Hai Cris,catus!Bravo Ina,ATB,arinaa!Iep 2010 (118)
Raspunsuri - Pagina 17
rmkristine spune:
denisa merci de raspuns
Si din cate stiu eu nu te intreaba nimeni cum vrei sa nasti in Romania! Ti se spune cum tb sa nasti! Cred ca unii nu-si pun manusi, cum mi s-a intamplat de atatea ori mie sa mi se recolteze sange fara manusi si sa-si mai puna si degetele peste locul de unde recolteaza!!!! Si am avut tupeu sa-i spun sa se spele pe maini? Nu! Tu ai tupeu sa-i spui "nu aveti manusi? lasati ca am eu in geanta! Va rog sa le luati si sa le folositi!" ??
Marina
35 +
CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)
rmkristine spune:
fitza-nefitza eu tot cezariana fac si as face oricum pt ca mi-am revenit f bine si repede prima data, cand am facut-o din mai multe motive (medicale!) Bineinteles ca soacra-mea spune ca-i influentez destinul, na! 
Marina
35 +
CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)
Rebiana27 spune:
Mara mea draga nu mai da semne de mucisori... asta noapte a mai fornait nasucul dar dupa ce am aspirat de dimi nimic!! Doamne ajuta sa nu mai revina!
Ieri am cantarit-o si avea 3100 g... dupa ce ne intorsesem din maternitate cu 2700!
BRAVO INA!! BUN VENIT PE LUME BEBE ROBIN!!
ALINA, sa-ti traiasca sotul si sa fiti sanatosi si fericiti cu totii! 
DELIA, multi ani fericiti lui Jodie!! 
OANA noastra cum o fi? Sper sa-i fi iesit analizele bune si sa-l poata vedea pe Eric, chiar si-o ora!! 
ANNYA superbe pozele! Esti o dulce! 
ROXI cum mai sunt contractiile? Hai ca nu mai e mult daca deja se intrevad la orizont! 
DENISA bunaaaa a fost cola mea de dupa nastere!! De a ta dupa carnati nu mai zic!! Incerc peste cateva luni… cand nu mai exista pericol de colici!
sa treaca starea de ieri! Sa stapaniti sanatosi sifonierul!
BUMBITZA f fain ca ai primit hainute!!
Ce deliciu va fi s-o vezi pe mandra imbracata in ele! Mara a primit ieri un costum de “marinareasa”.. o superbitate!!
Pe prima pagina este scrisa o formula pe baza careia poti estima greutatea bebelusei!
GABITZU’ lasa supararea ca nu face bine lapticului!
Opinii pro si contra cezarienei sau nasterii naturale vor fi mereu…
Uitasem... AMR 6 kg! Cat de greu s-or duce vedem!!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
dayanara spune:
rebiana, si cand am la 15 minute dar regulate zic merci, dar vad ca nici astea nu sunt intr.una, speram ca se vor indesi..
mara, ce bine ca nu mai are mucisori :)
pe tine nu te pup ca amr 6 kg? mor de ciuda deja, la mine dupa nastere vor fi amr 20 cel putin :)))
in afara de cezariana si naturala mai stiti vreo cale? doar doar mi.i veni si mie vreo idee sa nasc mai repede :))))
roxana
37+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Marina - eu i-am spus doctorei ca vreau natural cu epidurala daca nu exista ceva care sa impuna cezariana. Eu zic ca a fost alegerea mea. Ea cred ca s-ar fi bucurat sa scape cu o cezariana.
La recoltat sange sunt cu ochii pe ele sa desfaca acul in fata mea si sa aiba manusi.
Cand am facut analizele pt trombofilie la fundeni cine mi-a luat mi-a luat fara manusi si nu am lasat-o sa-mi puna tamponul ala cu spirt si vata dupa pt ca a atins vata fara manusi.
La fel fac si la dentist.
Nu stiu cat de lucida o sa fiu sa fac asta la nastere dar cu siguranta le zic daca vad asa ceva.
E vb de sanatatea mea si a copilului.
Denisa,
37 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
kitzy spune:
Am vorbit cu Oana azi, a lasat-o un pic acasa sa-l vada pe Eric, sa-l tina un pic in brate si la 4 trebuie sa se intoarca la spital. Analizele au iesit mai bine ca ieri, dar saraca se chinuie rau cu sanii, o dor ingrozitor de tare, sunt tari ca piatra, sta cu fasa stransa si cu gheata pe ei, n-are voie sa se mulga, asteapta sa-si faca pastilele efectul. Sa speram ca pana la urma totul va fi bine, e asa mare ghinion ca avea laptic foarte mult si nu-l poate pastra 
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
honeybaby spune:
Offf saraca Oana. Bine ca este spre bine.
Denisa,
37 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
Rebiana27 spune:
Doamne ajuta ca Oanei i-au iesit analizele mai bune si a reusit sa-l vada pe Eric!! Multumim de vesti Raluca! 
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
dayanara spune:
kitzi multumim de vesti! ma bucur ca i.au iesit analizele bine si ca merge sa.l vada pe eric, asta sigur o va ajuta enorm
roxana
37+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bumbitza Si mai vroiam sa va intreb repede ceva. Mie nu mi-a zis dr cam cat de maricica este bebe, se face vreo medie ceva FL, DBP sa estimez si eu? Va pup pe toate ![]() 37+ cu micutza Ilinca Mami si tati te iubesc mult! http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica# |
draga mea, spor la treaba saptamana asta, am inteles ca a venit "transportul" cu toate cele, bravo, ma bucur pentru voi ca pana la 2 ani ani rezolvat problema garderoba.
referitor la masuratori, da este un calcul aproximativ.
uite care sunt prescurtarile standard si formula.
LMP (ultima menstruatie)
LMP-GA (varsta gestationala conform ultimei menstruatii)
LMP-EDC (data probabila a nasterii conform ultimei menstruatii)
BPD = diametru biparietal (de la o tampla la cealalta)
CRL = lungimea fatului de la crestetul capului la coccis (fundulet)
FL = lungimea femurului
AC = circumferinta abdomenului
HC = circumferinta capului.
HC/AC = raportul dintre circumferinta capului si circumferinta abdominala
Lungimea totala a bebelusului = FL X 7
Greutatea totala a bebelusului= 1.4 X BPD X FL X AC - 200
castelana fericita
37+

37+ cu micutza Ilinca