Copilasi de Iulie - August 2004 (43)
Raspunsuri - Pagina 21
Andries spune:
Buna fetelor,
"el" este cumnatul meu, fratele sotului, ei stau in rep moldova si de aia e mai greu cu retetele prin telefon.
Mani, cand veniti? si cat stati? Ca sa stiu sa ma mai interesez si eu de "activitati"
cat despre scoala... eu am target sa "ies" pe cont propriu pana in 2011 ca sa pot plimba copiii la scoala si inapoi, chiar daca asta va insemna un venit mai mic.
Andries
kim222 spune:
Andries..ar fi misto sa poti face asta!Noi pe cont propriu mai devreme de vara lui 2010 nu avem cum..de aici problemele cu scoala..
Andries spune:
cred ca vara lui 2012 nu 2010...
Nici la mine nu e usor, dar nu am ce sa fac. La vara sper sa termin cu zugravitul si sa ma mut in casa noastra (pe pamant) si nu il pot duce la scoala din zona pentru ca e foarte slaba. Asa ca il voi duce la o scoala din sect 1 accesibila din zona chitila/grivita/1 mai. Probabil urmatorii 10-14 ani o sa ii petrec cu copiii in masina dimineata si seara, asa cum fac de 4 ani incoace. Partea buna e... ca vorbesc cu ei zilnic avem 45+45 minute de conversatie cu plozii si asa aflu si eu toate telenovelele de la gradinita.
Andries
roberta04 spune:
Noi l-am inscris pe Matei o scoala buna (din cate stiu eu).
Partea buna este ca au after-school, partea mai putin buna este ca programul este pana la 16.00.
Eu lucrez pana la 17.30, Petro inchide magazinul la 17.00.
E cam greu sa ne gandim la cineva sa il ia mai devreme pentru ca vom locui cel mai probabil in noua noastra casa si e obligatoriu sa mergi cu masina pana acolo.
Dar nu vreau sa ma mai gandesc acum si la asta, o sa gasim o sultie la momentul respectiv.
Acum ma doare mintea ca nu pare sa ii treaca varicela, are inca bube cu lichid si daca nu se usuca nu il pot duce luni la gradi. Deja sunt descoperita in urmatoarele zile, soacra mea are cu totul alte griji si nu stiu daca mai vine...
Si asta se intampla in momentul in care eu trebuie sa functionez la 200% din capacitate la serviciu...
Daca raman pe drumuri, macar am rezolvat partea cu dusul-adusul copilului la si de la scoala
leeloo2004 spune:
Upss, deci a luat si Alice...sanatate multa si sper sa fie o forma usoara!
Corina - o sa-ti spuna Rox reteta, dar cu masina de piine faci doar aluatul de cozonac - dupa aia pui umpluturile si il coci in cuptor...
Eu sunt pe fuga, iar am tinut-o tot in sedinte, acum urmaza alta...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
kim222 spune:
Andries ai dreptate ..2012:)..La casa asta a ta pe pamant..ce jgheaburi ai folosit..ce sa-i faci..fiecare cu ce-l doare Cam nasol cu scoala si la voi ..crezi ca poti ajunge in 45 de minute??
Ioana bafta si sa dai de baut!
Robi merge anul acesta la scoala? Asta este partea nasoala cind stai la margine de oras .Dar Pedro nu poate lasa la magazn pe cineva?
Daria nu mai zici nika?
Liliana super tare Adeluta!
Gabi pune poze cu gradina!
szivarvany spune:
Nu ca am fo` la gradi ca n-am fo` demult, de ieri adik si mi-a fo` dor sa stau cu doamnele la un Pepsi. Copiii avand optionale am profitat in grup
Merg sa fac cap nou.
Dupa care, merg la gradi si apoi la pictura.
Vin cu linku`
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela