Nou stil de viatza (293)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

BB yasmi, eu vorbeam de macronutrientii de care ai nevoie: proteine, carbohidrati si grasimi de calitate. Un raport echilibrat este de cam 30% din fiecare (adica 30% din calorii sa provina din proteine, 30% din carbo si 30% din grasimi). Iarasi conteaza mult ce anume mananci: e una sa iei carbohidrati din prajituri cumparate si cu totul altceva sa ii iei din legume si fructe.

Happy, ce imi place sa te vad bine dispusa .

Mik, uite ca la Butoiul de aur nu am fost pana acum dar parca am auzit de el. Slanina nu e neaparat subtirica si de multe ori nu are nici carne,dar este mereu afumata si foarte gustoasa .

Lou, mi-am amintit ca mai mananc si avocado, il tai cubulete si tai si niste rosii cherry, ceapa verde, pun sare si un pic de zeama de lamaie si e super. Langa un pic de carne de obicei .

Tumpi pentru prajit eu folosesc ulei de samburi de struguri sau de palmier, au punctul de fum parca cel mai ridicat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Ruxi, si mama prajeste in ulei de palmier, m-am uitat si eu pe aici dar nu gasesc.Oricum eu nu prea mananc prajital meu e cu prajeala,eu prefer carnea la cuptor.

Azi cred ca am sarit calul cu meniul

MD:muslli cu iaurt+ visine(congelate) + o cafea
Gustare: un patratel cioco
Pranz:2 oua ochi cu 3 felii de bacon si o felita mica de paine
Gustare: o banana, un patratel de cioco si un varf de mana din mix fructe cu alune+ o cafea(mica)
Cina:rulada de vita cu ciuperci + salata de primavara(salata verde, ridichii, ceapa verde, castravete, rosii) si un pahar de vin(il aveam de cand am implinit 30 de ani si abia acum ne-am indurat sa-l deschidem)

Anda, ce sa zic, bine nu este, dr i-a recomandat medical cel putin 6 saptamani, acum sa vedem cum o sa-i pice sefului.Asta ne lipsea acum, ca in rest le avem pe toate.Dar viata merge inainte si intr-o zi va rasari soarele si pe strada nostra.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna dimineata

Carina, foarte interesant link-ul pus de tine...

Vad ca voi calculati calorille, eu nu stiu sa fac asa ceva

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

si eu am sarit ieri calul...am avut musafiri...am primit si o cutie de bomboane si am mancat 1...Asta e...se duc kg ca imi fac singura curatenia de Pasti...Maine am 2 party-uri de mers...norocul meu e ca-s de copii!

Eli a avut bronsolita (o forma urata)! Marti ne-a propus sa o internam in spital, dar am optat ptr tratament la domiciliu. A dat Dumnezeu si am scapat cu bine...acum ia antibiotic! De ieri si papa...a papat f multe fructe si un pic de supa.

tumpi la multi ani ptr sorelina nr 2 banuiesc!

Sabina si eu caut cantar...sa-mi spui te rog daca o sa iti placa ce iei. A ras sotul de mine cand i-am spus ca vreau cantar...dar si eu rad de el ca acum el e grasul familiei...E fericit ca se deschide o sala de sport langa lucru si crede ca o sa aiba timp sa mearga.

Cami pai noi asa ne calculam caloriile...cautam cat are un ou de ex...eu stiu ca pana la 170 de cal ala de rata...si inmultim cu cantitatea consumata...La mancaruri/prajituri la fel...in functie de ingrediente. Sunt si pe net calculatoare de calorii!

Gusta hai nu fii suparata...si noi o sa trecem prin astea...e inevitabil...Ai grija de tine si de Mara!

Maine as trage si o fuga pe la sala inainte de party-uri...ca iar ruginesc!

Azi tin post...Nu stiu ce o sa pap...probabil o cafea la micul dejun, o gustare cu migdale, ciuperci cu mamaliguta la pranz, o portocala si o salata la cina. Sper sa beau macar un litru de apa plata si un ceai verde.

M-am cantarit si azi dimineata...sunt tot la 56,1

Salutari tuturor si un weekend placut: Ruxi, Lou, Happy, Zuzi, carmen, lavi, dani, tlaura, cuscra de gusta, mik, anda, daniela, firicel, cami, viki, made, vio, hopes!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

'Neata! Mi-a fost dor de voi...scuze pentru absenta, dar am avut niste zile groaznice. Dany este racit, sotul la fel, munca multa am avut...nu am avut timp de nimik. Am citit printre randuri din urma si am vazut ca avem fete noi..bine ati venit si spor la slabit
In sfarsit este frumos afara si am un chef de ducaaa Zilele astea am mancat cam putin, am tot fost pe drumuri si acasa tot am pendulat intre cei doi bolnaviori, plus ca am mai fost si pe la finut sa-i fac baita.
Va pupik pe toate...sper sa mai revin un pic mai tarziu. O zi superba sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

'neata frumoaselorduc copiii la gradi, pe urma cu letizia la cumparaturi.am pe lista un bors de vita cu ceva carne si legume mai multe ca sa-l pap in loc si la felul doi.imi cumpar si suc de rosii sa beau intre mese, il fac ceva mai picant si merge bine.si sa vad de un peste ceva, poate un somon afumat ori ceva specfici de pe aici pe linbga o salata de primvara acra rau si ce ceapa, ca asa merge la mine. inca vin de la calorii multe pe zi asa ca merge inca pestele gras.dar puskin e bun pina la urma pestele de genul asta, ce zici?ca sport deocamdata doar mersul rapid cu ciinii, asa o tura buna, vreo 30 de min si poate bag o bicicleta in seara asta ca tare e prafuita saraca.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, doamne frumoase!

