*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (106)*

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

'Neata!

Mirtha fenomenal salamul de biscuiti!! De doua zile scap cu consecventa in frigider! Ii place si puiului... Mersic mult de reteta!

Anca am pus poze noi, vezi la semnatura

Pt bebelusii raciti, adaugati pe langa tratamentele externe sucuri de cruditati: morcovi, sfecla rosie, mar, portocala cu cateva pic de lamaie, etc. Si nu-i fortati sa manance, organismul in dezechilibru cere post. Nici noi n-avem pofta de mancare cand suntem bolnave. Apoi or sa ceara singuri. Multe lichide si sanatate la toti ingerasii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Aaa, si in cadita la baie adaugati cateva picaturi de ulei esential de eucalipt, menta sau brad. Doar cateva picaturi (3-4) si dizolvati bine in apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Hello mamici si multumim mult de sfaturi.
Gynie am petrecut noaptea rezonabil, doar 4 treziri insa cea definitiva a fost la 5 de dimineata insa acum doarme de rupe
andreyutza,aleinad.g,miki01,BillyBilly, carmendu va multumesc din suflet de sfaturi...si noi am folosit majoritatea solutiilor propuse de voi dar inca fara rezultat.Ideea este ca noi ne chinuim asa de vreo 2 sapt, la inceput am facut aerosoli cu ser fiziologic+dexametazona+acc...nu a mers prea bine, medicul a adaugat picaturi de nas vibrocil si colargol...nici un rezultat semnificativ, ba chiar dupa colargol se infunda groaznic .Acum 2 zile am fost iar la medic, am renunat la toate cele de mai sus si ne-a dat picaturi ophtamesone si un antihistaminic Zyrtec...ce pot sa zic...am zapacit-o cu atatea tratamente dar varianta este sa o las sa se sufoce.In fine se pare ca ultimul tratament parca a ajutat-o un pic ca dimineata era ceva mai bine si respira mai usor.
Nu am incercat inca cu uleiurile mentolate si Karvol dar o facem de astazi.
M-am intins ca o zi de post ....va pup si multumesc.

Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Si Raphael are mucisori de 2 zile, azi ceva mai putin, dar inca este fornait. Are ceva daca iesim afara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Babyzapi si Edi e mucios, dar l-am scos afara.

Fetelor, am stat cu piciul 2 ore afara la nisip si tot urland l-am scos de acolo. Oare cat ar tb sa stau sa se sature? Am remarcat azi un progres la el in ceea ce priveste socializarea: s-a dus singurel sa se joace cu ceilalti copii in nisip, cu lopetele si alte minuni...le dadea lopotelele, se servea din jucariile celorlalti, chiar a zis ceva in chineza/japoneza/thailandeza lui. Mentionez ca toti picii erau in jurul varstei de 1 an jumate. M-am simtit tare bine vazandu-l.

M-am pricopsit si cu o intepatura de albina...fix pe marul lui adam. Mi-a amortit instantaneu zona si am acum o umflatura cat unghia. Cel putin nu ma mai doare.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Ginye mersi . Si al meu urla cand trebuie sa intram in casa, daca ar fi dupa el ar sta numai afara. Urat cu intepatura de albina si inafara de sare pusa pe umflatura ca sa nu te mai manance, nu stiu nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Babyzapi noua doctorita ne-a spus ca putem sa o scoatem afara pe Bianca chiar daca are mucisori.
Gynie ce bine ca socializeaza puitul si bine ca are cu cine ..noi cam suferim din motivul acesta ca nu prea avem copii asa mici sa se joace cu ei, iar in parc, cel putin in Carol unde mergem noi nu prea am gasit decat ori foarte mici ori peste 3 ani si se joaca cam agresiv...zilele trecute si-a luat o palma in cap de la o fetita pe a carei minge doar pusese manuta ...m-am enervat ca a laut bataie si am plecat la plimbare evident explicandu-i mamicii fetitei respective ca ar trebui sa o invete sa nu mai loveasca copii...nu vreau sa mai mentionez raspunsul ei..."asa ii trebuie daca atinge jucariile altcuiva "

DN 26.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ralukutzza
nu vreau sa mai mentionez raspunsul ei..."asa ii trebuie daca atinge jucariile altcuiva "

DN 26.12.2008

Si ne mai intrebam de ce copiii nostri sunt atat de violenti...

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Fac eu imediat capitol nou.

Izabela, ma bucur ca te vad. Noi ne stresam sa o scoatem zilnic de 2 ori, chiar daca are muci, plimbarea face bine.

Am vazut ca ati tot amintit medicamente bune pentru muci. Eu folosesc Vaporub daca-s cu nasul infundat, le fac masaj pe piept si la ceafa.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 20+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput
Mergi la inceput