Ati zburat cu Wizzair?
Raspunsuri - Pagina 3
Letitia1 spune:
Pentru ca nu sunt diferente mari intre companii si nave, diferenta e facuta de aeroportul unde aterizeaza, practic la low cost taxele de aeroprt sunt mai mici, nu conditiile in sine mai proaste.
E adevarat ce zici de taxa de aeroport, dar eu zic ca si conditiile sint mai proaste, faptul ca nu stii niodata cind pleci si cind ajungi, nu tu mincare sau bautura si culmea ca uneori preturile la bilete nu sint "low cost" deloc.
MissJJ spune:
Plus mai platesti si pt bagaje o multimea de bani, aici nu ma refer la kg in plus care depasesc limita ci efectiv la bagajele de cala care le iei tre sa dai bani si pe alea.
_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A & A
delphin spune:
Cand calatoresc cu copii "long courier" prefer de departe Air France, insa cand mergem asa o calatorie de maxi 3h, merge si un Low cost, mai ales cand e in Europa, dar doar cand preturile merita "sacrificiul" caci pt. o diferenta de 100€ pt.4 pers, "y'a pas photo"
Pe mine faptul ca trebuie sa platesti bagajul de cala nu ma deranjeaza atata timp cat pretul biletului de avion e mic, taxe incluse, iar pretul bagajului e decent.
Natasa spune:
Noi am zburat cu Sky Europe, Wizz Air si Blue Air. Si-au respectat orarul de zbor, conditiile au fost identice cu cele de la Tarom, Alitalia sau KLM, evident la clasa economic, nu compar cu altceva ca oricum nu am incercat. Nu se da mincare dar un sendvis si un fruct pentru un zbor de 2-3 ore se pot lua si de acasa. Noi tocmai ne-am intors de la Paris si am platit pentru 3 bilete (dus/intors) 200 de euro. Cred ca a meritat sacrificiul de a nu avea mincarea aia oribila la caserole :)
LindaZ spune:
Am zburat o singura data cu Wizz Air, prima data cand am zburat cu o companie low-cost si asta fiindca am pierdut avionul Tarom pe ruta Bucuresti - Barcelona. Asa ca in ziua respectiva singurul zbor pe care l-am mai gasit a fost la ora 20,00 o cursa Wizz. Care a plecat la ... 23,00. Fara sa ne anunte nimeni de intarzierea de 3 ore, decat atunci cand ar fi trebuit sa intram in avion. Noi eram singuri, fara copii, dar tot nu a fost confortabil sa astepti 3 ore in aeroport de unde nu mai aveai de unde sa cumperi nimic dupa ora 22. Pana la urma ne-au dat ei o sticla cu apa si un sandvich. Dar pentru cei multi totusi, care aveau copii cu ei, mai mari sau mai mici a fost groaznic. Cei mari s-au apucat sa citeasca, sa scrie chiar, dar cei mici erau agitati si parintii la fel. Asta a fost in octombrie 2009, dar pe viitor daca va trebui sa plec cu copiii sigur o sa preferam o companie de linie.
Aa si in a patra zi de concediu imi arata sotul meu o stire pe net cum ca un avion Wizz Air, aceeasi ruta Bucuresti - Barcelona s-a intors si a aterizat iar in Baneasa fiindca ... a fost lovit de o pasare, o barza parca. Ne-a bufnit rasul, dar ne-am si bucurat ca macar bine ca noi nu ne-am intors din drum.
Mihaela Zaharia
bb_yasmi spune:
astazi a sosit mama mea inapoi in Timisoara de la Roma tot cu wizz air. nu a fost nici o problema. a aterizat cu 5 minute mai repde doar atat
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
andacos spune:
Sybille,eu cred ca problemele alea cu intirzieri sua anulari de curse,au fost la inceput,cind a au fost primele zboruri spre si dinspre Romania!
Sora mea ,fratele meu,au zburat cu Wizzair pe ruta Dortmund -Bukarest si n-au avut probleme!Eu am cu sora mea bilet la sfirsit lui mai,plecam si cu un copil,sigur nu am fi facut-o daca nu era o anumita sigurantza!
despre mincare/bautura sunt total de acord cu Natasa!
Cind vrei tu sa pleci?
Dana
editez sa spun ca in legatura cu bagajele sunt informatzii clare/precise,deci daca le respectzi nu platesti mai mult!15kg/persoana!
Chuny spune:
Noi plecam la sfarsitul lui iulie ... dar pana la urma cred ca vom merge cu masina pt ca vom avea multe bagaje si daca adunam banii dati pe avion + banii dati pt a inchiria o masina pt 3 saptamani ajungem la o suma importanta.
Calatoria cu Lowcost-ul e ca o loterie din cate vad : unii au avut experiente proaste, pt altii a fost ok ... dar eu cu un copil agitat si unul atomic nu pot sa risc sa stau in sala de asteptare prea mult.
Mai avem putin timp de gandire totusi pana la vara.
Multumesc inca o data pt toate raspunsurile si rog moderatorii sa lase subiectul deschis.
Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA
Nasterea ariciului Vladimir ***** ***** Anna, o nastere cu viteza
delphin spune:
Sibylle pot spune ca ati facut alegerea cea mai buna, adica sa mergeti cu masina. E mai convenabil din punct de vedere financiar dar si confort si stress. Nu trebuie sa plecati "chititi" la drum, cum ca in X ore ajungem. Nu cand sunteti cu copii. Cu doi nu am fost in Ro inca, dar cu unul am fost de vreo 3 ori si a fost ok. Investitia care si-a scos banii cel mai bine a fost un lecteur DVD de masina. Super a fost pt. noi. Seb nu s-a plictisit prea tare. Alternam cu opriri si cu jocuri. Ne-am oprit noptile la hotel in schimb si e o idee buna pt. toata lumea. Va odihniti cum trebuie, iar copii mai schimba de "peisaj".
Au voie sa sara in pat