Pepenasi de iulie-august 2008 (178)
Raspunsuri - Pagina 13
Kimmy spune:
Buna dimineata!
Haideti la 
Scuzati absenta,a fost la mine soacra-mea cateva zile,apoi in we am stat si am lenevit cu tati
.Azi vine mama cateva zile,ca ne vedem cam rarut si dupa sarbatori pleaca in germania.
Trebuie sa mai fac o cura de ss,ca desi ma abtin de la mancat,vorba sotului,ma bate cantarul
,parca tot mai mult am pe zi ce trece.
Feteleeee!Pe unde sunteti?Prezenta va rog!
_
Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
AnnaBaby spune:
Neata fetele!
Noi in we am fost plecati la munte si am luat-o si pe Ioana, a fost prima ei iesire la munte!!! Am avut ceva emotii pt ca am fost cu o gasca mare, la o cabana, unde si-a sarbatorit ziua un prieten, asa ca a fost super agitatie, galagie si panarama, dar Ioana se simtea in largul ei, ea era in mijlocul actiunii, noaptea afara la gratar, dansa si topaia de mama focului si chiar daca i se inchideau ochii de oboseala nu vroia cu nici un chip sa mearga la culcare
. In cele din urma a trebuit sa opresc muzica astfel incat sa creada si ea ca s-a terminat petrecerea si sa mearga in camera
. A mers ea, nu prea convinsa
, dar cand s-a vazut in pijamale si-a dat seama ca vrea din nou afara, si plangea si striga "haide, haide"!!!! dar in mai putin de 2 minute era in lumea viselor
. Apoi duminica a fst super cald si soare afara, a stat toata ziua la aer, a cules conuri de brad, a alergat cateii din curte, mi-a adus floricele
, si s-a bronzat pe obraji, ca aseara era rosie toata![]()
In concluzie a fost un we frumos!!!
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
MIKYCRIS spune:
Neata spre amiaza si de la noi!
Kimmy multumesc de 
Eu va citesc mai tot timpul dar nu prea am de spus la ceea ce scrieti ![]()
Didi81 spune:
Anna, sa va fie de bine iesirea la munte! Noi am fost de mai multe ori cu Aida, prima data anul trecut de 1 mai, si s-a simtit foarte bine piscotica de fiecare data 
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
anaco spune:
A fost un Week-end cu adevarat minunat! Am scapat de haine groase, am scapat de stat asa mult prin casa...deci se vede ca a venit primavara! Ura...mare bucurie!
Noi am fost evident plecati, ca a inceput sezonul marilor plimbari....am fost prin Bucovina pe unde am vazut cu ochii
Mara e foarte incantata de deplasari, se acomodeaza in orice conditii si ii plac lucruri si locuri noi. Vara trecuta am stat chiar 2 nopti la cort cu ea pe malul unui lac
Acum ne-am adunat acasa doar sa refacem bagajele![]()
Sa aveti zile pline de soare...se vede ca pepenasii au iesit la soare, e liniste!
Pupici!
anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina
12.08.08
merg spre cei doi anisori...
moni_or spune:
KATA, ma bucur ca e mai bine sotul 
Si noi stam mult mai mult pe afara, Luca si acum e pe afara cu socrii, au venit sa ne mai ajute la gradina ca eu de cand cu burta mai greu cu aplecatul. Eu stau putin inauntru sa pazesc cartofii, ca i-am pus la fiert. Dupa=masa mergem la ziua de nastere a fetitei nasilor, la McDonald's, sper sa fie bine, n-a mai fost Luca la zi de nastere si cred ca va fi cel mai mic de acolo, dar sper sa-i placa. Oricum unul din nou va sta in permanenta cu el, ca altfel probabil i-ar fi frica de ceilalti copii, pana ii cunoaste.
O sa facem si poze sper si o sa pun pe picasa, mai ales ca i-am facut poze si Cocai (noua noastra catea vagaboanda semi-adoptata, de care va ziceam). Si Coca e acum in curte, desi in general o tinem in fata casei, dar cand suntem noi afara o mai lasam in curte ca atata schelalaie, vrea si ea la joaca
Atunci cand mergem la plimbare e tot ca umbra dupa noi dar acum daca strig pe ea nu se mai ea de oameni, doar cu fugitul dupa masini mai avem de exersat.
Pupici si o zi frumoasa sa aveti!
Mai sunt mamici carora nu le-a intrat nici acum indemnizatia sau am ramas ultima? Am vazut ca ati tot vorbit de intarzieri, eu oricum de obicei primeam prin 17-19, acum e 22 si inca nimic, imi vine sa ma impusc deja cand vad soldul
Eu sunt la Alpha, dar nu cred ca e in functie de banci, probabil in functie de judet, unii sunt mai rapizi, altii nu stiu ce fac de se lalaie, dar avem o multime de cheltuieli si banii astia nu mai intra...
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
30+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
AnnaBaby spune:
Moni nici eu nu am primit inca indemnizatia, si la mine se vira de obicei pe 15-16. Dar am inteles ca luna asta vin mai tarziu pt ca nu s-a facut bugetul bine, cel putin asta e explicatia data de cei care lucreaza in domeniu. Si eu ii astept ca am de platit vreo 5 facturi, care deja sunt restante...
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
M&M spune:
Moni, nici mie nu mi-a intrat indemnizatia inca
.
In rest suntem bine, mai mult afara...acum e pauza de papat si apoi, mergem iar afara...
Anna, Anaco sa va fie de bine excursiile!!...Abia astept sa le reluam si noi, de data asta in 4!!...
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
32+ cu
Matei Stefan
BAZAR DC
ladymina77 spune:
Salut,
Nici noi n-am primit inca indemnizatia,sper sa intre sapt aceasta ca-i jale altfel.
Cristina,ce putin mai ai pana la intalnirea cu bebe.Ai grija de burtica!
O zi calda va doresc!
flo1980 spune:
Hello
Se vede ca a dat caldura, slaba miscare pe forum....
Noi suntem bine, nimic interesant de raportat...
Kata jaluzelele verticale le-am dat jos stranse, le-am rulat si le-am tinut intr-un lighean cu apa calda cu dero 1-2 ore. Le-am limpezit si le-am pus pe balcon la uscat.
Mi-e cel care le-a montat mi-a zis ca merg spalate, nu stiu daca orice fel rezista la apa, sa nu faci vre-o boacana.
Ale mele sunt dintr-un material tare si lucios.
O stii Bujo alte remedii de curatare...![]()
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!