Copilasi de Iulie - August 2004 (43)
Raspunsuri - Pagina 16
szivarvany spune:
Kim, teoretic nu au cum sa scoata legea pana in septembrie, iar practic nu o pot aplica nici in urmatorii 100 de ani, parerea mea. Sa mai zic ce porcarie
Pupam pe Luca ... si zi tu ce dor ii e de tine Iti vine sa-l mananci ?
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
kim222 spune:
Daria asa sa fie...
mey cym sa fie ok 20 mil cind amindoi sint in acelasi "field"?..a si sa nu mai spun ca s-a facut 20 martie si noi nu am luat salariul pe februarie..asta se cheama munca voluntara!..la gradi la intretinere nu te asteapta nimeni!!!
Andries spune:
Buna dragelor, ce mai faceti? Eu toc mai am terminat o "interminabila " zi la birou, cu n sedinte, fara nici o decizie, tot ce-am muncit ultimele 2 luni e ...stopat ... si mi se va da un alt proiect. E ca la balamuc, dar i-am zis sefului ca atat timp cat imi da salariul ala, eu pot sa ii fac si pandispan in chicineta de pe etaj in caz ca nu le trebuie sa-si integreze sistemele si serviciile. Deh... austrieci get beget de la mama lor.
Asa ca am luat o pastila ca ma durea capul si m-am apucat sa ciesc pe DC ca poate-mi trece. Deja imi trece ... incet incet.
As vrea sa ma laud si eu cu tortul meu de mere... e prajitura mea forte, foarte sanatoasa... anybody interested?
Si philip, nu stiu daca ai acolo malai, dar stiu un fel de dulce din malai... o sa caut reteta.
Pentru un cabinet de medicina de familie, venituri intrate 20 de mil e foarte putin. Pai cred ca numai chiria si intretinerea sunt 10 mil lei. Nu e sustenabil in felul asta, trebuie sa mai faci si alte servicii pe langa, servicii platite adica. Pai daca ma gandesc ca pe o ora de masaj (reflexoterapie) eu dau 50 de lei sau la coafor servicii de o ora.. cam tot la 50 de lei ma duc...plus consumabile... ajuci sa ai o maseuza platita cu 400 ron pe zi ori 20 de zile inseamna 8000 de lei... de 4 ori venitul de la cabinet. Pai mai bine faci masaj 4 ore pe zi si ai luat 4000 de lei si nu te mai chinui sa faci rezidentiat, nu-ti mai arzi neuronii si nici nu ai raspundere ca moare pacientu sau mai stiu eu ce i se intampla. Scuze, dar asta e situatia economica reala, plata medicilor este de mare ca-cat in romania ...scuze pentru exprimare. Poate pana terminati voi se mai schimba lucrurile, dar acum eu ii consider pe medici niste masochisti clasa I. Nu stiu cum de se mai gaseste cate unul care sa aiba si puterea sa puna suflet in ceea ce face. Acu vreo 2 ani, medicul meu de familie avea vreo 5000 ron venituri de intrare, ceea ce era cat de cat ok. Nu stiu cati pacienti avea, oricum, multi.
Corianai... iubita nu te necaji cu scoala, sa nu-ti para rau ca nu mai sunt ca "fratii" e important sa invete sa se si descurce pe cont propriu. Stiu cum e cu gradi astea mai de fitze... al meu de exemplu cand a schimbat clubul de karate, din Cotroceni in ...Ghencea a fost putin socat la inceput ca nu stia cum sa se inteleaga cu acei copii, mai de cartier, mai golani, mai agresivi. Dar a invatat.
Deci din toamna trebuie sa il dau la clasa zero? unde? la scoala sau la gradi?
Kim sanatate pentru tatal tau, sa speram ca se va imbunatatii dupa ce trece vremea asta aiurea.
Andries
Andries spune:
Scuze de greselile de scriere, dar chiar ma doare capul ceea ce inseamna ca-l am inca.
Realizez ca trebuie sa imi caut si eu scoala pentru fi-miu, dar nu o sa il duc unde vrea husband nici in ruptul capului. Este mult prea "de fitze", no way. O sa caut ceva mai "intermediar", nici scoala de cartier periferic, dar nici prea prea ... mie imi trebuie in sectorul 1, undeva gen griviat-1 mai- turda, kiseleff. Husband vroia scoala 11 pfuuu ..
Andries
polux spune:
Wow am 16 pagini de citi...cand le-ati scris fete dragi. Parca suntem iar in perioada gravideniei cand umpleam 2 capitole pe saptamana.
Adela sanatate multa puilor. Nu le dai si tu ceva de cresterea imunitatii? Poate nu mai se imbolnavesc asa repede.
Ioana ai inscris copilul la scoala din toamna asta?
Robi sanatate lui matei, sa-i treaca repede bubitele. Bafta sotului la lasat de fumat.
Olivia frumoasa mobila, imi place ca este aerisit in casa.
mey ce preturi la o intrare la muzeu...mai scump decat in state.
Bunny mey profa lui Alex e tampita? Scuza-mi expresia, dar cum sa trimiti mey un copil la directoare ptr indisciplina ca a adus pietricele in clasa....hmmm, si eu care m-am suparat pe profa Adelutei ca m-a chemat la scoala sa-mi arate ca Adela si-a scris numele ei pe caietul altui copil...de parca facuse o crima, nu alta....
Blue, si aici e obiceiul cu recompensa copiilor pana la 5 ani cu actibilduri, sau stampile pe manute, sau picioruse dupa ce fac bine la gimnastica, balet etc. Deci functioneaza...dar de la 6 ani, gata cu recompensele, trec in alta grupa de varsta. A si bineinteles la scoala, pe fiecare tema, sau pagina facuta frumos are un actibild sau stickers sau un smiling face.
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4
polux spune:
Cori si eu am remuscari in privinta scolilor de aici...am dat-o la scoala de cartier cum s-ar zice la 2 minute de bloc...si tare ma simt vinovata ca nu am dat-o si eu la o scoala particulara, sau cel putin o gifted school, caci o duce capul si e foarte inteligenta. Dar e mai comod asa, si mult mai ieftin, si nu ne dau afara banii din casa. Dar la voi eu cred ca este mai bine, ca in asa fel surosrile sunt impreuna la aceeasi scoala.
Olivia sanatate tatalui tau. Bine ca ai fost langa el.
Am gatat cele 16 pagini...acum ca a venit weekendul sigur nu mai scrieti atat.
Va pup.
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4
szivarvany spune:
Salutare si de la noi, va uram un weekend insorit si multa sanatate
Noi cica muncim
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
kim222 spune:
Noi am terminat casa la rosu..mission accomplished
Mereu apare ceva ..Desi Sorin le spusese sa nu puna folia anticondesc pina luni pe acoperis..s-au apucat ..evident gresit (dupa ce un reprezentat le spusese cum s-o faca)..noroc ca acel reprezentant a trecut prin zona,i-a vazut si ne-a sunat ..iti pun gresit folia!!..Sorin i-a pus sa dea totul jos..folia a ajuns la gunoi..
Apoi caramizile la pervaze nu se pun cu gaurile in sus...ci invers caramida (ai mare grija Robi!)...cum mama masii 2 echipe de constructori nu au stiu asta!!!
mi-e frica sa nu clacheze Sorin, el face tot..plus jobul zilnic..fiecare mai are un unchi..un amic care poate sta si supraveghea..numai noi ca deobicei ..SINGURI!
noroc ca a venit primavara
kim222 spune:
oricum din ce povestiti voi americancele si Mani , kindergatenul este ca un fel de clasa I...incep in forta nu ca aici..si daca ei considera ca la 6 ani trebuie sa stii sa socotesti si sa citesti..asa o fi..