Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 13
dastefa spune:
cris_d am vazut acum AMR tau -super tare
Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
decenuela spune:
neatza fetili...
jiji nu suge..asa ca scriu si io cand imi ad voie shefu...
am vrut doar sa va salut si sa dau cafelutza daca nu a fc nimeni....
am de recuperat..
revin
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui micki_mica Neata fetele! Poftiti la o cafea! bb al meu s-a trezit ptr papa si la 4 30 si la 6. Am inceput ziua de la 2 ore. Hranit pitic, acum.... La 3 luni are asa program. Si la voi la fel sau la el e asa? O fi ptr ca papa san? Eu...sunt si cred ca trec si eu la . A venit vremea insorita si avem program de plimbarica. Deci mami musai odihnita. Anunt plimbare dinspre Iancului spre parcul dintre Vatra Luminoasa si Basarabia. Sper si prin parc putin. si o zi frumoasa de luni! Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) (poze) si (... povestea nasterii piticului) "Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius) |
multumim de cafea...
am noroc ca alex e cuminte [cat se poate in situatia data ] pana il pregatesc pe radu pt scoala...eu pt dimineata am emotii,dar am vazut ca merge:ma trezesc mai repede cu 15-20 de min sa-l alaptez pe cel mic si apoi ma ocup de cel mare...
vorba aia,am capatat incredere in mine...
micki_mica sa aveti parte de timp frumos la plimbare azi...la noi e frig si bate un vant
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui myky791 neata! azi facem 2 lunite! facem cinste la toata lumea! am reusit sa citesc dar am uitat ce si cum voiam sa raspund. va dca piticul meu a adormit ma duc sa bag un biscuite si apoi ma culc si eu. vb dimineata sper adik nu tot in noapte Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010) |
la multe lunitze inainte!
multumim de tratatie!
PT TOTI SARBATORITII ZILEI!
arwen92 spune:
fetele ,la cat timp pun copilul sa doarma pe burtica?
am vazut ca daca sta la mine sau la tati,burtica pe burtica,nu are nici o treaba...adoarme imediat si daca il doare se calmeaza...noi suntem cam constipati si ne doare cam rau,dar nu plange se strange si se screme...acum o sa ma imbrac sa merg cu el la pediatra...
lorexule-mie cend i-a cazut buricutul,i-am pus un plasture si cand i l-am dat jos cred ca l-a durut putin ca se smiorcaia...acum vezi si u cum este la tine...poate Iuria este mai cuminte
arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!
minunea mea pufoasa cu ochii albastrii
decenuela spune:
citat din mesajul lui Geo76 Salut, fetelor! Nu stiu ce bebelusi aveti voi, dar mie mi se pare ca am o plangacioasa. Mi se pare ca e genul de copil nesigur pe el, fricos din cale-afara, timid, exact ca sotul meu. In primul rand, nu vrea sau, mai bine zis, nu poate dormi pe spate, se sperie de manute si daca adoarme dtrei minute, se trezeste imediat si plange. Compar cu fetita cea mare care dormea pe spate, cu mainile in sus, pe langa capusor. Bucura doame bine pe burta, insa, pana adoarme, plange dupa mine de n ori. Adica mai vrea in brate. Nu plange de colici decat rar si stiu cum e sa o chinuie burtica, plange efectiv de mofturi. Apoi se vede ca e tare speriata si cand o schimb pentru baita si cand ii fac baie si cand o reimbrac, desi sunt ff rabdatoare si grijulie, si ii vorbesc cu dragalasenie, totusi se vede teama, iar cand o reimbrac, de multe ori se pune pe plans pana termin (si nu de foame). Sunt asa de obosita din cauza acestor smiorcaieli!! Daca as fi mai categorica si as lasa-o mai mult in patut poate nu ar mai plange atat, dar, imi pare rau sa o aud cum se jeleste. Cand o iau in brate tace instantaneu. Doamne, ce liniste a fost la noi cu fetia cea mare:manca si dormea, era tare curajasa si la baie, si la schimbat...tacea malc. Domnisoara asta pana mai creste ma exaspereaza! Voi cum procedati cu ei, sariti in ajutor imediat cum plange sau ii mai lasati o leaca?! |
si jiji plange cand il imbrac dupa baie...si are o trompetaaaa....nici al meu nu plange de colici...inca....dar plange de brate...da ce plange...si io la fel..hop la el cand il aud.. nu rezist sa-l las...daca am ceva treaba il mai las...cica sa dezv plamanii DAR...nu se opreste de at in bratze...
nu stiu ce simt ei acu...cum percep mediul din jur...insa nu vreu sa simta o clipa ca nu e iubit...ca e parasit...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)
cris.dogarel spune:
myky, multumim de cinste si si sanatosi si voinici
mamidepuiuti, si eu incerc varianta ema si apoi pregatit ana/tati dimineata, doar ca ema nu prea sta singurica deloc sau maxim 5' daca e treaza, asa ca...nu am ajuns la performantza de a o pregati pe ana si mic dejunul si toate in 5'. nu inca
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 5 kile!
poze
povestea noastra
xela_07 spune:
'neata. Multumim de decenuela. Ce mai faceti?
cristies - f frumoase hainutele ptr gargaritz, o adevarata afacere. Sa le poarte sanatos!
Multumim de linkul cu stirea pentru sling .
arwen92 - sunteti niste frumoasi . Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!
danyelana - e f tare faza cu furtunasul .
Geo76 - Eu nu il las pe Cristi sa planga nici un pic . Sunt si ei prea micuti sa le putem cere ceva ... Si mai mult ma uit la Andreea care nu ma mai lasa sa u iau in brate asa ca profit de cel mic ca nu poate sa comenteze . Poate problema e la tine, poate esti f obosita, stresata ...
Andre_lina - felicitari ca te-ai abtinut de la dulciuri
Alexutza - faza cu burtiera e discutabila ca orice chestie. Eu nu suport sutienul de burtiera nici nu mai vorbesc. eu zic ca daca nu ai luat pana acum nu are rost.
Cu mancarea parca ai vorbi de mine . Eu bag la fel la greu paine cu unt si cu miere (la fiecare masa ca desert ) si smantana.
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)
xela_07 spune:
Astazi e zi de curatenie asa ca sa vedem cum il fentez pe "sefu'". Sunt cu un ochi pe voi ca doar multitasking scrie la mine pe frunte .
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel myky, multumim de cinste si si sanatosi si voinici mamidepuiuti, si eu incerc varianta ema si apoi pregatit ana/tati dimineata, doar ca ema nu prea sta singurica deloc sau maxim 5' daca e treaza, asa ca...nu am ajuns la performantza de a o pregati pe ana si mic dejunul si toate in 5'. nu inca Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 5 kile! poze povestea noastra |
5' ? razi de mine...
de la 6.30 cand il trezesc pe radu stau tot dupa el:sandwich pt scoala,mic dejun acasa,fac patul ,pregatesc hainele de scoala si repet ca o moara stricata:vino din baie,hai,raducule sa mananci,spala-te pe dinti,pune-ti aparatul [avem aparat ortodontic],imbraca-te mai repede... si ii raspund celor "n" intrebari pe care le are...pana la 7.20 cand pleaca ... si fac naveta la pispirica sa-i bag bibicutza in guritza sau sa-l mufez iar daca solicita...ce 5 ' ? e cea mai stresanta ora din zi pt mine...