Pepenasi de iulie-august 2008 (178)
Raspunsuri - Pagina 15
dana81 spune:
VIOOO ce citesc eu aici...
bravo, imi place decizia luata.sa dea DD sa fie repede.Despre cum si ce fel cu serviciu nu prea ma pricep, la mine a fost simplu de tot.
Si noi mai mult pe afara stam, dar mi e dor de fete pe aici.
Bujo felicitari pentru sala, sa fie tot asa si la traseu.Eu nu vreau sa mi aduc aminte de cate ori l-am dat
, si sala numai cu 26 o luam...
26+
RIANA &
CLARA 06.08.08
moni_or spune:
VIO, super noul proiect, multa bafta, sa dea Dumnezeu sa aiba Alexandra cat mai curand un fratior sau o surioara!
Am pus poze noi pe Picasa, cu Coca, noua noastra catelusa adoptata si cu ziua de nastere la care a fost Luca ieri. A fost cam timid ieri, na a fost si cel mai mic, urmatorul copilas ca varsta avea 2.5 ani, dar pana la urma s-a mai dezmortit el si a mai si dansat. Oricum atractia nr. 1 a fost meniul cu cartofi prajiti si McNuggets, evident ca nu mai mancase asa ceva, asa ca jumatate din petrecere a petrecut stand pe scaun si mancand
, or fi crezut ceilalti parinti ca saracul copil nu primeste mancare acasa decat o data la 3 zile...
Am fost azi sa vorbim de rolete pt. velux, in camera lui Luca, maine vin sa ia dimensiunile, sper sa le monteze repede si sa il ajute sa doarma mai bine (la amiaza si dimineata, ca peste noapte n-au ce sa-i faca roletele sa nu se mai trezeasca).
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
30+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
ankalaura spune:
Noi in zona oarecum, impachetam. Adica eu impachetez, hazbandu' e la munci inca, si o sa mai tot fie pana vineri. De azi intr-o saptamana, fix la ora asta, o sa luam lunch-ul cu Mada si cele doua A ![]()
Nu am apucat sa citesc decat ultimele 3 pagini, si unde trebuie musai sa ma bag este la
KIMMY - lasa naibii ss, iei prea mult si prea des! Si tu o sa zici ca nu, ca ai luat numai de vreo 3 ori cate o saptamana doua, dar nu are importanta, ss este (sa zicem) o solutie de criza, si de ne-repetat. Parerea mea.
Lasa naibii mancatu' si basta nene! Ti-e foame, bea apa, ti-e sete, bea apa. Ia-ti legume multe, iaurt degresat, umfla-te cu salate, si da-l in ma-sa de ss!
Ma duc sa mai fac o lada, vorba lu' Biri.
ankalaura spune:
IRISS - nu lua role cu roti de PVC, ia-i si fetii de la Decathlon, sunt foarte bune, spre deosebire de caterincile alea de pvc, sau alea de prin carrefour care alte caterinci sunt!
La Decathlon au marimi reglabile, au de la 25, NU II LUA MAI MARI ca sa o cada in nas non stop!!!
Pentru tine, ia-ti mama ce role vrei, e ca mersul pe bicicleta, pe gheata ai patinat vreodata? Daca da, pe role e la fel. Daca in schimb schiezi si NU patinezi, o sa ti se para bizar la inceput.
Si nu te lua dupa barbatu-tu, la ce o sa roluiesti tu in parc la noi (a propos, sa nu va lipseasca incaltamintea din sac! nu mergi cu rolele de acasa spre parc si invers!), deci nu o sa ai sanse nene sa iti rupi cine stie ce si cine stie cat de grav. Mai nasol o sa fie cu fundu', care e o buna amortizare pentru incepatori. Si lu' Yvo, sa o inveti, in loc sa cada in fata, in maini (si le-ar rupe, cu tot cu protectii), sa cada nene in fund, ca doare mai putin si nu se rupe la fel de usor ca mainile...
ankalaura spune:
Gally - relaxeaza-te cu ciu fo li ciul... Nu iti imagina ca frizeritele alea au mai multa pricepere decat o frizerita oarecare de la colt. Ba chiar se schimba des tare, daca faci programare, costa mai mult decat daca te duci pe nepusa masa. Zau, cauta in alta parte si nu ciu fo li ci...
flo1980 spune:
Hai buna ziua!
