Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Nu-mi vine sa cred ca am ajuns si ziua in care sambureii incep sa se zbantuie zgomotos! Felicitari Clary, esti o deschizatoare de drumuri fericite!
Sper sa urmam si noi cat de curand! Cred ca e minunat sentimentul!

Cristina 10+

cris ,mai ai un pic si ma ajungi..e greu de descris in cuvinte sentimentul pe care il ai in acele momente..mie parca nu-mi vine sa cred...in mine creste un pui de om...sunt bucuroasa si mie frica in acelasi timp

Claudia 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Felicitari, Clary, pentru bebe miscator!
Bafta gravidutelor care merg astazi la eco!

Pana atunci, sa ma trezeasca si pe mine careva, ca eu nu mai pooot de soooomn!!! Cred ca am facut muschi la falci de la atata cascat! Si cand ma uit pe geam si vad totul alb la mijlocul lui martie, ma apuca disperareaaaa!!! Si eu iubeam iarna/zapada, pe cuvant...dar anul asta m-a depasit situatia! Eu si cu autoritatile!

Lora, mami de Iustina si 15+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Asa m-ati stresat cu zapada, ca m-am dat repede pe accuweather. In Buc nu mai ninge , cel putin asa arata astia pe 10 zile de acum incolo.

Kiti, 10+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui clary

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Nu-mi vine sa cred ca am ajuns si ziua in care sambureii incep sa se zbantuie zgomotos! Felicitari Clary, esti o deschizatoare de drumuri fericite!
Sper sa urmam si noi cat de curand! Cred ca e minunat sentimentul!

Cristina 10+

cris ,mai ai un pic si ma ajungi..e greu de descris in cuvinte sentimentul pe care il ai in acele momente..mie parca nu-mi vine sa cred...in mine creste un pui de om...sunt bucuroasa si mie frica in acelasi timp

Claudia 15+

Daaa, maine facem si noi 11s! O mare veselie! Si la tine e primul nu? E o senzatie complet noua, sa fie un bebe acolo inauntru...wow! Abia astept sa miste si la mine! Abia astept! Mi se pare ca trece atat de greu timpul...Ma incearca si pe mine aceleasi sentimente, si bcurie si frica. Daca nu ma descurc? Daca apare ceva neprevazut pe parcurs? cred ca asta e meseria de mama!Acum o inteleg pe mama, tot timpul ii ziceam ca e exagerata cu grija ei.

Cristina 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricicutz spune:

Buna mamicutelor
am intrat sa va spunem ca si noi suntem bine, nici pe mine nu ma mai cuprind hainele demult, noroc ca am pastrat o salopeta d ela ili. tare mult as vrea s adorm, si ma gandesc intr-una la mancare...dar cand vad mancarea in fata mi se face o greata...asta nu ma inpiedica insa sa nu visez la o salata orientala, la o negresa sau o tocanita de ciuperci cu copanel...vedem daca am chef sa fac ceva si cum le voi privi in farfurie: cu prietenie sau ura...
va pup si am sa va mai dau vesti si despre noi..din pacate eu merg la eco si dt abia dupa paste...asteptam vesti bune de la cele care merg azi...
ps: mai spuneti-mi odata v arog, cum fac sa-mi schimb semnatura.

mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

Buna,fetelor!

Sunt si eu o viitoare mamica pt a doua oara de sept-oct 2010.
UM=04.02.2010;DPN=23.10,2010,sunt la medicul Briceag la sp.Cantacuzino.Mai am o fetita de 2,6 ani si sper sa impartasim cat mai multe lucruri.
Data nasterii 02.06.1980.
Va pup!

alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Nu imi vine sa cred ca e a 14 saptamana. Inca mai am momente de panica si imi vine sa dau fuga la doctor dar oricum s-au mai rarit "accesele" de panica in comparatie cu primele saptamani de sarcina. Sunt un pic mai calma... nu foarte mult...

KARIN doctorita la care voi merge are referinte bune - Mitranovici o cheama- si sper ca ma lamureste mai mult la Schmidt sau cel putin sper sa imi dea impresia ca ii pasa..

Burtici sa aveti o saptamana minunata cu mult soare afara si in suflete.

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Bun venit noilor burticute, sarcini usoare, la termen si bebei sanatosi si cuminti.
Inca ma terorizeaza durerea de cap..

Klarisse graviduta 10+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Bun venit noilor burticute, sarcini usoare, la termen si bebei sanatosi si cuminti.
Inca ma terorizeaza durerea de cap..

Klarisse graviduta 10+

Offff...ai incercat sa te masezi singura putin?
Sau, ce functioneaza la mine aproape mereu
http : // www. youtube . com /watch?v=3eod34J2pL4
Scoateti voi spatiile.
Mie imi place la nebunie si ma binedispune mereu

Kiti, 10+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Of am o durere de cap de dimineata deja ma simt sleita..presupun ca nu pot lua nimic nu? Mi-e si usor greata dar probabil tot de la durerea de cap..

Klarisse graviduta 10+

Paracetamol

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput