Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Fug acasa.
V-am pupat si ne auzim maine

Kiti, 10+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

buna fetelor!

bun venit noilor gravidute sarcini usoare si bebici sanatosi!

la mine a revenit greata,de fapt parca nici nu mai cred ca a plecat vreodata,azi mi-a fost rau tare cu greata si tremurici dar slava domnului doar vreo juma de ora,in rest greturi normale

lora bine ca tti-ai facut damblaua cu gratarul,am vazut pozele sunteti o familie frumoasa si iustina e tare dulce...sincer si eu poftesc acum la gratar ca a venit frigul dar cat a fost mai caldut faceam zilnic cu ajutoul ficiorului din dotare eh sa scape de laringita asta afurisita ca suntem consemnati in casa apoi ne revenim la normal

eu tin pumnii fetelor care merg la eco maine si astept numai vesti bune

v-am lasat,mai vorbim

de David si cu 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

salutare burtici!

nu v-am mai scris de ceva timp, insa intre servicu si teza de doctorat nu prea am mai avut timp!
insa V-AM CITIT.
nu mi-a scapat nimic.

BB pana acum a fost exemplar de cuminte, insa azi si-a dat in petic:
cum m-am ridicat din pat azi de dim, cum m-au napadit gretzurile alea groaznice...
si asa m-au tinut mai toata ziua (bineintzeles, dublate si de o durere de cap acompaniata de o ametzeala si o ceatza).

si eu care ma laudam ca am o sarcina usoaraaa..
ca nu stiu ce sunt alea gretzuri...

e, dar in final nu mai conteaza: BB sa fie sanatos

A, si sa nu uit: bun venit noilor burtici si felicitari fetelor ce au fost la eco1

Moshulik +7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Wow, ce surpriza placuta: Bun venit alina.clau, colega mea de la odiseea de sept-oct 2007! Sarcina usoara si la termen!
Eu am facut bi-testul la Clinica Academica, lucreaza foarte bine si sunt profesionisti.

Andreea, in 15+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

Wow, ce surpriza placuta: Bun venit alina.clau, colega mea de la odiseea de sept-oct 2007! Sarcina usoara si la termen!
Eu am facut bi-testul la Clinica Academica, lucreaza foarte bine si sunt profesionisti.

Andreea, in 15+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

M-ai tinut minte de la prima noastra odisee!!Da suntem si aici colege si ma bucur!Nu scriu foarte des,dar incerc sa citesc mai mereu.
Multumesc de informatie!
Voi incerca sa-mi fac programare.

alina8+,mami de ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

merci frumos pentru raspunsurile cu ecografia. oricum miine merg si vad exact ce si cum. abia astept!!

Mergi la inceput

a, si sa-mi dau si eu datele
UM 26.12.2009
DPN 30.09.2010 (cf eco de la 7 saptamini)

Mergi la inceput

si pt ca sunt relaxata ca miine nu trebuie sa ma trezesc devreme,si in plus vreau sa mai adun ceva mesaje, sa va mai spun si eu ceva despre mine.
-suntem la 1 copil,
-in secret ma gindesc cit de frumos e sa ai o fetita , dar stiu ca as fi fericita sa mi se spuna ca o sa avem baietel. mereu cind vorbesc despre bebe ma refer ca la un el. nu ca ar conta, doar ca sunt atit de nerabdatoare sa stiu mai repede!
-sarcina a venit fara sa planificam nimic, desi era in proiect anul acesta(a fost cadou de ziua mea ). vroiam doar sa incep cu analizele. toate sunt ok oricum

PS cum e cu semnatura ca nu vad nicaieri butonul magic ”semnatura”? am dat cautare pe forum pt ca probabil sunteti plictisite de intrebarea asta dar nici asa nu am gasit nimic. hmmm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Burticutelor, va de 'buna seara' si de 'noapte buna', am aruncat o aripiora pe aici ca nu am putut sa ma abtin... dar a trebuit sa/mi pun scobitori la ochii ca sa pot rezista. Maine am zi de Bucuresti si am auzit ca se schimba vremea, se intra in greva )transportatorii, cei de la metrou...) si mai am si sedinta de la 15:30 obligatorie combinata cu tutorial (am pus/o sa ma ierti)

Clopotelule...am dat 'apa la soricei', sa stii ca m/ai facut la 'lingurica' adica la sufletel ...eee, lasa ca ma fac eu mare...si in burtica.

Gata, va. Las alta burtica sa stinga lumina, sa va inveleasca si sa va spuna o poveste frumoasa....

Mergi la inceput

desi nu ma vedeti deocamdata in timp real, va zic si eu noapte buna.
gata si ziua de azi. la somn!

Mergi la inceput