La Bucuresti este soare si chiar caldut! Se prognozeaza temperaturi de primavara adevarata pentru week-endul asta, asa ca avem motive de veselie!! In cinstea primaverii, azi am lasat UGGsii acasa si am venit in tenisi! Sper sa nu-mi inghete picioarele!

Happy, tonusul tau si programul din ultimele zile suna minunat! Felicitari si tot inainte. Sa porti sanatoasa hainutele noi, dar nu pentru prea mult timp... adica in jumatatate de an, sa-ti iei altele, si mai frumoase si cu 2 numere mai mici!

Nu stiam ca suntem de aceiasi varsta! Tu ai copii mari, eu ma pregatesc de zor de pampersi si legume pasate..

Vik, spor la cumparaturi cu bebelina! Cum o iei cu tine, in carut sau ai sling?

Am o colega plecata din tara pentru mai multe zile, impreuna cu sotul ei, si cand se intampla asa eu sunt bona pisicilor! Asa ca o sa plec in curand sa hranesc cele doua pisiloaie, care sunt surori si fooooarte frumoase!

Dau si eu raport - 34 de saptamani si + 12 kg (maiprecis 11.8 ). Mai e putin-putin si scap de burtica...

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata frumoaselor,

Si la mine e soare, deci motiv de veselie .

Tumpi, nici eu nu prajesc decat oua, pentru ele ziceam sa folosesti uleiurile alea. Daca nu gasesti de palmier, de samburi de struguri gasesti sigur ca am vazut eu cand am fost pe acolo . Sanatate sotului, sper ca nu e grav .

Vik, pestele gras ( desi mai caloric) are o grasime buna si contine de obicei mult Omega 3. Eu aleg de obicei somon, macrou, sardine, hering. Nu cred ca e necesar sa scriu si de ce trebuie sa consumam alimente bogate in omega3, nu?
La mine in clasamentul carnurilor pestele este mereu pe primul loc. Pe locul doi e vita si dupa aia restul...

Mihaser, distractie placuta la party-uri. Azi poti manca niste mancarica de mazare, sau fasole verde cu usturoi , fasole frecata, linte.

Crys, te asteptam mai des. Sanatate bolnavilor din familie .

Camy_pus, eu folosesc www.fitday.com, acolo imi calculez caloriile.

Gabriela, asa imi place cand esti bine dispusa, parca ne dai si noua din starea ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Hello!

Apoi aseara m-am intors tarziu de la un spectacol. In concluzie, cum ultima gustare fuse pe la 4.30 a trebuit sa mananc pe la vreo 22..dar am mancat doar o bucata de carne din friptura de c-o seara inainte. Mi-a placut tare.

Azi am inceput ziua cu apa.
MD: portocala + cafea cu lapte + germeni de grau cu miere si iaurt.
...si-am mai baut apa

Revin cu feedbacku' legat de meniu..

Anda, Da si...aproape da
..portia mea a fost decenta, clar, dar Elise a ales in special carnea si eu m-am aruncat si pe legumele ei la final.

Vikinga, ioi ce pofta mi-ai facut cu "salata d primavara acra rau si cu ceapa".....aoleu, si as combina-o cu ouale cu slaninutza de tara afumata, ale lui puskin!...o iau razana, zau!
As comite-o azi, dar nu vreaus a fiu egoista. Ma pastrez pentru weekend, sa avem de cules roadele mai multi!

la toata lumea si un weekend minunat!
Ca viiine priiimavara!

Florina si Elise (9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Miha, merci, chiar este sorellina nr 2, ne-am nascut in ordinea lunilor in calendar

Ruxi, am sa ma uit dupa uleiul asta de samburi de struguri.Parca am vazut ceva ,dar n-m fost f interesata.Eu il prefer pe cel de masline de calitate,de aceea de fiecare data cand ma duc acolo imi cumpar,ca aici e si scump .
Cat de sot,sa vedem,azi are termin iarasi sa-si repete RMN-ul, i-a dat tratament si i-a recomandat odihna.
Imi place ca e acasa cu mine,da cand am treaba ma enerveaza sa fie cineva in casa, nu ma pot desfasura in voie,parca-mi sta intre picioare.Acum astept sa plece la dr sa ma pot apuca cum trebuie de curateni.

am papat dimineata amaranth, foarte bun, l-am combinat cu fulgi de ovaz.Cand ajung la magazinul cu produse bio o sa ma uit si dupa Kamut sa-l incerc.

O zi minunata va doresc si un inceput de we primavaratec.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput