Ati zburat cu Wizzair?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daiana_raluk spune:

Am zburat si eu cu ei,cluj-valencia,nici o intarziere,inca am ajuns mai repede cu 20 min

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daiana_raluk spune:

nu stiu de ce te costa asa mult,pe mine m-a costat 50 de euro dus intors si e mult mai departe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

nici eu nu inteleg de ce e asa de mult, dar incepem sa tindem in a nu zbura cu Wizz Air ... pt ca nu putem risca sa stam blocati ore in sir cu copiii dupa noi

Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Modul de dispunere a scaunelor in avion nu depinde de compania aeriana, ci tine de producator. Wizzair-ul opereaza cu avioane Airbus 310 sau 320,nu mai tin minte exact. Cat despre pret, au perioade din an cand biletele sunt extrem de ieftine, insa sunt si perioade cand sunt foarte scumpe. Asta depinde,cred, de fluxul de pasageri din perioada respectiva, sau alte variabile pe care eu ,una, nu le stiu.
Intr-adevar, in ultima perioada nu mi s-a mai intamplat sa am intarzieri cu ei. sau daca au existat, nu a fost din vina lor. Era aiurea tare atunci cand nu aveau baza operationala la Bucuresti,si daca, fereasca Dzeu, se intampla ceva la un avion, cursa respectiva era anulata si pasagerii trebuiau sa astepte alt aparat ,care era disponibil in Europa,si de multe ori trebuia sa astepti ore in sir pana gaseau avionul respectiv, si pe urma iar cateva ore pana ajungea la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna, si eu am cautat o cursa de avion Cluj-Malta cu wizz si nu am gasit decat doar pina la Roma iar de acolo cu airmalta pina in Malta- Problema mea era ca distanta dintre cele 2 curse era doar de 3 ore . Am fost la targul de vacante care a fost la Cluj in we trecut si am vorbit cu cei de la wizz (au avut si ei stand) despre aceasta problema si au spus ca in general ei nu au probleme de genul asta decat daca starea vremii nu permite decolarea sau vreo pasare care sa intrerupa zborul.
Intr-un final am optat pentru alta cursa cu Alitalia Budapesta - Malta , tot cu escala la Roma, dar zborul este doar cu o companie aeriana nu cu 2.

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celi-bia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crisnemes

Buna, si eu am cautat o cursa de avion Cluj-Malta cu wizz si nu am gasit decat doar pina la Roma iar de acolo cu airmalta pina in Malta- Problema mea era ca distanta dintre cele 2 curse era doar de 3 ore . Am fost la targul de vacante care a fost la Cluj in we trecut si am vorbit cu cei de la wizz (au avut si ei stand) despre aceasta problema si au spus ca in general ei nu au probleme de genul asta decat daca starea vremii nu permite decolarea sau vreo pasare care sa intrerupa zborul.
Intr-un final am optat pentru alta cursa cu Alitalia Budapesta - Malta , tot cu escala la Roma, dar zborul este doar cu o companie aeriana nu cu 2.

Poze

Off am uitat de targul de vacante, pacat... a fost ceva de el? Unde s-a tinut? La Iulius sau la Expo?

Wizz nu opereaza pentru Malta direct, au doar anumite rute, nu toate destinatiile. Īnteleg ca nu doreai sa schimbi avionul pana in Malta dar eu zic ca ieseai mai ieftin daca luai Wizz pana la Roma si Alitalia de la Roma.
Eu anul trecut a trebuit sa ajung la de la Cluj la Montpellier in sudul Frantei. Si am luat Wizz de la Cluj pana la Paris si de la Paris am luat Air France. Am iesit mult mai ieftin decat daca luam direct Air France care la fel ca Alitalia nu e low cost.
Acum depinde ce vrea fiecare, eu recunosc ca prefer sa minimizez costurile.

www.celina-bianca.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Celi-bia - targul a fost la EXPO. Nu a fost mare lucru de capul lui. A fost multe lume si spatiu putin.Eu am vrut sa merg tocmai pentru a obtine o oferta de la wizz si siguranta ca nu pierd urmatorul avion.(Desi distanta intre cele 2 avioane era de 3 ore cel de la wizz nu a fost prea increzator)
Referitor la costuri sa stii ca am iesit muuult mai ieftin cu Alitalia. Bilettul cu wizz - dus intors pina la Roma era intradevar foarte ieftin 300 de lei pentru 2 persoane , dar de la Roma la Malta biletul era 250 eur / persoana dus intors. Asa am iesit la 204 Eur / pers dus intors Budapesta Malta.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

uite ce ma auzit aseara la stiri:

http://news.bbc.co.uk/1/hi/england/beds/bucks/herts/8571964.stm

Nu zic ca asa ceva o sa i se intimple lui Sybille, dar eu personal ma abtin sa merg cu low cost cind am copilul dupa mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

noi am fost cu copilu, si cu Alitalia si cu WindJEt (care e low cost) pana in Sicilia dar sincer nu am vazut nici o diferenta intre ele.

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celi-bia spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

noi am fost cu copilu, si cu Alitalia si cu WindJEt (care e low cost) pana in Sicilia dar sincer nu am vazut nici o diferenta intre ele.

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Pentru ca nu sunt diferente mari intre companii si nave, diferenta e facuta de aeroportul unde aterizeaza, practic la low cost taxele de aeroprt sunt mai mici, nu conditiile in sine mai proaste.

www.celina-bianca.blogspot.com

Mergi la inceput