Copilasi de Iulie - August 2004 (43)
Raspunsuri - Pagina 15
szivarvany spune:
Din categoria, tre` sa ia cineva atitudine
Mergem duminica la o biserica inafara orasului
iese un domn de la altar cu doo paini: una mare si una`n forme
don`soara Giulik: mami, ala e un X
io de colo: pe naiba, ala e un +
la care M: fetele, aia e in forma de cruce
sa va zic cum se uita lumea ... juma` dadeau sa rada, juma` incruntati
EDIT: ROXANA esti ok ???
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
leeloo2004 spune:
Sunt si eu pe aici, ma bucur ca au anuntat ca vine caldura, oricum ma bucur de soarele de afara - sper sa inmugureasca in curind si pomii si sa mai dispara din praful asta ca acum e tare rau...
Duminica avem invitati la masa, asa ca discutiile voastre de acum citeva pagini au picat la tanc...
Va pup pe toate si va urez un weekend super!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
corianai spune:
Pai bine mai Daria!!! super tare faza.... eu sigur as fi izbucnit in ras
Vine caldura la voi?? ufff... la noi nu urca nici de frica peste 5-6 grade si tare vreau si io macar fro 10
la capitolul prajituri, Alba ca zapada de care vorbeati voi e o praji cu crema alba cu lamaie? aia era prajitura mea preferata din copilarie pe care o facea bunica cu multa maiestrie, dar din pacate reteta ei s-a pierdut... aveti voi reteta de asa ceva?
Ref scoala Evei, avem acum doua posibilitati, sunt doua scoli in aceeasi incinta, una normala si una de muzica. pe mine ma incanta cea de muzica, mate si alte celea oricum o sa invete asa ca nu ar strica sa cante la vioara sau ce i-o placea ei... mara insa nu ma lasa, cica e mai slabuta scoala, de taica-su nici nu mai spun, cica trebuie sa invete carte, muzica in timpul liber daca vrea. eu nici nu stiu cum e mai bine, e clar ca am o problema din ce in ce mai mare cu deciziile...
szivarvany spune:
www.culinar.ro/retete/gateste/3/143/8808/dulciuri/prajituri/prajitura-alba-ca-zapada" target="_blank">prajitura alba ca zapada in imagini
Corina, cina clasele I-IV la scoala normala, apoi se vede.
Intre timp testat copilul, dat la cursuri diferite si vazut ce si cum.
Mie-mi surade ideea de scoala de arta, eu am ratat si arte plastice, si muzica, si sport ca s-a trezit profa de romana sa le zica alor mei ca am talent.
Draqu` stie la ce ca io aveam la restul
Leeloo, aveti petrecr ?
Roxana, Kim ... unde steti ???
kim222 spune:
io-s cu probleme..tata a facut azi 22..am reusit fara salvare sa-l aduc la 16..mai vedem..
am dat si o fuga targul de haine..
Roxa daca nu ma insel este la Buc...
corianai spune:
Zau daca ma duce capul ce sa fac... se vede treaba ca de ciuda ca am ratat scoala cea buna, caut acum tot felul de solutii sa ma scot o sa mergem saptamana viitoare cand am eu doua zile libere sa vizitam ambele scoli, si om mai vedea... eu sunt pt latura artisticamai ales ca nu cred sa am probleme cu lectiile cu ea, deja a invatat sa scrie sa citeasca si sa socoteasca, habar nu am cum si cand, la gradi zic ca foarte putini stiu asa bine ca ea, probabil ca a mai ajutat-o Mara, dar mie mi se pare remarcabil ca aude si scrie toate literele intr-un cuvant, la Mara a durat ceva si era clasa 1
Daria, ai incercat prajitura? seamana cu a bunicii, dar foile par mai groase, bunica facea unele subtirele si crocante
Olivia multa sanatate tatalui tau
szivarvany spune:
Kim, o mare imbratisare la voi sa fiti bine cu totii
Aha, deci Rox e in excursii
Corina, iti dau link http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149222 daca ai timp sa citesti
kim222 spune:
Mani si nu i-ai spus nimic invatatoarei??? Pe un ton normal evident..
voi ati auzit de noua lege a invatamantului..ce ne facem daca intra in vigoare din septembrie?
Cori tu stii mai bine..ce pot sa-ti spun, eu te inteleg..
azi trebuia sa-l aia Sorin pe Luca ca avea drum prin zona..si ma suna o mamica..ca Luca vrea in curte la joaca cu fiul ei si daca poate sa-l ia..se descurca al meu! V-am spus ca acum plinge si cind o vede pe aceasta mamica???..ii zice mi-e dor de mama poti sa ma iei tu?...si azi l-am lasat dupa 4 zile de normalitate..tinut pe loc de infirmiera..deja nu ma mai afecteaza..asta este..