Copilasi de Iulie - August 2004 (43)
Raspunsuri - Pagina 20
roxanaz spune:
pupi
nu am timp decat sa zic buna dimineata acu'
incerc sa revin cat pot de repede
sa aveti o zi excelenta!
g_ioana spune:
Neatzaio beau capuccino la servici ca virgula cafeaua am beuta acasa cu sotiorul la ora 6...nu stiu ce am dar ma trezesc cu noaptea in cap
Alice insanatosire grabnica,mamaa ce ghinion pe capul tau!
Daria spor la smotru de azi incep si io actiunea curatenie pentru pasti sper sa o termin pana atunci
(sunt pe ultima suta de metri cu sustinerea publica a tezei si sper sa nu ajung la socola...am doi sefi superciufutzi pe capu' meu)
Pupicei si o zi excelenta
roberta04 spune:
Si eu intru doar sa va salut, mi-a venit seful cel mai mare de la Londra, asa ca saptamana asta merg pe sarma
Alice, sanatate multa! Ma astept si eu la asta...
V-am pupat!
corianai spune:
Alice muulta sanatate si io am facut tarzior varicela si doar in oki nu aveam bube, ca in rest ma napadisera... ziua nu ma scarpinam dar noaptea... ma trezeam scarpinadu-ma cu atata patos incat in final am dormit cu mainile legate. noroc ca nu au ramas semne!
Stie cineva o reteta verificata de cozonac si cat mai usoara daca se poate?? nu am facut niciodata si sunt decisa sa incerc anul asta. nu prea stiu cum o sa fac cu nuca pt ca nu am masina de tocat si nici nu am vazut pe nicaieri... nici robot nu am, doar un aparat mic cu care faceam piureuri pt Eva cand era bebe... oare merge cu ala?
Curatenie de paste as face si io dar ma retine o mare lene plus ca nici nu am timp sa fac ca la carte... uffff nici macar nu stiu de unde ar trebui sa incep... repet taaare bine mai era la apartament...
Ioana spor la trebi si nu te panica!
g_ioana spune:
Corina da' masina de paine ai?ca mie imi iese cozonacul cu reteta de la Roxi, cu aluatul facut la masina de paine
Cu nucile faci cam asa,pui bucatile de miez de nuca intr-un prosopel,il legi bine si le bati cu ciocanul pe toate partileies super...cu blenderul nu merge, ca am incercat si io,doar daca pui un capac, ceva, ca sar peste tot...io asa am facut cand mi s-a ars tocatorul de orice
De panicat nu ma panichezi io asa repede dar pentru ca ma abtin sa nu "explodez" ma doare capul non stop
Meii da' ce liniste p'aici...
corianai spune:
Am masina de paine. Vau si io reteta de la Rox, pls!!! merci de pont, o sa ciocanesc nucile, dar daca fac in masina de paine se amesteca in toata coca, sau cum???
kim222 spune:
io tot la scoala ma gindesc..si ma razgandesc..tare mult as vrea la scoala buna dar nu are cine sa-l ia pa Luca la 11.25
Rox ai aflat ceva despre inavatatoare?
Mani drum bun si sa va simtiti bien acasa! Uite activitati:
http://www.gradinite.com/site/Evenimente/
si uite si spectacole:
http://www.gradinite.com/site/SpectacoleCopii/
in Bucuresti inca ai ce face cu copilul...in rest, nu mai spun:( La circ nu stiu cind ai fost ultima data dar de cind cu noua directoare, totul este altfel...
Roxi si Adela v-am spus gresit la placinta se imaprte in 5 pt ca ies 5 rulouri (asta este in functie de tava). Ce se toarna deasupra este doar compozitia data fara aluat..scuze!
corianai spune:
Olivia... ufff sa nu faci ca mine alege scoala buna, eu am in continuare mustrari de constiinta
kim222 spune:
Da Corina...dupa ce ai scris tu ma gindeam...daca o sa-mi para rau ca nu am facut tot ce depindea de mine..