*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (106)*
Raspunsuri - Pagina 5
bebecris spune:
neatza...ce frumoasa este viataaa!!!
iza...ieri nu am am mai apucat sa intru...insa mam tot gandit la tine si am tot discutat despre situatie cu sotul meu...incercam sa ma pun in locul tau...dar nu se poate...eu am alte prioritati, tu ai altele...
ideea este ca eu sunt alaturi de tine indiferent de alegerea pe care o vei face...tu si iubi va cunoasteti limitele, resursele materiale, planurile, dorintele legate de viata voastra si a lui Rapha...sunt sigura ca veti hotari in asa fel incat sa fie bine penru toti 3 fara certuri si discutii care pot avea un final mai putin placut...sunt de parere ca nu trebuie sa fii influentata de nimeni...este o decizie care va priveste doar pe voi 2...pentru ca familia o formati voi, nici parintii, nici socrii, nici sora, nici noi-fetele de pe forum...
noi suntem alaturi de tine, te sustinem chiar daca un ele mamici sunt contra avort...eu sunt acum, la varsta pe care o am...cand eram mai tanara am ales varianta asta...dar era alta situatie...
asa ca...IZA....capu' sus...si sa fie o alegere pe care o doriti amandoi...
UN MIC AJUTOR
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story
Otiliav spune:
Neata!
Vai ce mi-ati laudat gogosile. Toate-s poze vechi dar cred ca v-a placut selectia.
Ancule, m-ai facut sa rosesc. Sunt de la 4 luni pozele dar am inceput sa pun pe mine, si burtoiul creste. Sper sa fac in we la 20s ca mai incolo ma fac elefant si ma voi feri de camera .
Criss, ce dulce este, vorba aceea ai cu ce te lauda, de fapt tati are la dublu.
Asa mai Hera pune poze si cu tine ca esti o mamica si zau ca Lorena incepe sa-ti semene. La greutate cred ca sunteti pe medie, adica e foarte bine, ceva ceva mananca ea. Nu ne-ai mai spus, ce mai face mama ta. Sper ca e bine dupa operatie.
Ocean, pai si pe Thomas nu l-ai pozat. Oricum va invidiem primavara.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 19+
Hera25 spune:
Otilia . In ceea ce o priveste pe mama, e bine deocamdata. Ne rugam la Dumnezeu sa nu mai apara o noua recidiva ca tare greu mai e.
Iza ce faci draguta? Cate fete te asteapta sa dai un semn...
Criss am vazut calutul rosu. Ce altceva mai stie sa faca? Am vazut ca au si pe la bloc pe la mine la un magazin de jucarii, dar nu m-am uitat prea atenta la el. Si oricum am casa plina de jucarii, calutul mai lipsea.
Mirtha intr-un fel e bine ca stai linistita pana in toamna cu puiuta ta. Apoi e si ea mai mare si o poti duce la gradinita.
Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008
bertha spune:
De o ora imbracam si dezbracam aceeasi papusa, i-am rupt si chiloteii in zelul nostru.
Am uitat sa spun ca am vazut poze frumose cu David ce pletos, Lorena cea somnoroasa (e o scumpa, Hera), Sofi cea zambareata (seamana bine cu mami), Balacel cu iedutul, sagetelele-albastrelele...simt ca am uitat pe cineva.
Fetelor, haideti sa n-o presam pe Iza, poate are nevoie de liniste sa se decida, poate vrea sa fie putin "singura" zilele astea. Sunt sigura ca o sa ne dea de veste in curand.
Aleinad, am zis ca ce naiba sa mai dechid subiectul despre masa. Greva continua...mananca ce si ce, carne, pilaf, banana, cereale, fulgi de porumb. Ieri a facut o criza de nervi numai cand a vazut mancarea. Pur si simplu, incerc sa nu ma mai gandesc, o vad vesela, sanatoasa, asta imi da curaj. Sper sa o duceti voi mai bine, sa-i treaca repede figurile.
Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
Mirtha spune:
Fruntea sus !
Si noi am trecut prin perioade greva foamei . Dura cam o saptamana dupa regula lui 5 : 5 mucaturi din ceva , 5 lingurite de altceva , urlete la vedere linguritei , urlate la vedere fructului de oricare era le etc , micat din mers si ciupilit pe ici pe colo diverse gustarele .Am lasat-o in pace pe ideea ca se manifesta ok in toate celelalte privinte si banuiam isi va revene singura si chiar asa s-a si intimplat. Sper sa reusesti sa iti nervii in frau(cat se poate in asemnea momnete) si treceti cat mai repede peste perioada aceasta .
Citat: |
citat din mesajul lui bertha Aleinad, am zis ca ce naiba sa mai dechid subiectul despre masa. Greva continua...mananca ce si ce, carne, pilaf, banana, cereale, fulgi de porumb. Ieri a facut o criza de nervi numai cand a vazut mancarea. Pur si simplu, incerc sa nu ma mai gandesc, o vad vesela, sanatoasa, asta imi da curaj. Sper sa o duceti voi mai bine, sa-i treaca repede figurile. Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008) poze Cum s-a nascut Ioana |
Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva
Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.
Mirtha spune:
Daniela ramine joi viitoare , undeva dupa ora 11 .Din cate imi aduc aminte Teodora servea micul dejun undeva in jurul orei 11 . Eva tocmai bine pe la 11-11,30 se trezeste deci vor fi in verva amandaoua !
Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva
Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.
Otiliav spune:
Mirtha, am uitat sa-ti arat. La astfel de bavetele ma refer, are o pelicula fina de plastic, nu se murdaresc hainele de sub ea, se spala si se usuca foarte repede.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 19+