*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (106)*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

O sa fie pe Antena 1 o stire privind ROTARIXUL....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

O prostie...cica are un virus porcin in el...dar care nu provoaca gripa porcina...in SUA cica a fost interzis....ce prostie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

A fost reportajul cu indemnizatiile pe PROTV initiat de fetele de pe forumul nostru sa vedem acum cat de repede le primim

Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Le-am fiert 30 minute in apa clocotita cu sare. Apoi intr-una dintre reteta(dupa fiebere , scurgere si maruntire) le-am innabusit cu ceapa(apoi am adaugat la final un ou si 2 linguri de iaurt - sper ca imi aduc bine aminte reteta) iar in alta le-am mai fiert in cca 30 minute in lapte si le-am amestecat cu sos de rosii(sosul de rosii a fost facut cu ceapa innabusita , ardei rosu , rosi cubulete si usturoi la final.) Da , sunt aspre si ciup. Daca sunt fragede, dupa ce sunt fierte nu ar trebui sa fie amare. Pentru ciorba , care nu a avut succes le-am fiert separat 30 mnute, le-am scurs , le-am tocat si le-am mai fiert 30 minute in supa cu legume.

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

Laura multa sanatate lu Cati. Nasol cu virusii astia.

Pt fetele care au gatit mancare de urzici, cat timp le-ati fiert? Nu stiu dc le-am fiert suficient, ca sunt cam tari asa si aspre. Asa trebuie sa fie? Ii voi da si Lorenei azi sa vedem ce parere are despre ele.

Si inca o intrebare: le-ati dat halva?

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva

Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Mirtha, multumims pentru retete! Zilele astea sper sa fac si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Laura, sanatate multa puiului tau, sa se faca bine repede, repede.
Hera, deci i-au placut urzicile Lorenei. sa-i fac si eu lui Matei sa vedem daca ii plac.
Ginye, uite ca incepe sa pape strumful tau. hai ca sunteti pe calea cea buna.

am vazut si eu reportajul de pe pro tv legat de intarzierea indemnizatiei si spuneau ca se va rezolva intr-o zi, maxim doua. asa o fi??

Cristina, fericita mamica de Matei (18.12.2008) si 9+
http://lbdf.lilypie.com/Urfmp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Andreyutza ce-i drept azi a mancat mult mai bine. Se pare ca isi revine.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Ginye ce ma bucur ca a inceput sa pape mai bine Stefanutul
Noi suntem varza...mucii pana la gat, problema este ca este atat de infundata incat nu mai doarme nici ziua si nici noaptea ca nu poate respira.Nu stiu ce sa mai fac cu ea sa o desfund ca e infundata non stop.facem aerosoli cu ser fiziologic , picaturi de nas Vibrocil, Eurespal pentru tuse si un antiinflamator tot picaturi pentru nas....si cu toate astea nimic...nu se desfunda si o tinem asa de vinerea trecuta.
Voi ce la mai dati sa mai desfunde nasucul?Ginye...ca stiu ca si Stefanut fu cu mucii pana acum :))[pup
Laura sper ca se simte mai bine pufosica mica si ma bucur tare mult ca matusa este acasa si se simte mai bine.

Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Raluca,
eu de fiecare data am folosit apa de mare sterimar si aspirat f des.la culcare ceva mentolat pe piept/perna/servetel...,dupa caz.sanatate multa
Laura,
uf,imi pare rau ca-i bolnavioara pitica.sper sa treaca repede.
eu stiu ca poti fi purtator de virus si-l poti transmite doar,fara ca organismul tau sa fie afectat.este f posibil ca Rebeca sa fi adus virusul,chiar daca ea nu a facut forma.probabil ca este deja imunizata

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

cine are card la raiffeisen....AU INTRAT BANIIIII!!!!!

LA BRD INCA NU STIM NIMIC

UN MIC AJUTOR
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput