Nou stil de viatza (293)
Raspunsuri - Pagina 10
Happy_in_TO spune:
Carina, aseara m-am gindit la tine si la bunatatile pe care le faci.
La cererea unei colege, Angela, am facut Victoria Sponge Cake si l-am adus la munca pentru cafeaua de dimineata. Ca tot aveam chef de prajiturit, am facut si petits fours in culori pastelate, si le-am pus pe o tava etajata. Aratau ca niste bijuterii. N-am mincat nici una! Ma simt ca Martha Stewart astazi :)) Am si perle la git.
Mik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Happy_in_TO Carina, aseara m-am gindit la tine si la bunatatile pe care le faci. La cererea unei colege, Angela, am facut Victoria Sponge Cake si l-am adus la munca pentru cafeaua de dimineata. Ca tot aveam chef de prajiturit, am facut si petits fours in culori pastelate, si le-am pus pe o tava etajata. Aratau ca niste bijuterii. N-am mincat nici una! Ma simt ca Martha Stewart astazi :)) Am si perle la git. |
Si ne spui asa cu detasare ? Fii draguta, please, si baga reteta de Victoria Sponge Cake.
poti numai sa ne-o soptesti sa nu ne auda Zuzi
Happy_in_TO spune:
Mik, nu mai zi de doo ori ca vin
Am o dambla anul asta... Fac 40 de ani si sint asa multumita de mine din toate punctele de vedere. Dupa ani de zile am reusit cu adevarat sa ies la liman, sa ma lepad de conceptii, prejudecati si vini inchipuite, sa simt ca pot atinge cerul cu mina daca ma intind un pic.
Si am zis ca pe la sfirsitul anului merg cu fetele la Disneyworld, sa sarbatorim pe cinste.
Happy_in_TO spune:
Mik, uite aici reteta http://www.goodtoknow.co.uk/recipes/130363/Victoria-sandwich
Sotul Angelei face miine 78 de ani. Ea are 80, draga de ea! Si zice rizind ca el este boy-toy al ei :))
El este british si Victoria sponge este desertul lui favorit, numai ca nu se gaseste aici iar Angela nu stie sa faca prajituri. Asa ca m-a rugat sa ii fac un cake pentru el. Am facut unul aseara sa vad cum iese, sa nu ma fac de ris iar miine ii fac unul pentru ziua lui.
Nu stiu ce sa zic, este un cake foarte simplu la gust dar m-am gindit ca pentru Doug este ceva special pentru ca ii stirneste amintiri din copilarie. Stii, ca atunci cind cauti in gustul unei prajituri anume urma miinii bunicii sau mamei...
Mik spune:
Happy, te mai invit o data !
Merci pentru reteta, am sa incerc si eu sa o fac.
Intrebare "double cream" e smintina mai groasa sau altceva ? aici gasesc smintina de frisca si o smintina nitel acidulata si mai groasa.
tumpi spune:
Happy bravos, imi place de tine.Si cand esti increzator din pc meu de vedere lucrurile merg bine.Bravos si pt alergat.
Ma uit si pe aici atatea persoane care alearga, ca-i ploaie sau ninsoare sunt consecvente, mi-ar place sa alerg, desi am facut un an atletism, parca nu ma mai simt in stare.Si atunci am facut-o pe barba mea mai mult fara sa stie mama.
Anda, am salvat la preferate linkul, am sa studiez,desi asa la o ocheada vaz ca-s in masuri americane si ma seaca.
Eu de cand ma stiu nu am mancat mult, doar haotic si combinatii ucigatoare.Daca acum 13 ani cand m-am maritat as fi avut acces la internet, la un grup asa de super as fi stiut,dar la vremea aia nici nu stiam sa gatesc si nu faceam decat sa fac supe la plic si cartofi prajiti cu fritura la gratar si sa beau,dar asta e, acum incerc sa ma tin de treaba.
Am terminat sa fac curat in dulapurile din bucatarie, am aruncat o groaza,ca tot timpul cumpar mai mult decat e cazul si o parte dein produse cam juma din punga/pachet ajung la cos.
A si iarasi am dat peste sticluta de Arrak, te mai intrebasem odata Anda daca tu folosesti la prajiturile tale aroma asta.
Ruxi, asa este, mult bacon n-a fost 3 feliute,max 20 gr,dar recunosc ca la prajit folo uleiul de floarea soarelui, daor la fructe de mare sau cand nu tb prajit propriu zis folo uleiul de masline(mi-am adus din Italia) sau cel de soia, arahide sau nuci,sau pt carnuri la gratar/cuptor mai am de masline cu diverse buruieni inauntru
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
louisea spune:
Anda mda.. si cu aia, dar pe de alta parte nu pot sa nu cred ca in timpul noptii/ al somnului metabolismul nu e mai incetinit. Si atunci conteaza daca caloriile alea ajung sa se arda pana dormim sau o parte se ard si altele se depun..
Ruxi multam de idei. Bune. Chiar mi-ai adus aminte de creveti, de ciuperci, si de piure (ca aveam o jumate de telina si nu stiam ce sa fac cu ea, da o fac piure cu niste morcovi)
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
louisea spune:
BB yasmi da tu ce lapte bei si ce paine papi de ti-a iesit un calcul de 270 calorii??? Al meu lapte are numai 35 calorii 100 ml -> 250 ml : 87 calorii.. pana la 270 sunt aproape 200 de calorii. Ma indoiesc ca o felie de paine cu miere sa aiba atatea, da daca tu zici
In rest am mai zis-o si o mai zic mananci ffffff putin. Nu doar calitatea conteaza ci si cantitatea si nr. de calorii. Tu nu mananci mai mult de jumate din nr. de calorii necesare ca corpul sa functioneze. E f periculos pe timp indelungat. Si deloc unul din principiile noastre
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
carina spune:
Tumpi: n-am folosit, dar ma gandesc ca e ok adaugat in siropul pentru o praji pe baza de cocos sau rom, ca in definitiv e alcool extras din cocos. Uitasem sa te intreb: e ok sotul tau? Parca ai scris ca tre sa stea in medical? La aia cu portion size, e mai mult de vizualizat cat e o portie.
People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
bb_yasmi spune:
louisea, lapte cu 1,5% grasime care are 45 cal/100gr , o felie de paine (de-a mea ) are cam 45 grame iar mierea are 22 cal/lingurita. mie chiar nu mi se pare putin ce mananc, adik nu ma infometez, pana acum am consumate pe azi 11oo calorii.
tumpi ce mi-ai facut cu ouale tale.... am salivat pana mi-am facut...un ou prajit cu o lingura de branza si smantana alaturi..
cate calorii are un ou prajit in ulei...ca am gasit 2 variante....196 cal sau 110 calorii???
supa de pui cu galuste stiti cumva, aproximativ cate calorii are??? am gasit tot asa 2 variante 300 cal si 500 cal ceea ce mi se pare multttttttttt.....
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee