Hai Cris,catus!Bravo Ina,ATB,arinaa!Iep 2010 (118)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui selina-d
Nu are cine sa ma ajute, dar voi incerca sa fiu tare.

Cunosc, aceeasi situatie. Eu am invatat sa ma descurc singura si sa ma bazez pe altii cat mai putin posibil. Dar am maaare ajutor de la sot. Evident ca uneori mi se pare ca nu face destul, dar de...trebuie sa gasesc si eu nod in papura. Insa lipsa unei prietene cu care sa barfesc si pe umarul careia sa-mi vars amarul se simte...dar daca asta simti si tu, poti veni oricand aici, la noi...sunt sigura ca se gaseste un umar pe care sa nu doarma un bebe...si care sa nu fie nici plin de laptic regurgitat.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna fetelor!

Inainte de a ma pierde in detaliile suferintelor mele din ultimele zile mai bine incep prin a felicita-o pe Ina, sa ai un copil cuminte si sanatos mami! si cateva motate ptr Cristunuta si Catus! haideti fetelor...scoateti iepurasii la lumina!

Annya - f frumoase pozele, si nu e doar meritul fotografului ci mai ales al modelului care e superb!

ptr micuta Jodie si ptr sotul Ioanei! sa va traiasca si sa va aduc anumai bucurii!

Miria - sper sa te simti bine cat mai curand! te inteleg f bine ptr ca si eu sunt o"ruina" de cateva zile si nu am chef sa fac nimic...Am racit si tusesc...de 4 nopti nu dorm ptr ca am dureri de spate insuportabile si nu ma pot intoarce de pe o parte pe alta ptr ca durerea ma omoara...trebuie sa ma ridic practic din pat si sa ma asez pe cealalta parte...Nu am pofta de mancare...si azi ptr prima oara mi s-au umflat mainile si picioarele! Am iesit sa fac o plimbare dar durerea nu cedeaza orice as face...parca mi-a trecut un tir peste bazin si sunt bucati! offf...

Nu credeam sa ajung sa zic asta dar chiar nu mai pot...vreau sa nasc odata! maine intru in 37 saptamani asa ca nu cred ca ar fi vreo problema daca bebe iese acum! Sper sa se decida cat mai curand...

Oricum dupa amiaza merg la medicul de familie iar maine sa fac analizele ptr intalnirea cu ginecologul de pe 24.

Aproape ca nu-mi mai pasa de ziua mea care e in 3 zile...Doar sotul meu se agita saracul...

Va pup fetelor!
O zi frumoasa tuturor!

36 + Riccardo

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Ioanact sa iti traiasca sotul! sa va bucurati cu totii de printese!

bravo Inaa!!!!!! sa fii linistita si fericita! bebe sa fie sanatos si voi la fel!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui asteropipan
nu stiu ce sa fac sa intram cat de cat intr-un program.

acum avem alta problema am facut criza genitala-mai ales la mameloane si nu mai pot de mila ei ca o doare, plus ca de la f mult kk ne-a iritat si la fundulet suntem mai binisor azi cu popou, stergem cu ceai de musetel si tamponam cu ulei de masline.
dar nu stiu ce sa fac cu criza asta genitala.mi-a plans azi o groaza. si eu impreuna cu ea,ca nu stiam ce sa-i mai fac..

De program nu poate fi vorba acum, e prea mica. Abia dupa 2-3 luni poate fi vorba de un program. Acum programul tau e printesa ta: doarme ea, dormi si tu, in rest alaptat, schimbat, giugiulit, plimbat...soacra si sotul sa faca tot restul in casa, chiar si schimbat de scutec si plimbat printesa cand nu-i e foame. Si nu mai ceda la supliment. Regulile tu le faci si daca tu spui NU, apai asa sa fie! Ca mama, trebuie sa te transformi in leoaica, e pentru puiul tau doar!

Nu stiu ce sfaturi sa-ti dau cu criza genitala, nu ne-am confruntat cu asa ceva. Am citit ca poate aparea la unii copii, dar nu scris nimic de dureri si nici de remedii.

Cu iritatia la popou, eu iti recomand sa renunti la ceaiul de musetel care mai mult rau poate face decat bine si sa dai cu crema de galbenele cu zinc si sa o mai lasi fara scutec, la aer, sa se vindece.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ina_3040

Aseara la 21:23 s-a nascut ROBIN SEBASTIAN, 3,630 kg si 51,5 cm, suntem bine si multumim tuturor pentru incurajari, pupici

Ina 38s+3z

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Bun venit pe lume, Robin Sebastian! O viata plina de sanatate si voiosie!
Felicitari, Ina! Refacere rapida si lapte-n tzizti!

PS Frumos nume...si se pare ca a iesit cum ati vrut voi, cu nastere naturala...bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

CASTELANA - Nu stiu ce mesaj mi-ai dat? Sunt eu uituca? Am primit unul mai demult, dar ti-am raspuns pe loc sau n-o fi ala?

Iarta-ma nu stiu, zau!

Cristina +33 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

miria da despre acela era vorba, acum am vazut ca ai si raspuns, scuze!

castelana fericita 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

YAIA multi si pt toate fetele care mi-au sarit in ajutor cu sfaturi.
pana acum musetelul nu ne-a dat nici o reasctie sau alergie. oricum mai mult o spal la ghiuveta decat sa o mai sterg cu musetel. rareori sa zicem cel mult 2 ori pe zi. incet , renuntam si la asta

iritatia a trecut,si de ieri dam cu alta cremuta care e f buna.
a venit aseara pediatrul si suntem ok. si cu criza genitala. nu e rau si nici pericol de infectie. pe mine asta ma ingrijora.
ne-a si cantarit, dar avea un idiot de cantar care a aratat 2980gr, de a apucat-o pe mami plansul iar, ca in loc sa luam in greutate acasa, noi pierdem. nici in spital nu am avut probleme.cu 3100gr s-a nascut , cu aceeasi greutate am plecat acasa.

noroc ca a cumparat tati cantar performant ieri si dupa ce a plecat dr am cantarit-o pe al nostru si avea 3300gr

si mai avem o veste buna pt mami. de la 68,5 kg , mami a ajuns la 59kg

va pupam. ne retragem sa papam cu tati.

39 + ASTEROPI IOANNA
AMR maine 8 MARTIE
Printesa mea , mami si tati , te asteapta cu drag!!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Gaby - pai nu are fiecare mama optiunea de a alege intre naturala si cezariana in RO???
Cum nu te controleaza cu manusi???. Pai atunci ce naiba mai fac eu 100 de analize daca ei isi baga degetele fara manusi ????
Deci pun si manusi in bagajul de spital..

Denisa, 37 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui selina-d
Nu are cine sa ma ajute, dar voi incerca sa fiu tare.

Cunosc, aceeasi situatie. Eu am invatat sa ma descurc singura si sa ma bazez pe altii cat mai putin posibil. Dar am maaare ajutor de la sot. Evident ca uneori mi se pare ca nu face destul, dar de...trebuie sa gasesc si eu nod in papura. Insa lipsa unei prietene cu care sa barfesc si pe umarul careia sa-mi vars amarul se simte...dar daca asta simti si tu, poti veni oricand aici, la noi...sunt sigura ca se gaseste un umar pe care sa nu doarma un bebe...si care sa nu fie nici plin de laptic regurgitat.

of mai fetelor ce bine va inteleg, sunt aici la capatul pamantului si ma bazez doar pe mine, sot si cam atat. Sincer imi este tare bine asa si ma rog la Dumnezeu sa fiu sanatoasa, de fapt sa fim sanatosi, privind ce se poate intampla, uitati-va la saracuta Oana, un suflet de copil care acum trece pin suferinta etc, bebe acasa cu sotul, cumplit.
E important sa ai o relatie buna in casa, asta ajuta mult. Eu mai am zile in care ma simt ca-s dusa cu capul si-i spun sotului ca trebuie sa fie mai ingaduitor ca-s nervoasa si abia astept sa explodez.
Acum sunt curioasa cum o sa fie cu bebelusul, regret ca e mami meu asa cum e si nu poate veni sa ma ajuta dar ii dam noi de cap.
Va urez sa fiti sanatoase in primul rand si sa aveti o relatie armonioasa, face mult.

castelana fericita 37+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui GabyHila

Hai ca mi-a sarit mustarul si zau ca ar trebui sa fie alegerea fiecaruia. Atata vreme cat esti constienta de riscurile pe care le impune nasterea prin cezariana, pt tine mai ales, ca pt bebe sunt mult mai putine decat la naturala... fiecare mama ar trebui lasata sa aleaga!

ma retrag...

Gabi nu te supara, poate s-a exprimat cine stie cum... nu stiu ca n-am bagat de seama comentariul cu pricina, dar nu te ambala asa, trebuie sa fii linistita si calma!
Ai dreptate, este alegerea fiecaruia si fiecare poate face ce doreste cu corpul sau.
Ce face Joy?
creste?
tu cum te simti?

castelana fericita 37+

Mergi la inceput