori mangaie si frunzele din tufisuri si nu mai poate de dragul unor pisici iar pe Sela o tot pupa. Insa prima parte o reprezinta si anume "animalismul", cum ii zic eu
Roberta,
eu zic ca e asa o varsta de kko asta 5-6 ani
Aseara am iesit in parc, formatie de 2+2, nu va spun ce de certuri si urlaturi ba la fete, ba la baieti, cred ca ne-au urat toti in parcul ala si in blocurile din jur Efectiv nu ne intelegem cu ei de nicio culoare. Sper ca e doar o perioada.
Ioana,
frumos gestul vostru, sigur veti face cativa copii foarte fericiti
Eu terminai mancarea, Giulik e imbaiata si la somn de la 13,00 d`aia ca n-a vrut si cum calcase pe bec si i-a tras una la Sela in timp ce bea bibele, i-am spus sa-si intoarca dosul si sa nu o mai aud. Si a adormit instantaneu, chiar daca jelea tv-ul, trotineta, papucii, cam tot ce ar fi trebuit sa faca fix in acel moment. Era rupta, am stat afara 2 ore pe traseu
Maine sunt free si si marti.
Cu belele la servici pe care sper sa le rezolv, cumva, de aici
Pupam trupa, duminica frumoasa tuturor
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
kim222 spune:
pina la faza asta si eu credeam ca Luca este milos..nu suporta nici sa mancam carne de pui..porc..etc..si uite..
De atasat de jucarii va d nu se atasaza..o fi la fel si de animale..poate este mai bine sa fie asa intr-o astfel de lume..cine mai stie??
azi am fost in parc, gatit..acum Luca se uita fascinat la un film 3D..
Robi nu stiu ce sa mai zic dar imi este f clar ca nu ajuta bataia la Mateias/...io mi-am propus ca la aceste faze sa ma duc la baie..sa ma linistesc eu..si sa revin calma..asa scapa nebatut..
am vorbit cu o tipa care a fost in invatatoare, si profa de romana si acum in inspectorat..sa duc copilul la o scoala care sa fie linga casa..si nu una de fite..ea se ocupa de cauatat invatatoare buna..poate voi merge pe mana ei..la scolile de fite imi spunea ca unii copii vin cu bodyguarzi