Ati zburat cu Wizzair?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Cu bagajele nu toate firmele au, acuma nici nu mai stiu ca se tot schimba, da de ex ryanair si easyjet acuma si pt alea 15 kg platesti, o valiza 18 lire daca ai mai multe mai adauga nu stiu cate lire de fiecare valiza si 15 kg e f putin cand ai copii.
Noi am fost cu un sg copil in Irlanda un weekend si am depasit kg alea si am dat 60 de lire in plus.
Sibylle si eu zic masina e super, mai faci opriri mai una alta, mai ales ca nu e distanta f mare si pt bagaje e numa bine.
Si subscriu la ce zice Delphin cu dvd-ul si niste cd-uri cu singalong, diferite cantecele ce le plac lor ajuta mult.
Eu stiu multi care vin cu wizzair aici pt ca e convenabil ca au din vestul ro direct, dar lowcost e lowcost uneori, din pacate nu neaparat mancarea si etc dar si staff-ul, depinde si ce noroc ai si peste cine dai, da na si eu prefer firmele gen ba, lufthansa etc decat astea lowcost.

_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A & A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANISO spune:

Fiecare pasager poate avea o geanta de 10 kg gratis ,la cala 40 ron rezervat odata cu biletele sau 80 ron in aeroport, carutul pentru copii e tot gratis desi pe sit si la tel. zic ca e 40 ron.Sora mea a fost saptamana aceasta la Roma si nu a platit pt. carut desi copilul are peste 2 ani .Avionul ei a intarziat 4 ore ,dar cu cine mai zbura dus-intors de persoana cu 50 ron.Acum in martie puteai merge la Pisa cu 30ron dus intors ....Si apoi intarzie ele trenurile...Noi am fost 6 persoane in ianuarie la Paris cu 70 ron de pers. dus-intors.Si am rezervat locurile pe 27 decembrie.A fost super ,a aterizat foarte incet.Cu adevarat profesionisti.Si personalul foarte amabil.Pilotul a iesit si le spunea la revedere la toti la coborare.Poti sa cumperi din avion mancare acceptabila la pret,toti cumparau.Eu am obsesie cu hrana sanatoasa si am pregatit de acasa.Celor mici le-am luat chiar un avion de jucarie cu 8 euro de buna calitate ,cel mic a dat cu el de multe ori si merge inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Aniso, caruciorul copilului l-au dat la cala sau l-au tinut cu ei in avion?

Noi plecam in iunie spre Londra, intoarcerea este de la Paris. Mergem la Disneyland, vrem sa luam cu noi caruciorul, cu siguranta va fi obositor pt pitic. La telefon, ne-au spus ca il putem da gratis la cala, dar as prefera sa il putem lua cu noi in avion.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Nici o companie din lume nu accepta carucior in avion. Pana la usa avionului da, dar si asta rar si trebuie sa fie gen carut sport, micut si usor, apoi il ia cineva si il recuperezi pe banda de bagaje.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

delphin tin sa te contrazic putin...de cele mai multe ori poti lua caruciorul SPORT (micut) pana la scara avionului, apoi il predai iar dupa aterizare il primesti inapoi tot la scara avionului. cam asa a functionat de fiecare data pt noi sau am vazut si in alte cazuri la fel.

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Evident, vorbim despre carucior sport. Wizzair permite sa il iei in avion, daca copilul are mai putin de 2 ani. Eram curioasa daca se poate face acest lucru si daca copilul are 3 ani (si platim bilet intreg pt el)

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANISO spune:

Adriana nu cred sa te lase in avion cu el ,dar incearca .La Disney poti inchiria cu 10 euo pe zi carut.Dar cred ca-i bine sa ai carut la tine ca ai de asteptat in aeroport pana se face imbarcarea, plus drumul cu metroul ,cu autobuzul...Ori trebuie sa alergi dupa cel mic ori e obosit si trebuie sa-l ti in brate.In carut poate sa doarma si ii mai dai ceva de rontait.E indispensabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Eu cred ca nici o companie, oricit de low cost ar fi ea nu permite luarea caruciorului in avion.Tu Adriana, de unde ai informatia asta ca wizzair permite carucior sport in avion? Blochezi culoarele cu el, nu de alta. Plus eu nu vad avantajul de a avea caruciorul cu tine, oricum n-ai loc nici sa te misti ca lumea, unde o sa pui caruciorul? E suficient daca te lasa sa-l duci pina la scara avionului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

delphin tin sa te contrazic putin...de cele mai multe ori poti lua caruciorul SPORT (micut) pana la scara avionului, apoi il predai iar dupa aterizare il primesti inapoi tot la scara avionului. cam asa a functionat de fiecare data pt noi sau am vazut si in alte cazuri la fel.

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Cum eu nu vorbesc de cat in cunostinta de cauza, MIE carutul mi-a fost luat si l-am recuperat la bagaje mai mereu. O singura data mi-a fost dat la coborare cand am fost in zbor militar.
In avion, no way cu carutul, indiferent de varsta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Cu caruciorul e la fel la toate companiile de zbor, il poti lua pana la usa avionului sau pana la scara daca imbarcarea se face pe scara, apoi il lasi acolo langa usa/scara, il iau ei si-l baga la cala apoi cand cobori din avion il gasesti langa usa/scara.

Deci poti pastra caruciorul cu tine prin tot procesul de passport control, security check, etc pana la usa/scara avionului.

In avion adica intre scaune sau langa scaune nu ai voie cu carutul, am zburat destul de des si mult, carutul merge la cala dupa ce e lasat la usa avionului.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput