*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (106)*
Raspunsuri - Pagina 7
criss703 spune:
Bebecris si eu tot la BRD am card dar de obicei intra prin 18-20
Ramo calutul a costat 35 lei se gasesc la magazine de jucarii , am vazut si in piata si la casute de lemn de artizanat , eu l-am luat din Deva deci nu are rost sa-ti zic care magazin , dar cum am spus am vazut in mai multe locuri .
Hera multe nu stie sa faca decat ca e din material moale (cauciuc) si nu se pot rani din cauza lui , poate fi folosit ca si scaunel sau daca se sare pe el da si el avant asa ca o minge ...intelegi tu
Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
bebecris spune:
la mine intra pe 16-17....
UN MIC AJUTOR
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story
bertha spune:
Eu am cont la Transilvania si au intrat banii ieri dupa-amiaza (16 martie). La mine mereu au intrat maxim pe 17.
Mirtha, multumesc pt incurajari, din pacate, in privinta apetitului, la noi predomina perioadele proaste, ale bune sunt exceptii.
Hera, incerc sa nu mai pun la suflet, ca trebuie sa traiesc si eu, nu? Ma mai apuca atunci cand exegereaza rau si trece ziua si ei nimic nu-i place. In principiu, mananca ce mancam noi, dar sunt destule situatii cand ii pregatesc mancare numai pt ea.
Fetelor, am pt voi un mesaj de la Iza. Ea si tati au decis sa intrerupa sarcina. Este o decizie care o afecteaza f mult si ne roaga frumos s-o intelegem, sa n-o judecam si sa nu comentam in niciun fel situatia, nici macar sa-i adresam incurajari si compasiune. Cuvintele noastre n-o pot mangaia, asa ca va rog sa-i respectam decizia si sa incheiem aici subiectul asta. Ea stie ca suntem langa ea cu sufletul si ca o asteptam printre noi cat mai repede, dupa ce va putea depasi momentul asta greu.
Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
bertha spune:
Buna dimineata! Poftiti la E fierbinte si buna. E clar ca n-am talent de comerciant, nu stiu cum s-o laud mai bine. Eu beau portie dubla.
La noi continua sirul noptilor dormite prost. Nu stiu de ce. Se foieste, se zbate, geme, nu stiu ce are...dintii nu cred sa fie problema, ca doar ultimul rand de maselute lipseste si e cam devreme pt el.
La 10 trebuie sa ma duc intr-o vizita si parca vad ca va fi super-maraita.
Ginye, spune-mi ca voi ati dormit bine!
Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
ginye55 spune:
Bertha multam pt cafea! N-am dormit nici in noaptea asta. E fff agitat, geme in somn, se zvarcoleste pana se trezeste plangand...si asta se intampla din juma in juma de ora.
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
bertha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ginye55 Bertha multam pt cafea! N-am dormit nici in noaptea asta. E fff agitat, geme in somn, se zvarcoleste pana se trezeste plangand...si asta se intampla din juma in juma de ora. Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008) |
Si noi tot cam la o juma'de ora, numai ca nu plange propriu-zis, mai mult scanceste. Cand trecem la se linisteste subit.
poze
Cum s-a nascut Ioana
ginye55 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bertha [br Cand trecem la se linisteste subit. |
Noi nici asa nu putem sa ne linistim.
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
elilov3 spune:
'Pana nu ii bate inima sa nu simta durerea' dar sufletul cand incepe sa bata? ori rezida in inima...nu pot sa tac, e ca si cand daca asi tace asi accepta toate 'tragediile' ca sa nu le numesc altfel care se petrec pe langa noi zi de zi...am inchide ochi am zice asa este si am mergem mai departe.
este ultima mea interventie pe acest subiect
Fie ca Sfintele Sarbatori de Paste sa ne aduca sanatate si multa liniste sufleteasca
anca_27 spune:
Vin si eu la . S-avem o zi magica! Si sa respectam decizia Izei fara sa mai judecam ... cel mai usor e sa judecam.
Izucule, ne scrii tu cand poti si vrei, pe private, sau aici. Si da, suntem langa tine.
Si z a avut noapte alba, de la 2 la 5. Cu mancatul, cum zice Bertha, disper doar atunci cand trece toata ziua si ea nu baga decat san si firimituri.
Silvia si tata sunt inca la noi, ieri radeam cu soatza ca traim un vis, dar o sa ne trezim in curand.
Tot ieri, a scos-o Silvia pe z la aer, si-o ia o batranica `vai, credeam ca domnul o creste singura, pe dvs nu v-am vazut deloc, v-a fost greu la nastere? nu seamana cu dvs (S e bruneta cu ochi caprui), seamana cu domnul`
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
............................................
Cine este fara de pacat, sa arunce primul piatra.
bebecris spune:
buna dimi!!!
criss...de unde ai luat tricicleta?aveau si de baieti?
ieri in parc lam pus pe david pe o tricicleta dar nu avea loc si nici nu ia placut...david de 2 nopti se trezeste la 4.21 si vrea la noi in pat, isi bea bibe cu lapte si mai doarme pana la 7...
de cand iesim de 2 ori afara e obosit rau si seara adoarme in 2 minute.....
iam facut acum la masa o slaata de rosii cu branzica, ulei de masline si cateva boabe de proumb si a ras un castronel + omleta de mine si acum se lupta cu o jumatate de felie de paine prajita...+ 1 felie de pepene galben...
el dimineata mananca fff bine...cand venim de afara se culca pentru ca este prea obosit sa manance de pranz
multumim bertha pt vesti!!!!!!
UN MIC AJUTOR
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story