Pepenasi de iulie-august 2008 (178)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Fetele care faceti friptura de miel, uitati www.culinar.ro/retete/gateste/5/386/7653/mancaruri/mancare-cu-carne/friptura-de-miel-coroana" target="_blank">aici idee de design.

Eu m-am apucat de curatenie, de Paste sau nu, tot trebuia facuta. In general imi place sa am casa f curata. Yvo cica ma ajuta, dar imi trebe de 10 ori mai mult timp de facut curat.
Am facut curat pe balcon, vrea si ea. IMbrac-o ... vrea si ea sa mature balconul, vrea si ea sa spele geamurile (evident unde erau deja spalate). A incercat sa inchida usa la balcon, a prins perdeaua, care a tras dupa ea un ghiveci cu yucca (numai ghiveciul avea 10 litri), ghiveciu spart ... n-am alutul, ce naiba fac cu plantoiul, l-am pus intr-un sac. Am periat eu mocheta, ii trebe si ei. Evident, cu de 10 ori mai multa apa in mocheta ... important este ca e bine intentionata, nu?
Noroc ca David e la mama, ca altfel nu terminam nici o camera

Colac peste pupaza, ieri mi s-a fisurat si o teava la bucatarie, au venit mesterii, blatul este complet mancat, nu mai pt pune bateria la loc, ori imi iau alt blat, ori alta chiuveta mai mare. Blat nu mai gasesc neam aceeasi culoare ca cel pe care il am. Ieri am alergat juma de zi numai dupa blat si toti s-au uitat crucis la mine. Acum e un santier in bucatarie, spal cate un vas la baie ... deci, ma distrez la maxim.
De ce naiba n-or exista in realitate zanele alea cu baghetele fermecate???

Bazarul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Va rog eu, nu mai vorbiti de soare, de primavara... La noi sunt cu vreo -30 de grade mai putin decat la voi! Si pana in Mai nici nu ma astept sa vina primavara...

Mda... Mai stie cineva, ceva de Pica? N-a mai scris de mult...Prin ce colturi de lume s-o mai relaxa?

Sun?

...si parca mai era o fata din Miercurea Ciuc cu 2 blondute frumushele!?

IRISS, vroiam sa te intreb -Yvonne, e nume suedez, nordic? Ca am inceput sa invat la scoala suedeza si era numele asta in carte

Moni, stiu ca ai intrebat de noi. Multe nu prea am sa zic, la noi totul merge smooth... Eevi e o frumusica carliontata, e f.f.f. funny, suntem cu totii topiti dupa ea. Mai tii minte, cand era mica imi ziceai ca seamana cu un Elfisor?

Pupici, merg la un dus ca am unda verde.

I,J ,N & E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Nu mai spuneti ca v-au intrat banii ca ma impusc!!!!!!! Frate, sunt in urma rau de tot, am intrat de 2 ori luna asta in cardul de credit, cu toate ca am is ca nu mai intru, ca si asa sunt datoare!!!!

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna fetele!

noi avem manusa din gips :(( i-a prins david mana la usa in urma cu o saptamana si de vreo 2 zile am observat ca are umflata si tare falanga mijlocie de la un deget. am fost la budimex si i-a facut radiografie si dr a zis ca nu se vede nimic (din cauza aparatului obosit) si ca e totusi indicat sa-i puna gips ca sa stea mana nemiscata si sa se desumfle, asa ca pana miercuri suntem tare suparata. a plans foarte mult in seara asta, nici n-a vrut sa doarma azi si din cauza ca nu se poate ajuta de mana ca sa se ridice de pe jos e tare suparata

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

iriss ce de treaba ati facut

am tinut si eu daneza o saptamana si am dat 5 kg, ziua 7 cu pranzul cu multa apa a fost ok, deja ma obisnuisem sa mananc putin si nu mi s-a parut f greu, la mine a fost greu sa ma abtin de la ispite adica dulciuri si aproape in fiecare zi mai ciuguleam si altceva si tot am dat 5 kg pe care nu le-am mai pus la loc, de fapt doar unu, insa e normal. dupa Paste vreau sa tin dieta disociata a irinei reisler cu 3 zile lactate si carne (nici condimente nu avem voie) si 3 zile cu fructe si legume (aici avem voie mancare gatita, dar fara cartofi si paine). am intrat pe forumul ei si m-au uimit rezultatele celor care l-au tinut si nu sunt putine.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Nu mai plecam pe 30 martie, au anulat zborul, dumnealor sunt in greva. Plecam pe 1 aprilie. Macar poate imi termin bagajele la timp...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Si mie mi-au intrat banii azi, in sfarsit!

SERBANICA, noi folosim Nenedent.

KATA, imi pare rau pentru patania Ioanei si pentru gips, pupici multi manutei sa se repare repede!

YAEL, daaa, sigur ca tin minte ca mi se parea ca i se potriveste de minune tara unde locuieste, semana cu un elfisor scump. De ce nu mai pui poze cu copilasii? Cand am vazut-o ultima oara pe Eevi parca nu era carliontata...

ANKA, inceput de luna pentru un nou inceput, poate e mai bine asa. Vreau sa zic ca in fiecare seara cand e prea tarziu imi aduc aminte "iar n-am sunat-o pe Anka", sunt sclerozata rau si am fost tot pe drumuri zilele astea, dar tot te prind eu pana pe 1.

Ma duc sa ma culc ca sunt zombi. Noapte buna!

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 30+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Yael, numele fiica-mii a fost ales de ta-su :) A citit el o carte despre viata Yvonnei Blondel (care daca nu ma insel a fost fiica ambasadorului Frantei in Romania, in perioada razbiului, aici nu bag mana in foc). Nu stiu ce ispravi a facut femeia aia, dar lui i-a sunat numele bine. Mai ales ca numele nostru de familie este Duma, deci Yvonne Duma suna mai frantuzist
Am avut surpriza sa ii fie scris numele Dumas Eu n-am fost foarte de acord, pt ca toata lumea ma intreaba cum se scrie, deci zic pe litere de inebunesc ... Iar acum, cand este intrebata, de cele mai multe ori lumea crede ca nu-si stie ea numele.

Vreau si eu sa ma apuc de 3+3, cred ca tot dupa Paste Pana atunci tin post, asa ca nu se prea pune

Eu declar operatiunea curatenie inchisa. O sa mai frec putin bucataria dupa ce montam noul blat (azi ne-am hotarat ca luam alt blat, sa vedem cum iese pasenta). Sper ca maine seara sa am totul ok in bucatarie, ca m-am saturat de facut ture la baie sa spal cate o lingurita

Bazarul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

La mine singura metoda de slabit care a functionat a fost sa nu mananc seara. Am dat jos cam 2 kg intr-o sapt. Si apoi am mai slabit inca vre-o 2-3 kg in 2 sapt cu super dieta pe care ne-a zis-o Mada. Per total fusesem f multumita de cat slabisem.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

kata, , imi pare tare rau de degetel. Bine ca nu e mai grav, hai ca o sa treaca

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput