Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (22)
Raspunsuri - Pagina 12
ariciu80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Klarisse Bun venit noilor burticute, sarcini usoare, la termen si bebei sanatosi si cuminti. ![]() ![]() Inca ma terorizeaza durerea de cap.. ![]() ![]() Klarisse graviduta 10+http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
Poti incerca si cu o jumatate de paracetamol simplu, nu sinus sau cu un masaj puternic.
Ariciu
in 11+ si mamica de
de 3 ani
madutza_bra spune:
Ce veselie la voi fetele! E o placere sa va citesc!
Felicitari pentru primele miscari ale bebelusilor. E un sentiment minunat.
alina.clau, esti pe listuta 
Eu am fost pe afara cu baiatul si a venit rupt de oboseala. Doarme bustean de aproape 1 ora ![]()
Multi
-ici la toata lumea!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
Klarisse spune:
M-am masat, m-am hidratat, paracetamol inca nu am luat, sa vad..sper totusi ca ma lasa..oricum de dimineata (cand m-am enervat puternic la birou) m-a luat..astept sa ajung acasa sa ma cuibaresc in pat..

Klarisse
graviduta 10+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
alina.clau spune:
| citat din mesajul lui madutza_bra Ce veselie la voi fetele! E o placere sa va citesc! Felicitari pentru primele miscari ale bebelusilor. E un sentiment minunat. alina.clau, esti pe listuta ![]() Eu am fost pe afara cu baiatul si a venit rupt de oboseala. Doarme bustean de aproape 1 ora Multi -ici la toata lumea!Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
Multumesc mult!

Tocmai am depistat o greseala:UM=04.01.2010!
alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta
alina.clau spune:
Am si eu o intrebare!Trebuie sa fac bi-testul,dar nu stiu unde!
La Andra nu l-am facut ca eram mai tanara
,dar acum mi-a recomandat medicul sa-l fac.El mi-a spus de Medlife,dar n-am incredere in aceste laboratoare.
Voi unde l-ati facut?
Merci!
alina
8+,mami de ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta
mari_paun spune:
buna bombonici,
ete ca samburel mi-a facuto we asta. Ameteala puternica si am inaugurat wc-ul de la viitoarea soacra si azi am inaugurat wc-ul de la birou. Capul m-a disperat...acum cateva min m-a lasat durerae , ameteala si greata...
miercuri merg la DT, asistenta mi-a zis ca daca UM a fost pe 15.12.2009 e clar ca e timpul pt bitest, deci o sa va spun in ce stadiu suntem...inca nu m-a vazut medicul, insa e posibil sa am 13 saptamani.
Asa de rau nu mi-a fost niciodata

Mai am o problema cu Marius, de stabilit data casatoriei, el nu vrea duminica eu nu vreau in luna mai si ete asa nu ne intelegem... sa vedem cum hotaram sa facem.
vad ca avem bebei care si-au luat bocanceii

pup toate mamicile si sambureii lor
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari
9+ si mami de Ema
pisidida spune:
buna seara mamici.eu ma duc la prima eco 6 aprilie.are cineva doctor la municipal?poate imi recomandati si mie un doctor bun va pupic 8saptamani
kiti2205 spune:
| citat din mesajul lui pisidida buna seara mamici.eu ma duc la prima eco 6 aprilie.are cineva doctor la municipal?poate imi recomandati si mie un doctor bun va pupic 8saptamani |
Eu ma duc la Giulesti, da poate stie vreuna din fete.

Kiti,
10+ si mami de Vlad (15.05.2006)
madutza_bra spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alina.clau
Multumesc mult! ![]() Tocmai am depistat o greseala:UM=04.01.2010! alina+ANDRA MARIA(26.08.2007) POZE cu Andruta |
da, ma gandeam si eu ca e o greseala, dar credeam ca ti-ai pus DPN-ul in functie eco si atunci ar fi fost diferit fara de calcule. La eco oricum sa tot schimba. Modific acum.
pisidida, dr-ita mea este de la Municipal, o cheama Carmen Constantinescu si sunt multumita de ea, dar am auzit de dr. Radoi ca ar fi ff bun

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008 Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
Nerantula spune:
| citat din mesajul lui pisidida buna seara mamici.eu ma duc la prima eco 6 aprilie.are cineva doctor la municipal?poate imi recomandati si mie un doctor bun va pupic 8saptamani |
Eu merg la Radoi, insa abia l-am vazut o data, in sarcina precedenta am nascut la Elias, acum am decis sa schimb spitalul.
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita