Strumfi de iul-aug 2007 (177)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

Buna dimineata si imi cer scuze daca am exagerat ieri cu acea discutie, intr-adevar nu era momentul si sper ca totusi sa nu fi suparat pe nimeni.
Dupa cum va spuneam, la inceput de an, tot o astfel de veste am avut, o mamica a doi copii de 2 si 5 a murit si am fost terminata mai ales ca am fost intrebata cum sa explice tatal copiilor aceasta tragedie, ce sa le spuna copiilor. Mi-a fost foarte greu si eu daca nu imi iau cumva gandul de la aceste lucruri, nu mai sunt buna de nimic toata ziua.
Imi dau seama ca persoanele care au cunoscut-o sunt mult mai mult afectate si poate ca astazi ar trebui sa pastram un fel de moment de reculegere.
Sper ca gemenii lui Carmen sa fie in continuare sanatosi si sa creasca mari, sa-i aduca multa bucurie lui Marius pe care nu il cunosc dar ii doresc sa aiba puterea sa reziste dincolo de aceasta nenorocire pentru copii. Cel mai greu in situatii de acest fel este sa nu-ti permiti "luxul" de a fi indurerat peste masura.

It is a miracle that curiosity survives formal education

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata,

de cateva zile tot vreau sa scriu dar n-am reusit … am vazut ca si Mychy a intrebat de noi intr-un capitol anterior …
noi suntem bine, fiecare cu activitatea lui ... copiii sunt sanatosi, am trecut usor peste iarna, doar un episod de tuse, la amandoi, acum doua saptamani, de cand cu vremea asta schimbatoare
Mara creste, s-a facut foarte vorbareata, inca sta acasa cu bunicile, abia din toamna va merge la gradinita ... incerc zilele astea sa incarc niste poze, sa vedeti ce mari ne-am facut

m-a intristat si pe mine ceea ce s-a intamplat cu Carmen, o adevarata tragedie ... ma gandesc cu tristete la copiii ei, care isi vor cunoaste mama doar din poze

Dumnezeu sa o odihneasca

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor in 10 minute este ora 13 si Carmen va fi condusa pe ultimul drum. Haideti sa spunem o rugaciune in gand, in special pentru copiii ei sa creasca mari si ocrotiti de Cel de SUS.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

Dumnezeu s-o odihneasca in pace si sa vegheze asupra familiei ei,sa-i ajute sa treaca cat mai usor peste aceasta imensa pierdere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Ne-am intors de la inmormantare. Am fost cu Michi. A fost foarte, foarte multa lume. Nesimtitii de fotoreporteri faceau poze pe furis peste gard in momentul in care au inceput sa o bage in groapa. M-a revoltat foarte tare faza asta. Oare chiar nu au limite? Doamne in ce lume traim...

Sa-i fie tarana usoara!

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Dumnezeu s-o odihneasca .
Lachi, Michi, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui lachione

Ne-am intors de la inmormantare. Am fost cu Michi. A fost foarte, foarte multa lume. Nesimtitii de fotoreporteri faceau poze pe furis peste gard in momentul in care au inceput sa o bage in groapa. M-a revoltat foarte tare faza asta. Oare chiar nu au limite? Doamne in ce lume traim...

Sa-i fie tarana usoara!

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Of Doamne...
m-am trezit cu gandul la tine, Lachi, stiam ca vei merge la inmormantare, stiam ca ati fost apropiate...

Mychy...

D-zeu sa-i intareasca pe cei ramasi in urma-i

Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 38+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput