Pepenasi de iulie-august 2008 (178)
Raspunsuri - Pagina 14
violeta29 spune:
Bunaseara!Se pare ca in sfarsit a venit primavara.De fapt azi pot spune ca a fost vara ,asa cald ce a fost!
Alexandra e bine, mai are ceva mucisori razleti,dar nu mai tuseste, nu mai are febra.Inca nu am mers la cresa,mi-e si frica de momentul ala.Cred ca mai incerc o saptamana ,daca nu se adapteaza asta e,o sa stau un an acasa si gata,alta solutie nu vad.Mi se rupe sufletul de ea, are cosmaruri noaptea, se trezeste plangand si ma striga sa vin inapoi, nu putem merge la nimeni in vizita caci ea cum se vede intrata in alta incapere decat a ei incepe sa planga de frica ca o las acolo si plec,la cumparaturi nu am nici o sansa sa o probez cu ceva ca imediat se sperie si incepe isteria,nu se poate apropia nici un strain de ea....E muuuult mai atasata de mine, nu mai sta doar cu tati nici macar 5 minute,si la baie daca plec vine imediat sa se convinga ca sunt acolo.
M-am -am gandit la o solutie,ca sa nu pierd locul de munca si ca sa nu stau acasa fara bani, dar sa vad daca imi iese pasenta.Asa ca de astazi declar deschis sezonul pentru bebe doi
.Inca nu-mi vine sa cred ca am luat decizia asta,chiar zilele trecute ma intalnisem cu Dana si ii ziceam ca ii admir curajul de a mai face un bebe si ca eu n-as putea![]()
Apropo, daca as ramane insarcinata acum,sa zicem,in momentul in care ar trebui sa incep munca as putea sa intru direct in medical sau trebuie sa merg o perioada la munca si apoi medical?
Angajatorul e obligat sa ma reangajeje chiar daca sunt insarcinata?
Pana una alta sa vedem daca o sa vina barza.Pe Alexandra am asteptat-o zece ani,sa speram ca de data asta nu va mai fi la fel.
O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008)
katalyna spune:
buna fetele!
flo stiu cum se spala jaluzelele, sotul meu a colaborat cu o firma (mai colaboreaza si acum, dar nu mai are comenzi
ca nu s-a mai ocupat). din ce stiu eu de la el, nu e indicat sa le speli cu dero pentru ca se pot decolora, el le spune clientilor sa le spele cu detergent lichid. eu am apucat sa pun la sufragerie si m-am luptat cu ele acum vreo luna ca le-am pus in cada si sunt lungi si grele. ti-a zis sa le pui asa stranse la spalat pentru ca e posibil sa nu aiba aceeasi dimensiune toate din cauza inaltimii dintr-o parte cu cealalta parte. eu le-am lasat in apa cu sapun lichid si apoi le-am periat usor cu o perie micutza si au iesit ok.
vio succes! poti sa intri in medical, sunt atatea persoane care intra in medical imediat ca sa mai lungeasca 'boala', iar pe tine nu te pot da afara timp de 6 luni (parca) decat daca desfiinteaza postul, iar daca tu dupa acesti 2 ani esti deja gravida te postezi la ei cu cererea de intoarcere la job si cu instiintarea ca esti gravi, in 2 exemplare ca sa-ti dea cu batu' ca au luat la cunostinta si atunci chiar ai acoperire.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
katalyna spune:
vio, dar ce speriata e alexandra
si mie mi-e groaza ca daca pleaca cineva de la mine ioana incepe si plange crezind ca plec eu, nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi cand va trebui sa o las la gradinita
cred ca o sa plangem toti cu ea
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
flo1980 spune:
Kata nu-ti mai zic ca mi-a mai dat un pont da mi-e frica si lene sa-l incerc...sa iau fiecare fasie, sa o rulez si sa o leg cu elastic si sa le bag in masina de spalat 
Nu s-au decolorat deloc, sunt si bleu....
Vio eu m-am intors la serviciu insarcinata in 5 luni ![]()
Nu le-a picat chiar bine, dar asta e...am lucrat 3 luni si am intrat in prenatal, as fi stat pana la 8 luni implinite dar copilul nu era intors, colul ameninta cu deschidera, oboseam repede...
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
flo1980 spune:
Off Vio cat sufera dupa tine.....
David sta cu bunicul pana il duc pe Alex la gradinita, cam 15 minute si tot ma striga si ma tine de picioare plangand...ii explic ca vin inapoi, se uita pe geam si se potoleste.
Alex nu a fost asa, el nu prea isi arata afectiunea....
Ma retrag, va zic noapte linistita!
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
katalyna spune:
flo cred ca depinde si de jaluzele, ca sunt mai multe tipuri de materiale, dar e posibil sa se decoloreze neuniform la fel cum decoloreaza clorul, pe ici pe colo. sa nu incerci varianta aia ca poate se desface elasticul
si eu am vazut la cineva niste jaluzele spalate la masina![]()
katalyna spune:
ce faza tare a fost cand am fost eu sa-i dau vestea sefului. initial s-a bucurat pentru mine, m-a pupat bla bla, dupa cateva zile si-a dat seama ca el e sef, nu OM si mi-a zis ca nu i-a picat bine vestea si ca pentru ei este o pierdere si ca i-a luat prin surprindere (de parca pe mine nu, dar ce ma conta?) si ca ar fi trebuit sa-i anunt ca am de gand sa mai fac un copil ca o colega de la una din agentii asa a facut si au avut timp sa angajeze pe cineva care sa o inlocuiasca pe per cat sta ea acasa (au si concediat-o pe noua angajata si au inchis si agentia intre timp, dar cel mai important e ca a ramas colega gravida
) ashea
si mi-a stat pe limba sa-l intreb daca nu cumva trebuia sa-l anunt ca am de gand sa ma culc cu barbatul
desi am crezut ca o apreciau pe colega (cea care ii anuntase ca are de gand sa faca amor cu barbatul in scopul procreerii
) s-au cam lepadat de ea si au chinuit-o mult cu medicale si internari pe perioada sarcinii ca sa nu cumva sa plateasca ceva din buzunar. deci nimeni nu e de neinlocuit absolut nicaieri si e bine sa nu ne imbatam cu apa chioara si sa credem vreodata ca suntem apreciati pentru ca nu e asa. suntem buni cat muncim muuult si BINE si cand nu mai suntem buni ne dau cu flit sau daca ne ridicam cu ceva pretetii iar nu e bine pentru ca iesim din standardele angajatului ideal. eu am lucrat la ei 2 ani si nu mi-am luat decat un medical cand chiar nu aveam cu cine sa las varicosul, apoi a stat tata cu el, dar nu le-a picat bine deloc ca trebuie sa lipsesc, de fiecare data cand racea copilul chemam pe cineva sa stea cu el si scoteam bani din buzunar pentru asta, am zis sa nu imi iau medical si rau am facut. pe la sf sarcinii au adus-o pe una care in 4 luni si-a luat 3 medicale si concediul de odihna si pana la urma a plecat ca era prea mult de munca si n-au mai adus pe nimeni, iar acum cand le-am zis ca bujetul nu-mi permite sa ma intorc pe acelasi salariu s-au dat la fund, dar mai bine mai stau 1 an acasa fara niciun venit decat sa dau la bona si la semi internat si sa raman cu cateva milioane. probabil ca se gandesc ca fiind criza o sa ma intorc si pe cat aveam, dar abia atept sa le vad fetele cand vor vedea demisia. fratele meu lucr la stat si cand a auzit ca imi dau demisia a si inceput ca nu ti-o da ca ce faci fara serviciu, niciodata nu a avut curajul sa faca ceva fara sa atarne la unu si la altul. asa ca imi deschid magazin online, astept sugestii
vreau sa pun mai multe chestii printre care biciclete, aparatura fitness, jaluzele, perdele. m-am cam saturat sa muncesc pentru altii. nu sunt genul care merge pe pricipiul 'timpul trece, eafa merge' si decat sa a enervez ca nu sunt apreciata macar asa stiu pentru ce ma agit, adica pt dna administrator
kamelya spune:
neata
Flo eu am intrebat de spalatul jaluzelelor,ale mele tot bleu sunt
Iriss si eu ma gandeam cand ii voi lua Dariei role sa-mi iau si eu ![]()
Moni nici mie nu mi-a intrat indemnizatia
Duminica am fost in parc cu carutul ,dar l-am luat degeaba ca Daria a stat in el pana la intrarea in parca si dupa aia nu a mai vrut in el si nici in brate,ieri am iesit fara carut si nu a cerut deloc in brate asa ca am tras concluzie ca vroia in brate ca nu-i placea zapada
dia_filipas spune:
Nici eu nu am primit inca banii, trebuiau sa intre in 10...
Noi suntem racite amandoua! Am reusit sa fim sanatoase toata iarna si ne-am racit cand a venit caldura
!
Fu putin cu ea la aer, ca ieri nu am iesit...
Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008) 
bujo spune:
Ia ghiciti cui i-au intrat banii

Si mie tot pe 10 trebuia sa-mi intre.
bujo mami de Filip