Nou stil de viatza (293)
Raspunsuri - Pagina 12
Eftimie C. spune:
Firicel bine ai venit si spor la slabit!
Hopes bravo pentru pasul cel mare!
Crys multa sanatate baietilor tai!
Ce frumose afara!Pacat ca bate vantul tare, dar cica se linisteste de maine Miros de gratar?!?!Din pacate cu cartofi, ca e post
hcclara spune:
Buna fetele!
Delia, la multi ani tatalui tau, sa fie sanatos!
Bun venit noilor fete!
n-am citit tot din lipsa de timp.
Anda iti sta ft bine tunsa asa! mie imi place parul scurt.
Tumpi am incercat palaria ta, dar imi sta tare rau, am ras de una singura.
mai am 5 min sa ma hotarasc daca sa plec dupa Marc sau sa-l las sa vina cu un coleg ce sta peste drum, e timp frumos, soare, cald...
Am 3 feluri de praji in frigi, dar nu ma ating de ele, ma duc la prietena mea mai tarziu si am sa o cadorisesc. am avut ieri o prietena la mine, si am cumparat si eu praji si a venit si ea cu o gramada. ieri mi-am permis sa gust din toate fiindca n-am mancat apropae nimica toata ziua, dar azi nu vreau nici sa le vad.
va las, ca m-am hotart sa cobor jos sa vad daca vin baietii de la scoala.
Crys multa sanatate familiei!
va pe toate.
CRISCOSTY spune:
Va multumesc pentru urari M-a luat o durere de cap...a venit primavara si ma zapaceste migrena
Anda, te-am vazut si eu tunsa...iti sta super. Luni cred ca ma duc si eu la tuns si cred ca voi opta si pentru suvite. N-asi vrea blonde, asi vrea ciocolatii...oare s-or vedea bine pe parul saten? Ce ziceti...suvite blonde sau ciocolatii?
Tumpi, la multi ani surorii si sanatate sotului
Vik, asteptam poze cu printesa mica
Meniul de azi:
- cereale cu lapte si o cafea
- pui la gratar cu salata verde cu de toate
- o portocala
- 2 bucatele cioco amaruie
- 2 felii graham cu zacusca si niste peste la gratar( mai am de ieri)
baby-boom spune:
Zuzilici, ma-njuri? Pitica mea e Elise, nu Elisa. Io mi-s avocatul ei, ca deh....
Criscosty, si mie imi place rau zacusca, mai ales aceea care sta muult la fiert si nu e apoasa, ci mai degraba uleioasa si consistenta...doar ca de fiecare data cand mananc ma arde ingrozitor de tare stomacul si esofagul :(
Asa. Revin cu meniul:
MD: Cafea cu lapte, porto si iaurt cu germeni de grau.
G: Mar si cioco de casa, o bucatica (vezi, Puskin?)
P:Carne pui cu salata de: spanac, putina salata verde, ceapa verde, mandarine si ulei de masline
G: inc-o bucatica mica de tot de cioco de casa si cateva nuci
C: Voi face ciuperci umplute cu cascaval si patrunjel
Tocmai viu din curte, unde profitand de vremea superba (AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA) am adunat frunze uscate, am taiat crengi, le-am dat foc, am udat toata curtea si gradina, am prestat 2 ore de munca intensa, sportul de azi ...
Fetelor imi dati va rog o reteta de blat de pizza? N-am facut in casa niciodata.
Florina si Elise (9 iulie 2004)
Delidana spune:
Salutare,
Anda, am uitat sa-ti zic si eu ca-mi place tunsoarea ta, iti scoate in evidenta ochii.
Claudia, am scris eu pe undeva ca e ziua tatalui meu azi sau ai retinut tu de anul trecut? Zau ca nu-mi amintesc sa fi scris dar poate m-a parasit neuronu'.
Azi mi-am luat bilet la Depeche Dance, un spectacol de dans cu Razvan Mazilu, abia astept sa merg!
Va pup.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Mik spune:
Am facut prajitura propusa de Happy si a iesit minunata, numi ca prea dulce pentru gustul meu.
Acum chiar am nevoie de un sfat : dupa cafeaua de dimineata (mi-o face bona su putin zahar) si prajitura m-a lovit o sete de zile mari. Mai aveam asa senzatii cind am facut diabet gestational cu ultimii doi.
Vi s-a mai intimplat ? e normal ?
O zi excelenta la toate. Pot trimite soare la cutie.
Am pus poze cu cactusi aici : ...
louisea spune:
Salutare
Ca ma bucur sa citesc ca vine primavara in RO Si pe aici e tare fain 11 grade desi fara soare, pasarelele ciripesc ...
Mik sa sti ca si eu patesc asa la anumite alimente sau daca mananc mai mult. Ti s-a intamplat numai azi sau de fiecare data cand bei cafeaua. Nu uita ca dupa cafea e bine sa bei apa..
Ruxi imi place la nebunie avocado. As manca in fiecare zi si cativa pe zi.. De vre-o saptamana am zis sa iau o pauza ca deja devenisem dependenta si contine totusi multe calorii desi grasimile sunt bune
Claudia da cu ce esti asa ocupata? Si ce prietena esti tu Bine ca io n-am din astea sa-mi paseze prajituri Glumesc desigur :))
Tumpi mi-a scapat mie sau e sotul tau bolnav? Sper ca nu.. Oricum multa sanatate
Gabi da chiar ca nu mai ai mult. Dupa tine urmez eu
Va doresc un weekend minunat
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
tumpi spune:
O pauza bine meritata.Abia astept sa-mi faca al meu un masaj ca sunt cam teapana de mijloc ca am stat aplecata pe cada sa frec gratarele de la cuptor si tava si ale naibii sunt mari,deh imi place cand imi intra multe in cuptor da si cand tb sa spal e naspa .Desi le-am spalat acum 2 luni si le-am dat luciu acum iara am frecat de mai am putin si raman fara unghii.
Ruxi, facand azi curatenie in camara am constatat ca unul din uleiuri este din samburi de struguri, numai ca n-am cum sa-l folosesc la prajit ca e din cel cu dozator ca are mirodenii in el(rosii,busuioc,usturoi),dar oricum am sa ma uit cadn mai ajung la magazin.
Delia La multi ani tatalui tau daca a fost ziua lui
Lou si la noi s-a incalzit,este soare si frumos, chiar a tb sa las putin jaluzeaua ca dupa 2 se muta soarele pe partea cu sufrageria si nu mai vedeam nimic.Cat de al meu, asa e, e bolnav.In 6 ani de cand e aici n-a avut o zi concediu medical, defapt daca stau sa ma gandesc de 13 ani de cand suntem impreuna doar o zi sau doua cred ca avut medical.Acum sper ca odihna si tratamentul sa-si faca efectul.
Nici nu-mi vine sa cred ca mai sunt 2 saptamani pana la pasti.Ce trece timpul asta.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
danitin spune:
Salut! Am luat un concediu de trei zile pentru ca in grupa la Lori a fost un caz confirmat de scarlatina si pana i-am primit rezultatele de la extrudatul farnigian am tinut-o acasa. Am facut curatzenie, am gradinarit un pic, m-am jucat cu spiridusul, am vazut de catzel si .... a zburat timpul de nu mi-a venit sa cred. Intre timp vad ca voi ati fost foarte harnicutze la scris ....
Meniu:
- o felie de paine neagra cu miere si cafea fara zahar
- fasole batuta cu salata verde
- salata verde
apa si compot de prune
Cami - in materie de constipatie, incearca compotul de prune sau prunele uscate si salata verde, la mine functionau in perioada de alaptat.