*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (106)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Mirtha, nu stiu ce culoare au bluzitele voastre patate, eu cand am avut bluze patate le-am bagat in solutie Ace (scrie pe acolo cantitatile), si a fost ok. Insa trebuie sa fie chestii de culori albe sau deschise, sa nu fie ceva gen rosu, bleumarin etc ca nu le poti baga, se strica culorile. Nu este clor, care sa albeacsa automat,e doar inalbitor... Cum spuneam, eu m-am mai scos cu Ace-ul asta...

Legat de copii, noi am ajuns la 1 an si 4 luni, exact varsta Andreei cand s-a nascut surioara ei mica...Cand ma gandesc ca asa mica era Andreea cand a intrat un bebe mic in viata ei... Uneori ma ganesc, poate am fost inconstienti un pic..., poate daca ar mai fi trecut timp, mi-ar fi fost mai frica, nu cred ca as fi avut curaj... Stiti cum se zice...cu cat te gandesti mai mult... Dar ma bucur ca am facut pasul

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Buna dimineata! E gata cafeluta. Bine,hai, mai dormiti putin.

Afara ninge!

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

'Neataaa!

Bertha saru' mana de cafeluta! Buna rau! Sunt chiauna rau...si sa mai zic ca a dormit Luca de ieri de la 21:40 pana azi la 7:20?....si eu tot chiauna sunt...deci dadeam vina pe copil aiurea.
Azi dimineata...shokkk....cand am vazut zapada pe masini si inca fulguia, sa innebunesc! De unde frate atata iarna???
Ma duc sa beau cafeaua de la Bertha si sa-mi inec amarul in ea.

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Bertha si eu la . Multam! Eu sunt treaza de la 5. Si macar de ar fi dormit pana atunci. Sunt cu coloana in pioneze. M-a terminat in noaptea asta.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Bertha Ami haideti sa va oftic ....la noi e soare.

Mergi la inceput

Ocean vleau si eu flolicele.

Criss grasunica.

Hera sexy mama.

Iza cum a fost noaptea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Monicabo bluza are culoare mov cu citeva imagini in zona burticii iar pantalonii sun pe alb cu floricele mov.
Ace am incercat pe bluzitele albe dar pe de o parte s-au ingalbenit iar pe de alta in zona capselor s-au subtiat si in momentul in care am incercat sa inchid capsele s-au rupt. Cred ca mai intru pe alte capitole de pe DC - sectiuni pe forum sa vad daca exista vreo sansa in a le readuce in starea initiala. Daca nu reusesc sa gasesc remedii - eventual un alt detergent vor ramine la bluze pentru masa.Multumesc.

Criss si noi am avut in primele zile probleme cu folosirea calutului . Era cam de inaltimea calutului lui Sofi(model un pic diferit) si avea cam aceleasi manifestari la inceput. Adica nu reusea sa urce , sau urca invers ori chiar aluneca si se dezechilibra.Am lasat calutul in mijlocul camerei pentru ca in caz ca se dezechilibreaza sa nu cada prin diverse colturi. I-am aratat de citeva ori cum se face si a incercat si ea . Tot au mai fost cazaturi , alunecarti o perioada dar acum urca pe el cu naturalete si fara probleme , nici nu mai incurca spatele cu fata.Dar am lasat-o singura sa se lamureasca ce poate face cu el si cum il poate manipula. Pina la urma va fi ok. Aaa...Sofi are zambetul tau.

Oceanborn cum te mai simti ?

Malinas voi cum mai sunteti ? Ati trecut peste temperatura si lipsa apetitului ??

Iza daca nu inti sa ne spui cum ati trecut peste noapte iau telefonul si te sun. Macar un cuvint acolo , fugitiv.

Ma duc sa imi beau cafeau. Ieri seara am facu un lucru impotriva princiilor mele : am luat pastile de somn. De ff. mult timp (de cel putin 2 luni imi aduc eu aminte)au reinceput trezirile in jurul orei 4 si nu mai reusesc sa adorm.Insomnie de trezire s-ar numi - visez profund si din vis ma trezesc brus cu ochii deschisi. Am ami trecut prin asa ceva dar am rezista pina cand lucrurile au reintrat natural pe fagasul normal. Ma trezesc fara niciun stimul exterior , claxoane , usi trintatie pe casa scarii etc.. Problema e ca acum sunt nauca si de trezit tot m-am trezit fix la ora 4. Speram sa depasesc ora asta imbecila de trezire. Nu am adormit dar nici nu am avut puterea sa ma ridic din pat.Am zacut asa incetosata pina pe la 7 cand a venit Eva peste mine in camera. I-am dat Evei micul dejun si acum sunt leguma.

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva

Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Neatza!
Bertha saru'mana pentru cafeluta! Si nu cumva sa trimiti ninsoarea la vest ca ma supar rau! La noi a mijit soarele, are dinti dar oricum e acolo sus.
Ce mai faceti voi? Cum mai papati? Acum vreo 3 saptamani ziceai ca face mofturi. A tinut-o mult? Ca la noi se cam lungeste treaba. Si iar ma disper.
Ocean, ai baiat mare, iti ofera floricele!
Criss, m-a amuzat reactia la primavara de la Ocean, ce-ai zis tu, hai sa ne laudam si noi cu ce avem, cu zapada. Sofi s-a facut domnisoara frumoasa, interesata de tot ce o inconjoara. Nu ne zici si noua de unde a achizitionat iepurasu' darurile, la ce pret, ca sa fie orientarea completa.
Mirtha, abia asteptam sa primim oferta completa cu ziua si ora, vedem noi cum ne mulam pe program.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!
Ginye uite o floricica de la noi! si un pt Edi!
Mirtha sunt bine,multumesc. de ieri ma simt ok.
Daniela, din covorul ala de flori a gasit singura floricica fara petale , mai uscata... dar tot fericita am fost cand mi-a adus-o.apoi mi-a adus si altele.
In legatura cu mancatul si eu sunt disperata, nu vrea sa manance aproape nimic.. cel mai grav e ca in momentul in care vede lingura face figuri. pur si simplu nu stiu ce sa-i mai gatesc sa pape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Malinas voi cum mai sunteti ? Ati trecut peste temperatura si lipsa apetitului ??

am scapat de febra, cu apetitul inca nu suntem in grafic, dar e un pic mai bine, dar de 2 zile este fornait.Mucisori nu scoate decat rar si putin, tuseste uneori, dar il aud cum fornaie si are nasul mai mult sau mai putin infundat.Dar cu vremea asta nici nu e de mirare.

Si eu pun pe pete detergent de vase, dar o fac inmediat, cat e pata proaspata si de cele mai multe ori functioneaza.

Mergi la inceput