Nou stil de viatza (293)
Raspunsuri - Pagina 9
puskin spune:
BB yasmi, mie nu imi place deloc meniul tau. Mananci putin si te lipsesti de nutrienti importanti.
Tumpi, lasa ca e buna omleta aia . Eu mananc oua aproape zilnic, imi plac de mor. Ce e drept, nu cu bacon, ci rar cu slana de tara .
Zuziliceo, eu nu dau cu biciul, dau cu gura . O sa vina vara, noi o sa scoatem corpurile zvelte la inaintare, si tu ce-o sa faci? Ai? .
Firicel, eu iau multivitamine si separat D3, vit C, complex de vit. B si omega 3. Fac din cand in cand cate o pauza de cateva zile/1 saptamana, de obicei in concediu.
Piureurile din legume le fac asa: fierb legumele, pe pasez cu blenderul si pun fie 10-15g de unt fie 1 lingura de ulei (de nuca, de samburi de struguri,de susan, etc). Aleg untul sau uleiul in functie de proportia de grasimi saturate/nesaturate din ziua respectiva.
Baby-boom , spor la sport.
Zuzilici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puskin Zuziliceo, eu nu dau cu biciul, dau cu gura . O sa vina vara, noi o sa scoatem corpurile zvelte la inaintare, si tu ce-o sa faci? Ai? . |
Eu o sa plec la Cuba la fel de "mareatza" ca si pana acum .
Dar pana la urma ce-i rau din meniul de ieri? Ca azi, stiu de ce mi-o iau in freza....
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
tumpi spune:
Ruxi, pb e ca erau ochiuri prajite in ulei, de fel cand sunt singura le fac fara ulei, doar in tigaia de teflon fara strop de ulei.Si pune prajeala, pune baconul asaIn gat imi sta, ma simt si acum balonata.
In schimb mi-am luat azi amaranth , de maine mai diversific la micul dejun.Am vrut sa-mi iau si quinoa,da m-am razgandit, inca nu stiu cum e,da cred ca zilele astea ma duc si iau.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
puskin spune:
Zuzi nu mai stiu ce ai mancat ieri , eu pentru azi te certam.
Tumpi, sa stii ca ouale si carnea prajite in teflon si fara ulei sunt mai nesanatoase decat cele facute in ulei (de calitate) dar la temperatura mica sa nu se arda. Si nu-s asa multe calorii, ca doar nu ai baut uleiul in care ai facut ouale . Eu stiu ca 2 oua ochiuri au cam 150-160 de calorii, plus 20-30g de bacon (ca mai mult nu cred ca ai bagat) adica inca vreo 150 de calorii.
bb_yasmi spune:
puskin, spune mi te rog de ce nutrienti importanti ma lipsesc? ca eu nu imi dau seama..pap lactate, legume, carne, fructe
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
Mik spune:
Ce va ador ! Mai ales cind faceti calcule rapide cu calorii consumate !
Zuzi, dar in Mexic nu vii ? e mai ieftin si mai de calitate ca in Cuba ! (si mai faci un detur de citeva zile sa vezi capitala)
Florina si eu uit sa beau, stau cu stacana de cafea pe birou sau cu cana de ceai si tot mi se intimpla sa ma uit.
Puskin, ia spune aici la baba de peste ocean cum arata slaninuta ta de la tara ? miroase frumos a fum, e subtirica, cu putina carne in ea ? (de fiecare data cind am fost la Sibiu am mincat foarte bine, atit la gazda seara cit si la restaurant, favoritul meu e "Butoiul de aur", mai exista ?)
Si eu sunt fan de oua (cind prajituresc mai inghit pentru sufletul meu cite un galbenus gol ).
Eu maminc cina intotdeuna la ora 8 cu toata lumea la masa, apoi imi culc copilasii si mai stau o vreme pina pe la 10-11 treaza. Aici prinzul se maninca tirziu dupa ora 2.
Va pup pe toate in grup.
vias spune:
si eu sunt una din cele care se lupta sa bea macar 2l de apa pe zi..nu este chiar usor..
Azi am incercat taratele...si a fost super ok...stiti cumva, sunt ok in alaptare??????
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
Happy_in_TO spune:
Hello fete frumoase!
Tot pe baricade sint cu toate ca ma cam enerveaza ca nu se vede la cintar asa cum ma asteptam... Nu se mai urneste parca deloc. Asa, citeva sute de grame la deal si apoi la vale de parca isi bate joc de mine! Fac sport cu personal trainer, ma lucreaza de ma doare tot corpul doua zile dupa aceea. Parca nu mai tremura sunca pe mine asa de rau, ma simt mai usoara si mai bine in pielea mea :))
Azi ma duc sa vad nutritionista de la gym, sa facem un program special de alimentatie dupa metoda chinezului, dar detaliat, pe mine. Dupa nutritionista, ca tot o sa fiu acolo, merg si la sala pentru o ora, cu superbabe mmmm...
Data trecuta ii spuneam ca am cam mincat prostii, ca a fost o perioada mai grea emotional pentru mine (un an de cind s-a dus bunica-mea) si mi-a spus ca sa il sun pe el la birou cind vreau sa vorbesc, ca i-ar face placere. Am ris ca timpa si i-am spus ca nu as vrea sa il deranjez :)) Ohhh... si arata ca un zeu de imi venea sa ii ating bratele si pectoralii Am luat-o razna, cougar ce sint, numa' eu si Madonna :)))
Am fost la magazine si mi-am luat de imbracat niste chestii dragute. Pantaloni: size 11 care cad bine pe fund , pardesiu frumos pe corp, un pic evazat de la mijloc si cu o curea lata care vine un pic mai sus de mijloc, lungeste si subtiaza. Am mai luat camasi pentru munca, tricouri si bluze. M-a ajutat Sarah sa le aleg.
Cred ca nu ma mai cintaresc intre timp. O sa ma concentrez pe sport si pe mincare sanatoasa, o sa ies afara mai mult cu fetele, o sa ma bucur de primavara si de viata.
Am uitat sa va spun. Saptamina asta cind am scos ciinele afara am inceput sa alerg. Eu, care credeam ca nu pot alerga nici daca ma ameninti cu moartea :)) Scot ciinele afara printr-un parc si trec pe linga o scoala care are un stadion de football american, cu pista de atletism pe margine, cu zgura. Si cum ii dadusem drumul ciinelui sa zburde in voie (la 5 jumate dimineata nu era nimeni pe strada sau prin parc) m-am gindit sa vad daca pot face o tura. Si am putut. Asta s-a intimplat luni. Si de atunci in fiecare dimineata alerg o tura. E mare lucru pentru mine. Mai incolo o sa incerc doua ture :))
Acasa fac abdomene cu mingea de aerobic si squads (nu stiu cum se spune in romaneste)
Mik, mie mi-ar place sa vin in Mexic sa te cunosc
Vik cu drag!
Zuzi, poate ne intilnim si noi in vara asta...
toata gasca!
carina spune:
Gata sedinta
Lou, Ruxi: pentru o digestie sanatoasa si pentru un somn linistit si odihnitor e intr-adevar recomandat sa se manance cu 2-3 ore inainte de somn, dar nu are legatura cu slabit sau neslabit.
Florina: e ok, dar sper ca orezul era integral si portiile de bun simt.
Eu am mai zis, degeaba ca structura si componenta un meniu e ok, daca portiile nu sunt. Mai dau o data linkul cu ce inseamna o portie de ceva:
http://www.webmd.com/diet/healthtool-portion-size-plate
People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/