*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (106)*
Raspunsuri - Pagina 6
Hera25 spune:
Ramo la mine la bloc calutul costa 39 RON, in Teiul Doamnei.
Bertha bravo sa nu-ti faci nervi. Stiu ele cand le e foame si cand nu. Nu mor de foame. Eu m-am convins. Nici nu ma mai enervez. Oricum ei nu-i mai gatesc separat, mananca din mancarea noastra, asa ca nu-i bai dc ma refuza. Gaseste ea ce sa-i placa sa pape. Faza cu carnita era o dilema pt mine ca nu stiam cum sa i-o mai dau. Dar in final m-am convins care era problema.
Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008
futuremother spune:
mirtha, gasesti bavetele la ikea, f practice ... si la noi functioneaza vanish- ul fantastic, pus pe pata imediat sau lasat la inmuiat ...
futuremother spune:
ginye va felicit, cu intarziere, pt rezultate ... si eu eram sigura va veti trece cu bine peste asta ... imi aduc aminte cu emotie cand imi povesteai ce ai trait atunci cand s- a nascut edi ...
futuremother spune:
otilia esti super tare ... esti frumoasa cu 3 fete mai mult decat frumoase ... mai multa fericire exista ?
futuremother spune:
eli, ce ma bucur si ma distrez in acelasi timp cand te citesc ... ai un pui nazdravan ... de curand am inchis si noi balconul (de fapt ce am stricat candva am reparat acum) si primul criteriu a fost sa nu patesc si eu ce ai intampinat tu ... te pup si sper ca vom vb si pe mess ... am avut ceva probl cu pc si nu mai am id- ul tau
monicus spune:
Mai, mai ce dragalasa este. Ce fain se joaca ea.. ce mai este o scumpa si are ochii atat de dulci. Ce bine ii sta in tricicleta si atre mandra este de cadoul primit. Sa foloseasca cu placere si sa aiba numai plimbari frumoase
Citat: |
citat din mesajul lui criss703 Mi-ati facut pofta de poze si am pus si eu cateva http://family.webshots.com/photo/2935019030104281140flZDPO ,primele sunt cu zapada ...ca de 1 saptamana cel putin ninge in fiecare zi mai inainte ningea cu niste fulgi ca in povesti dar sper sa se termine odata !Ultima poza deja e cu Iepurasul in avans ..a ajuns mai repede cadoul (tricicleta )si nu am rezistat sa nu-il aratam daaaar cu greu l-am ascuns pe urma pe balcon ca tot pe ea vroia , evidend ca deja e putin dezmembrata (scos aparatoarea si parasolarul ) si a si tras o tranta de pe ea incercand sa iasa singura ..nu degeaba ii zic bunicii Taifunel |
babyzapi suntem alaturi de tine cu gandul. Tu stii cel mai bine ec este de facut alaturi de familia ta.
Hera25 ce scumpa chipesa ai tu acolo. Semanati f bine.. ma refer ca are cam totul de la tine. Pupam dulce cozanacica.
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
Pozele mele
bebecris spune:
fetelor....ia vreuna din voi indemniyatia pe card BRD?
ca nu au intrat...si ma scot din sarite!!!
UN MIC AJUTOR
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story
anca_27 spune:
Bebecris, eu ma plangeam ca n-au intrat. Si intra pe card de BT. De obicei intrau pe 10, si deja e 17... Am mai sunat si alte mame din Mures si nimic...
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
............................................
Cine este fara de pacat, sa arunce primul piatra.
bebecris spune:
lacramioara i-a luat azi..ea are card la BCR...cred ca maine intra ca nu mai am bani...
UN MIC AJUTOR
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story