Pepenasi de iulie-august 2008 (178)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Multumesc fetelor de aprecieri si de comentariile la poze. Intr-adevar catelusa e tare draguta, momentan nici nu ma gandesc sa ma despart de ea, mai ales ca s-a si obisnuit in cusca pe care i-am pus-o in fata casei si in care la inceput nu voia nicicum sa intre, i-am si luat o punga mare de mancare pt. caini, soacra si ea s-a mobilizat si i-a cumparat una alta, ii mai face si mama mea pachet cu resturi de mancare, mai ramane sa o chem pe prietena mea veterinar sa vedem daca poate rezolva ceva cu piciorusul. O mai aducem si in curte cateva ore pe zi, cat suntem noi afara, ne giugiulim, ne mangaiem, dupa care ne spalam bine pe maini si eu si Luca. Si avem un paznic tare de nadejde in fata casei, nici nu prea deranjeaza pe nimeni pt. ca noi nu stam la strada principala, e o straduta mai mica si suntem fix ultima casa. Si apoi zic eu ca un caine care nu e turbat nu musca pe nimeni asa, din senin, doar daca se apuca omul sa-l loveasca sau sa-l agreseze in vreun fel (din pacate mai avem si "binevoitori" din astia prin zona).

TECKY, dupa canini mai urmeaza 4 masele si gata dentitia de lapte. De regula maselele alea apar dupa 2 ani dar uite ca mai sunt si exceptii, cum e cazul Alexandrei de Vio.

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 30+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Buna fetelor.Eu m-am apucat de curatenia de sarbatori dar si sus la casa ca de ma mut in casa noua si trebuie facut curat.
Am o intrebare l avoi si varog ajutati-ma voi ce pasta de dinti folositi la spalatul dintilor la bebei?
Serban e mult mai bine dar tot mai avem un pic de puroi sper sa scapam si de el.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

SERBANICA eu i-am luat denisei pasta de dinti de la chico cu gust de banane, fetele mai scriau ca folosesc nenedent.Bine ca in curand va scapa si de puroiul care a mai ramas.Spor la treaba.

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Va rog, vreau si eu parola de la poze, mi-am reinstalat win si s-au dus toate :(

Bazarul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

gagix missed u!!!
intru si eu din an in.. florii asa . am pus casa la punct cit de cit, am inceput noua gradi cu juniorii, un pic greu primele zile, acum vad ca incep sa se acomodeze. acu sa vina si sarbatorile ca am cu ce gati (a se citi am desfacut toate cutiile de bucatarie)
in rest tony e din ce in ce mai istet si mai obraznic si nabadaios, asa cum ii sta bine unui baietel acum cind il intreb cine a facut nush ce dracie raspunde : Anna s-a prins repede cum e sa dai vina pe altul

Anka o saptamina??? bine ca te-am prins inca pe continentul vechi . auzi madam dar tu unde tragi acolo cind ajungi, tu oi fi zis da nu eram eu pe receptie... aveti totul aranjat? si netu?? ca sa stiu cum sa dau de tine

Vio eu te-as sfatui sa nu o mai duci acum deloc, daca e asa stresata. da-i un timp sa-si revina, sa vada ca nu dispari, pt ei si o luna e o perioda mare, fac alte conexiuni, poti sa ai surpriza sa reactioneze mult mai bine, dar nu acum cind inca e speriata. Spor la BB2!!!!

Kimmy zic si eu sa lasi SS, nu-i de gluma zau! mai ales ca ai avut ceva probleme cu inima, tulburari de ritm, potoleste-te. contine amfetamine si parca mai bine grasa decit cu alte bube mult mai rele.
eu am slabit cu atkins, merge fara gres, e necesara ceva disciplina si e greu sa traiesti fara dulciuri, dar nu faci foamea de nici o culoare asa ca e de incercat.

Iriss ma tineam sa-ti zic ca v-am admirat pozele si v-am invidiat un pic, prin Ierusalim... Parola nici eu n-o mai stiu, bagati si la mine por favor

va pup

Mami de doi mici

"If you believe everything that you read, better not read"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Neatza! ???

Azi David s-a trezit la 4 , evident acum doarme. S-a trezit urland, si el sta cu manuta in gura, e marait, se vad in gingie canini dar....

Tecky noi avem maselele, da' n-avem canini si ne mai lipsesc si alti dinti de jos....
Felicitari pt. ca te mentii!

Struluta tu ce mai zici? stai numai in curte, la soare?

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna fetele!

david i-a prins ioanei la usa degetul mijlociu de la o mana si acum are falanga mijlocie umflata si tare. diseara cred ca merg cu ea pana la budimex, ce-ar putea sa-i faca?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Au intrat si aici banii in sfarsit!!!

Vio mult succes cu proiectul bb2! Sa iasa totul asa cum va doriti!

kata imi pare rau de degetelul Ioanei!! Sper sa nu fie nimic grav!

Vai, in sfarsit e cu adevarat cald si la noi! Am scapat de caciula!! Deja ne putem imbraca subtire, ah ce bine ca e primavara!!!

Gata, fug la papa, mai revin, toata gasca de mamici si pitici!

Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Uraa,avem bani in sfarsit si noi nu numai parlamentarii!!!

E cald si fff bine afara asa ca veniti in Mures pepenasi!

Fug sa fac mancare pana doarme mamaruta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Ce zi superba de primavara! Va ofer cate o la toata lumea.
kata imi pare rau de ce-a patit printesa,tin pumnii sa nu fie nimic serios.
Pasta de dinti: pe Ralu o spal cu Aquafresh kids.
Multumesc fetelor pt raspunsul legat de cresterea dintilor.
Va pup

Mergi la inceput