*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (106)*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

si mie mi-au intrat banii, la Banca Transilvania!

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Ralukutzza si noi tot cu apa de mare si aspirat destul de mult. Stiu ca Futuremother spunea ceva de ulei de menta ...puse cateva picaturi intr-un vas cu apa fierbinte. Multa sanatate!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Dandusa, Ginye multumesc de sfaturi.Am luat si noi acum Sterimar sa folosim in loc de ser fizilogogic paote mai fluidifica secretiile.De aspirat ne apiram si noi destul de des ca alta varianta nu avem.
Pupici si o noapte buna va doresc tuturor.

Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Azi mi-au intrat si mie bani la BRD
Insanatosire grabnica micutilor bolnaviori

ps.ca tot au intrat banii si cine stie cand mai intra azi am si facut rezervare (un aconto doar )pt la vara la mare in Italia la Marina di Massa ..a mai fost cineva ? italiencele noastre ce zic ?

Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

mai, dupa ce ii aspirati bine, dati-le cu olinth pentru copii si seara puneti-le pe pijama sau perna o capsula de ulei esential de la KARVOL.
si ca sa le mai uscati mucii picaturi COLARGOL . atentie ca pateaza daca stranuta! sanatate.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Neatza!
Poftiti la o calda!

Ralukutzza cum ati trecut noaptea?

Fetelor, vreau si eu o reteta pt ostropel de pui. Pls, pls, pls.

Mergi la inceput

Apropo de olynth...si eu am folosit pt Edi pt nasuc infundat, dar sub forma de rezerve. Se baga intr-un aparat in priza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Ralucutza, la noi a fost f bun Colargolul, cum a zis si Carmendu. Il gasesti la farmaciile care prepara. A avut si Andrei o repriza de raceala pe la sf lui febr cu muci multi multi. sanatate multa micutei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Raluca, si noi am avut probleme cu niste mucisori grosi si urati. dupa ser fiziologic, vibrocil si aspirat la greu tot nu i-au trecut si atunci ne-a pus doc pediatra sa-i amestecam o fiola de ser fiziologic + fiola de dexametazona + o fiola de gentamicina si din acest amestec ii puneam cate 2-3 picaturi in fiecare nara de 3 ori/zi. dar repet numai la recomandarea medicului. poate ar fi bine s-o suni si s-o intrebi. dupa 2 zile de pus picaturi din astea nu mai avea nimic. multa sanatate gargaritei.

Cristina, fericita mamica de Matei (18.12.2008) si 9+
http://lbdf.lilypie.com/Urfmp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Neatza!
Multa sanatate puiutilor bolnaviori!

Pentru mucinei noi am folosit cu succes ophtamesone-N, are neomicina si betametazona, dar tot la recomandarea medicului, maxim 3 zile cate o picatura/nara, dimineata si seara.

Apa de mare o folosim aproape zilnic, pentru umezirea si curatarea mucoasei.

Mergi la inceput