Kamelya scuze ca te-am confundat cu Katalyna
na' amandoua cu k cu y..... io' obosita si cu un neuron lipsa 
Kimmy sotul a tinut dieta daneza, a naibi de grea, are un meniu fix, eu una nu-l pot tine nici sa ma platesti
si a slabit in 13 zile 8,5 kg.
Mai poti tine disociatul dar o zi cu lactate, alta cu fructe, alta cu legume si alta cu carne, timp de o luna, pt. rezultate bune sau macar incerci cateva saptamani dupa cum rezisti.
Am incercat sa mai iau si eu dupa sarbatorile de iarna capsula de slabit dar mi-a fost mai rau ca la prima tura (de 2 saptamani) si am zis ca in veci nu mai iau. Am luat doar 6 capsule si am zis pas!
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
flo1980 spune:
David si-a regasit o veche pasiune si ma dispera!
Rupe hartii in bucatele mici mici si le baga in gura apoi le arunca prin casa 
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
Kimmy spune:
Buna!
Multumesc de sfaturi fetele 
Am comandat deja ss,dar cred ca nu o sa iau decat in caz de forta majora.Aia daneza e belea
,cel mai tare m-a distrat pranzul din ziua 7 "nimic"
,totusi,cred ca o s-o incerc.Eu mai degraba ma pot tine de meniuri fixe,decat "hai sa manc mai putin" sau "hai sa nu mananc cutare" sau "hai sa nu mai mananc dupa ora 6" ![]()
Incep de vineri,ca joi totusi e ziua mea si nu vreau sa rod la salata cu gramada de bunatati in nas 
Disociatul l-am mai facut o data.E ok,dar nu scazi spectaculos,eu am dat atunci 2 kg in 2 saptamani,si in 3-4 zile le-am pus inapoi cu "dobanda" 
E la mine mama asa ca sunt la smotru zilele astea.Azi am spalat geamul de la sufragerie,am spalat si perdelele,diseara frec la covoare si etc etc...
Eu nu cred in "curatenie de paste",fac pentru ca deja era cazul
,noroc ca pica fix inainte de sarbatori hihi.
Moni esti tare tare dulce cu burtica
,iar Luca e un scump si jumatate!
Vio,bafta in proiectul bebe 2!Sa dea DD sa se prinda repede repede de data asta 
Finuta mea se pare ca a fost graviduta,a avut test slab pozitiv,dar de ieri sangereaza.Maine are programare la dr.Eu inca mai sper,dar prea seamana cu prima mea sarcina 
Va pup 

_
Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
dara_d spune:
Buna fetelor
Am citit si eu pe diagonala din urma ca nu am avut timop am avut de alergat plus treaba prin casa.
VIOOOOO bravo tie ai luat o decizie minunata asteptam sa ne dai vesti bune curand.
KIMMY nici eu nu fac curat special pentru paste dar pentru ca a fost mai cald zilele trecute am spalat geamurile si oricum de aspirat,sters praf si lustruit parchetul fac macar saptamanal.
MONI OR super pozele.
Ma duc sa pregatesc gustarea pentru Denisa .
Aropo de denis vorbeste din ce in ce mai mult si intelege mai multe.
gata pupici si spor la treaba .
http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png
Tecky spune:
Salutare!
Fetelor eu va citesc zilnic dar sunt foarte ocupata.Imi pare rau ca nu mai am timp sa scriu cat scriam inainte....
Vio felicitari pt decizia luata si bafta la bb2.
moni mi-au placut pozele si catelusa e draguta!
ankalaura ce putin mai aveti pana plecati.
Eu de cand am inceput munca mananc precum o
si de frica ca m-am ingrasat nu m-am mai urcat pe cantar si azi m-am urcat din curiozitate si ce credeti?am aceeasi greutate
Conteaza mult sa ai o activitate,parerea mea.
Ralu e foarte maraita,agitata,nervoase,nu-i convine nimic,plange din senin,ii curge multa saliva si sta numai cu manutele in gurita....sper sa fie de la caninii de sus care tb sa-i iasa.Apropo dupa canini ce mai tb sa iasa?
Va pup