Strumfi de iul-aug 2007 (177)
Raspunsuri - Pagina 5
karligutza spune:
Timi sanatate multa! asta iti mai lipsea... acuma, na, vedeti cum faceti si scapati de infectia asta, apoi poate pleaca si melcisorii din casa daca ii ies dintisorii mai repede... !
karligutza
sunt mamica Adelutei
monicabo spune:
Lachi Acum am vazut ca baietii lui Carmen sunt nascuti in aceiasi zi cu fetele tale. Ce conincidenta, amandoua cu fiv...
Dumnezeu sa o odihneasca!
Timi, sanatate multa lui Saya! Se vede ca ai intuit bine...
Cygny, bine ai venit in grup, nu am apucat sa-ti spun!
Acum, ca tot ati vorbit de listele alea de prieteni, o intrebare: pui o persoana in lista, si apoi (scuze ca va suna un pic aiurea intrebarea, dar o alta exprimare nu mi-a venit in minte, sunt obosita - asa ca luati in considerare doar ideea nu si forma de prezentare) la ce te ajuta, ce poti face? Comunici mai usor cu acea persoana sau cum?
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
nikole spune:
Karli, foarte frumos din partea ta, acum abia am vazut filmuletul, ce D-zeu sa mai spun...
Lachi...multa putere iti doresc, din suflet...putin, foarte putin, cred ca inteleg ce e in sufletul tau
Sper ca aceasta mamica sa-si gaseasca linistea si pacea oriunde s-ar afla
Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 38+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
CarlaV spune:
Timi, la voi m-am gandit dimineata, multa sanatate! Chiar asa, sa se deshidrateze doar, de la balit, oau... Si Larisa mea baleste de vreo 2 luni continuu si abia acum par ca vor sparge primii dintisori. Saya nu are niciunul?
Noi ne-am trezit cu zapada depusa si cu o ninsoare ca de noiembrie.
Nici eu nu am cu cine lasa copiii sa merg la inmormantare, iar cea mica nu sta fara mine nici 15 minute, dar sunt cu gandul mereu la Carmen si la familia ei, chiar daca scriu si despre altceva.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
mychydutza spune:
neatza........of, iar a nins. sambata cica o sa fie optshpce grade! m-am uitat in garderoba lui andrei si trebuie sa dau TOT. daca se face cald, n-am cu ce sa-l imbrac/incaltz. toate i-au ramas mici. mai putin maieurile....in rest...trebuie sa ies la cumparaturi ca vine vara si tre sa tin copilu in casa .....oare cand a trecut timpu? parca mai ieri era mic si acu......
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
mychydutza spune:
timi, si andrei a avut o perioada cand avea scutecele uscate.....a trecut fara probleme...eu nici nu m-am stresat. am observat si la mine, ca mai ales vara, cu toate ca beau muulta apa ma duc la toaleta foarte rar.....dar sunt si perioade cand stau numai la baie......
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
mihailescu teodora spune:
first_carmen
membru incepator
Romania
bucuresti
(BUCURESTI)
218 Mesaje
0 Prieten(i)
Trimis la: - 23/04/2009 : 14:57:31
--------------------------------------------------------------------------------
"A avea gemeni - Plusuri si minusuri"
Buna,
Imi dau si eu cu parerea:
Plusuri:
*iubesc de doua ori ma mult
* Aud « mami », « mama » din doua gurite dulci
* In mometele lor de tandrete ma pupa aceleasi doua gurite si ma iau in brate
*S-a rezolvat cu numarul de copii (cu toate ca inainte sa am copii vroiam doar unul si dupa ce am nascut, pe cind aveau ei 5-6 luni mai vroiam inca unul, acum nu mai vreau :))
Minusuri :
*Asta cred ca e valabila si daca ai un copilas: cum stau cam mult la serviciu si stau putine ore in fiecare zi cu ei (in week-end ce stau cu ei toata ziua) si de aici si urmarile chit ca mama imi povesteste absolut tot ce se intimpla tot nu vad cum au mai facut o ghidusie sau au facut un prim gest (de ex sa se imbratiseze), sau au zis un cuvint
*Un alt minus este faptul la masa este o nebunie intreaga: jucarii, olite, baloane, n-spe lingurite (cel putin cite una pentru fiecare si una pentru mine) numai ca sa manince ceva (Stefan este cel mofturos, cu Petru ma mai descurc – maninca bine)
*in parc - unul hais altul cea
*sunt dependenta de mama si bona
Chiar daca minusurile par mai multe, plusurile sunt de mii de ori mai importante.
Pupici,
Sa-mi fie iertat faptul ca dau buzna aici,insa n-am putut sa raman indiferenta la un post al dragei mamici Carmen,plecata mult prea devreme la ingeri!
Sa-ti fie tarana usoara ,Carmen!!!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Luna1 spune:
offff
Karli filmuletul este superb, adica este un gest frumos si nu vad de ce ar deranja pe cineva.
Fetelor discutia e normal sa se mai schimbe, asta nu inseamna ca nu o avem toate in gand si in suflet, de ex pe 6 mai 2007 a disparut Maddie McCann, fetita ce a disparut in Portugalia rapita, eu tot nu pot sa uit si ma gandesc frecvent la ea.
Insa e normal pentru noi viata sa mearga inainte, avem copii, familie... Bocesc in fiecare seara, acum doua seri o tineam pe Lis in brate in patul ei sa adoarma, ma gandeam cum ea vrea sa adoarma doar asa, imbratisata de mami, spunandu-mi din cand in cand "I love you mommy!" si ma gandeam ca sigur si Stefan si Petru au o rutina de somn alaturi de Carmen si.... Of, nu mai are rost sa scriu...sunt convinsa ca toate ne gandim la acelasi lucru.
Recunosc cu mana pe inima ca evit sa ma gandesc altfel bocesc si imi dau seama ca oamenii din jur nu inteleg exact de ce. In plus eu chiar trebuie sa continui sa am o atitudine pozitiva pentru copiii mei desi ma regasesc trista si abatuta gandindu-ma de ce eu merit sa ma bucur de copiii mei si ea nu a mai avut bucuria asta. Intelegeti si voi...
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Luna1 spune:
Fetelor subiectul de la umanitare pt ajutor pt baietii lui Carmen este activ acum, am inteles ca Marius sotul ei nu doreste ajutor financiar insa prietenele ei s-au gandit totusi sa stranga bani pt jucarii pt Petru si Stefan.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)