Strumfi de iul-aug 2007 (177)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna fetele,

Eu sunt inca ccc cu mintea goala, nu stiu ce sa va scriu, decat ca sunt pe aici, va citesc si ma amuzez cand vorbiti despre jogging.

Timi, poate a crescut fata si face mai rar dar mai mult. Sper sa nu fie nimic dar mai bine vorbesti cu un dr decat sa stai stresata.

Pupici la fete,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Ooof, si eu incerc sa nu ma mai gandesc atat si tot la Carmen ajung... O curiozitate aiurea: poate stie cineva daca ea a facut vaccinul anti-gripal. Asteptam detalii despre inmormantare.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

am facut io vaccinul antigripal (porcina) si uite-ma in viata! chiar curiozitate aiurea....

detalii despre inmormantareeee?????!!!????? tu la cate inmormantari ai fost? cam ce te-ar interesa? sa filmez?

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Lachi, inteleg ca esti foarte stresata si obosita, asa ca iti spun doar ca voiam sa stiu ora si eventual locul (daca exista mai multe cimitire in Rosu).

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

nu exista decat un cimitir. Nici eu nu stiu unde este dar sper sa nu fie decat unul. Oricum voi incerca sa ajung inainte de ora 13 cand incepe slujba. Cred ca vor stii oamenii din comuna si ne vor indruma.
Din moment ce au fost anuntate la mai multe topicuri data, ora si locul inmormantarii, crede-ma ca oricat de odihnita as fi fost tot la fel as fi interpretat postul tau. Intrebarea putea fi pusa mai explicit. acum, recitind postul tau si analizandu-l, intradevar cuvantul "despre" arata ca am inteles eu gresit. Daca era cum am inteles eu s-ar fi folosit expresia "de la".

Si nu sunt stresata, ci doar foarte suparata si mahnita.

Mergi la inceput

Multumesc pentru raspuns, n-am citit la alte topicuri. N-am intentionat sa te supar cu nimic .

Mergi la inceput

Carla ai PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

mai fetele io cred ca trebuie sa ne potolim un pic cu "fugareala"...m-am tot gandit azi dupa ce am postat si eu ca poate nu era momentul...cred ca intelegeti ce vreau sa zic.
anca,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Anto v-ati acomodat la scoala?

Cygni Sophie inventeaza cuvinte cand o certam si vrea sa ne distraga atentia. Stie ca suntem foarte receptivi cand vine cu cate un cuvant nou si cum la inceput le mai poceste ciulim urechile...S-a prins hotzomanca si cum o certam cum baga cate un "cuvant" nou (inexistent)

Luna trebuie sa facem un dictionar romenglish, sa vezi ce-om mai boci si schimba amintiri cand or creste fetele.
"I want to ling it" (vrea sa linga lingurita de la untul de arahide, mire sau sirop de artar)

Am fost la dr si avem infectie serioasa la ambele urechiuse si chest infection (nu-s sigura cum ii zice, n-am apucat sa caut pe net inca) iar lipsa de pipi era de la dezhidratare. Nici nu ma gandeam ca de la balit (ii dau dintii) poate sa se dezhidrateze, mai si faceam misto de ea zilele trecute ca-i ca un melc, pe unde merge lasa bale.

Editez sa va invit maine la Irish coffee ca doar e Saint Patrick's Day.
Ce de Paddy's turmentati or fi maine prin oras...nici nu vreau sa ma gandesc.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

helllo in ceas de noapte... vad ca ati intrat putin si in alta sfera decat in cea de tristete, insa mie una parca inca tot nu-mi arde de glumit, dar nu va acuz, doamne fereste, e normal ca la un moment dat sa revina discutiile pe un taram mai optimist, mai vesel, dar na, eu acum chiar nu-s pe aceeasi unda cu voi.... fetelor eu am pus filmuletul in mesajul initial de la subiect pentru ca as fi dorit de fapt sa atasez o fotografie (asa cum a atasat Mirela (desprecopii) in subiectul creat de ea pentru condoleante catre familia lui Carmen) insa nu am reusit, probabil tine de ce poate doar ea si nu e o optiune universala.... insa fiind valabila optiunea cu youtube, m-am gandit ca poate sa apara asa o poza cu Carmen daca fac un scurt metraj (daca il pot numi asa) din cateva fotografii (lucru pe care l-am facut cu picasa).... pe termen lung, daca sunteti de parere ca trebuie sa-l scoatem, sau si mai si, daca nu e ok cu acordul pentru fotografiile folosite (filmuletul e pe un cont creat special pentru asta pe youtube, userul si parola sunt in contul comun din yahoo... in folderul "first_carmen") poate fi sters ca doar n-am eu drepturi depline asupra a nimic... doar am facut asta in memoria lui Carmen!

eu la inmormantare nu voi merge pentru ca ar trebui sa vin si cu Adeluta si nu vreau ca ea sa asiste la evenimente de asa o tristete... imi pare rau, Dumnezeu sa o odihneasca in pace si ultimul ei drum pe Pamant sa le dea putere sa mearga mai departe celor pe care ii lasa in urma! in viitor poate vom gasi o portita sa le fim aproape din cand in cand copilasilor ei la care ma gandesc cel mai des de o saptamana incoace... ufff

noapte buna!
zzzzzzzzzzzzzzz

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput