Hai Cris,catus!Bravo Ina,ATB,arinaa!Iep 2010 (118)
Raspunsuri - Pagina 18
kossir spune:
Buna ziua burticute si proaspete mamici,
Noi acum ne-am intors de la plimbarica si ne e o foame de lup. Consecinta, scriu cu o mana ca domnisorica e cablata. Nu stiu daca e o impresie
, dar cred ca mananca cel mai bine dupa plimbare.
Fetelor m-am plimbat cu Sofia pe niste stradute unde erau plantati portocali salbatici pe margine. Toti sunt infloriti, au si portocale, dar au si flori si miroase ca-n Paradis. Doamne nu-mi mai venea sa intru acasa. E primavara 

ca ne-am saturat si noi de ploile neobisnuit de multe pentru zona asta.
INA FELICITARI,
sa-ti traiasca flacaul, refacere usoara si laptic mult.
Bine ai venit bebe Robin, bebe norocos si cu nume frumos 

Diana felicitari pentru "mancacioasa". A luat mult peste medie in greutate, bravo. Dealtfel se stie ca prematurii recupereaza ca Fetii frumosi 
.
Bluekodo bine ati revenit acasa, acomodare usoara si necolicoasa. tania e o frumoasa delicata, iar parintii ei arata caniste frati mai mari ai ei 
.
Alina felicitari pentru rezultatele bune la ecograf, pentru Justina care e foarte inalta
. sanatate mamei tale. Bravo zambaretei Ioana ca papa si nu in ultimul rand LA MULTI ANI!!! sotului sa fiti in continuare familia frumoasa de acum
.
ATB vazut si pozele cu superbebe 
e si superfrumos, la fel ca mamaica si taticul lui. apropo, taticul mandru nevoie mare de
.
Irina bine ati revenit acasa, acomodare usoara. 
Rares pe burtica sa fuga colicii.
Freedelia mamica eroina cu 3 copilasi dragalasi si petrecareti. Cum te descurci?? Bravo tie 
.
Oana mai stiti ceva de ea. O fi reusit sa-si vada azi comoara. Analizele sper sa fi iesit bine. Domane ajuta!!
Ella tu pe unde esti? Karatistul iti ocupa tot timpul? Doar spune-ne ca sunteti bine 

Vladi sper sa esti bine, tu si Floricica ta 

Castelana mai ai si tu putin si o sa experimentezi asa ceva. Rabdacol de pe acum

.
Miria, Babyanghel
fete suparate.
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Rebiana27 Mara mea draga nu mai da semne de mucisori... asta noapte a mai fornait nasucul dar dupa ce am aspirat de dimi nimic!! Doamne ajuta sa nu mai revina! Ieri am cantarit-o si avea 3100 g... dupa ce ne intorsesem din maternitate cu 2700! Uitasem... AMR 6 kg! Cat de greu s-or duce vedem!! Mami de doua minuni: Luca si Mara Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare... I can't fake with dignity so i'll not try!! |
ei ce ma bucur, bravo, a luat bine bebelina ta, nu?
si tu dupa cate ai patimit in sarcina...acum ai ramas ca o fotomodela.
bravo si sanatate, bine ca nu mai aveti mucisori!

castelana fericita
37+
kossir spune:
Multumim pentru vesti Kitzi.
Bine ca sunt mai bune analizele si ca paote sa-si vada putin comoara. Acum are furia laptelui. OFfffff!!!!
Rebiana 
Mara nemucioasa 
.
http://community.webshots.com/user/kosscar
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui kossir Buna ziua burticute si proaspete mamici, Noi acum ne-am intors de la plimbarica si ne e o foame de lup. Consecinta, scriu cu o mana ca domnisorica e cablata. Nu stiu daca e o impresie , dar cred ca mananca cel mai bine dupa plimbare.Fetelor m-am plimbat cu Sofia pe niste stradute unde erau plantati portocali salbatici pe margine. Toti sunt infloriti, au si portocale, dar au si flori si miroase ca-n Paradis. Doamne nu-mi mai venea sa intru acasa. E primavara ![]() ![]() ca ne-am saturat si noi de ploile neobisnuit de multe pentru zona asta.Castelana mai ai si tu putin si o sa experimentezi asa ceva. Rabdacol de pe acum ![]() ![]() . |
ce frumos ce povestesti tu, primavara!!!!!!!! cat imi place, dar mai ales cat imi lipseste primavara, ca orice alt anotipm ce aici nu-l am. In fine nu e ca ma plang.
ma bucur ca sunteti bine, bagati plimbarele la greu, sigur papa mai bine dupa si apoi se si odihneste, nu?
tu? cum te simti? operatia? te intreb ca eu cred ca oricat votez eu pentru naturel...o sa ma pasca operationul, vedem, merita sa visez pana atunci.
Ce face Mihai? cum o priveste pe Sofia?cred ca e tare protector, sa vezi cand se va ridica ea si trebuie supravegheata peste tot cum va fi.
te pup si sa fiti sanatoase, fetele cucuietele

castelana fericita
37+
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui kitzy Am vorbit cu Oana azi, a lasat-o un pic acasa sa-l vada pe Eric, sa-l tina un pic in brate si la 4 trebuie sa se intoarca la spital. Analizele au iesit mai bine ca ieri, dar saraca se chinuie rau cu sanii, o dor ingrozitor de tare, sunt tari ca piatra, sta cu fasa stransa si cu gheata pe ei, n-are voie sa se mulga, asteapta sa-si faca pastilele efectul. Sa speram ca pana la urma totul va fi bine, e asa mare ghinion ca avea laptic foarte mult si nu-l poate pastra ![]() Poze Diana Povestea nasterii Raluca, mami de Diana (24.04.2008) |
multumim pentru vesti.
sanatate Oanei si multa sustinere din partea noastra, Doamne cata suferinta, che ghinion sa aiba ea tocmai acum.
Dar important este sa se insanatoseasca, bebe Eric are nevoie de mami sanatoasa.
Oana iti transmitem de aici de pe forum toate cele bune!!!!!

castelana fericita
37+
kossir spune:
Castelana operatia mea e foarte bine. A mers de la inceput foarte bine. E o urma subtire parca o zgaraietura. E o mpare diferenta intre ce am avut la Mihai si acum. Dealtfel mi-a si eliminat o parte din piele, a facut putina estetica pe acolo, ca era nenorocire dupa prima cezariana.
Oricum ai naste o sa te refaci repede, ai sa vezi. Sunt avantaje si dezavantaje la ambele variante. La fel ca-n viata
.
Mihai nu poate intra la Sofia zilele astea pentru ca e putin racit si nu vrfem sa riscam nimic. E foarte atent cu sora lui, dar asteapta cu nerabdare sa reactioneze mai mult. E normal. Oricum am incredere mare in el, daca merg la baie, sau stiu eu ce, si-l als cu ea e superatent si responsabil. Si urmareste cu atentie fiecare schimbare, evolutie a ei, greutate, zambet, mancarica, inaltime, ma rog, de toate.

sa ai o noapte mai buna.
http://community.webshots.com/user/kosscar
bobita2010 spune:
GATA m-am intors de la spital
am asteptat pe dr. vreo 2,5 ore
am intepenit pe scaun, dar daca ma ridicam nu mai gaseam loc
- asa ca am stat intepenita
m-am dus 

ca am streptococ beta hemolitic B, dr. Ion m-a linistit si mi-a spus ca nu-i nicio problema ca imi va administra antibiotic in timpul travaliului si totul va fi ok, nu fac tratament acum pt. ca AM COLUL LARG DESCHIS - e adevarat ca nici urma de contractie, dar colul e deschis si lichidul amiotic `din belsug``, astfel daca
nu se hotaraste sa vina mai repede, il chemam noi saptamana viitoare (marti sau joi) 

- trebuie sa ma hotarasc cand vreau (poimaine implinim 38)
sunt euforica 

- parca nici nu mai pot gandi
si noi nici nu avem nume 

- facem sedinta la noapte ![]()
![]()
![]()
37+ 
dpn 02.04.2010
nafi spune:
| citat din mesajul lui bobita2010 GATA m-am intors de la spital am asteptat pe dr. vreo 2,5 ore am intepenit pe scaun, dar daca ma ridicam nu mai gaseam loc m-am dus ![]() ![]() ca am streptococ beta hemolitic B, dr. Ion m-a linistit si mi-a spus ca nu-i nicio problema ca imi va administra antibiotic in timpul travaliului si totul va fi ok, nu fac tratament acum pt. ca AM COLUL LARG DESCHIS - e adevarat ca nici urma de contractie, dar colul e deschis si lichidul amiotic `din belsug``, astfel daca nu se hotaraste sa vina mai repede, il chemam noi saptamana viitoare (marti sau joi) ![]() ![]() - trebuie sa ma hotarasc cand vreau (poimaine implinim 38) sunt euforica ![]() ![]() - parca nici nu mai pot gandi si noi nici nu avem nume ![]() ![]() - facem sedinta la noapte 37+ ![]() dpn 02.04.2010 |
Hei felicitari! Ai vazut..nu era problema asa mare!

Trebuie sa fii tare fericita sa-ti vezi iepurasul inainte de DPN!

Iti dedic o motzata in avans si succes cu alesul numelui!

36 +
Riccardohttp://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui kossir Castelana operatia mea e foarte bine. A mers de la inceput foarte bine. E o urma subtire parca o zgaraietura. E o mpare diferenta intre ce am avut la Mihai si acum. Dealtfel mi-a si eliminat o parte din piele, a facut putina estetica pe acolo, ca era nenorocire dupa prima cezariana. Oricum ai naste o sa te refaci repede, ai sa vezi. Sunt avantaje si dezavantaje la ambele variante. La fel ca-n viata Mihai nu poate intra la Sofia zilele astea pentru ca e putin racit si nu vrfem sa riscam nimic. E foarte atent cu sora lui, dar asteapta cu nerabdare sa reactioneze mai mult. E normal. Oricum am incredere mare in el, daca merg la baie, sau stiu eu ce, si-l als cu ea e superatent si responsabil. Si urmareste cu atentie fiecare schimbare, evolutie a ei, greutate, zambet, mancarica, inaltime, ma rog, de toate. ![]() ![]() ![]() sa ai o noapte mai buna. Carmen mami de Mihai 24.8.99 si de Sofia Maria 12.02.2010http://community.webshots.com/user/kosscar |
Ma bucur sa vad ca stai bine si ca operatia s-a prins bine.
Ce frumos sa vezi cavalerul cel mare ca are grija de surioara sa, felicitari!
mda stiu ca-s avantaje si dezavantaje la ambele variante, facem c=si noi ce e mai bine in primul rand pentru bebe apoi pentru mine.
te pup si ce mare e Sofia, deja are o luna si...5 saptamani!
merg la culcare, sper sa dorm mai bine in noaptea asta!
te pup

castelana fericita
37+
bobita2010 spune:
asa, am uitat sa va spun daca tot am stat mai bine de 2 ore la Giulesti am mai tras cu urechea la una alta
- ref la BCG se pare ca dupa 15 aprilie (cel tarziu) vine BCG - se distribuie doar prin maternitati si vor fi chemati toti
care au plecat nevaccinati - asistenta de la camera de garda iesise afara si vb cu cineva la telefon povestindu-i asta si spunandu-i ca va suna de indata ce va sosi vaccinul la spital
sper sa fie asa
pup pe toate fetele, acum citesc din urma 

37+ cu 
dpn 02.04.2010

Diana (24.04.2008)