Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Va fac un CADOU, regimul de refacere dupa nastere, si pentru mentinerea lapticului, de la nutritionistul de pe sfatul medicului . ro

Pentru a scadea in greutate, trebuie evitate anumite alimente:
1. dulciurile concentrate (ciocolata, biscuiti, prajituri, tarte, halva, gemuri, nuga), produsele de patiserie, fructele dulci si uscate (curmale, smochine, stafide), sticks-urile, pufuletii, covrigeii
2. alimentele bogate in grasimi: carne de porc, oaie, miel, rata, gasca, mezelurile(exceptie sunca presata sau muschi file), branzeturile grase, icrele, maioneza, smantana, untul, margarina, seminte, nuci, alune, arahide, fistic.

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele

Deci eu tot timpul mancam orice si oricat si nu puneam pe mine dar acum de cand alaptez am ceva cu kile de unt pe paine si muult gem, mananc 4-5 felii pe zi inainte nu mancam niciuna!!! si mananc smantanaaa multaaa, halva cu kilele il pun pe sotz sa imi aduca proaspata din grecia , o minune de halva de aia am pus eu 2 kile dupa ce am slabit in primele 10 zile 10 kile asa de la sine???

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Ce bine ar fi sa se culce si micuta mea. Ma chinui de pe la 10 jumate sa o culc si nu vrea deloc. Sa fie de la nutella din clatitele mancate azi? Daca e asa jur ca nu mai pun gura, ca-mi pica ochii in gura si ea e foarte energica.

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Ce bine ar fi sa se culce si micuta mea. Ma chinui de pe la 10 jumate sa o culc si nu vrea deloc. Sa fie de la nutella din clatitele mancate azi? Daca e asa jur ca nu mai pun gura, ca-mi pica ochii in gura si ea e foarte energica.

Mirela fericita de Mara Ioana

Si Yannis a dormit de la 19 la 24 si acum e vioi e la ora de gandaceala, a papat un pic de san si 170 ml LP, inainte de masa am avut si baitza dar tot are energie si chef de gandacit. El asa e linistit da nu-mi vine sa ma culc pana nu adoarme ca poate se trezeste ca il apuca urlatu si apoi e mai nasol sa ma scol din pat ...

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

neata! azi facem 2 lunite! facem cinste la toata lumea!
am reusit sa citesc dar am uitat ce si cum voiam sa raspund. va dca piticul meu a adormit ma duc sa bag un biscuite si apoi ma culc si eu. vb dimineata sper adik nu tot in noapte

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

ce liniste la sch 3. numai eu sunt mama loca se pare si nedormita!!!!!!!! vreau sa dorm sa nu mai aud maraieli, scremeli si tot tacamul. vreau o mama de schimb cu tot cu lapte pt o seara! si dak as avea nu as putea eu dormi fara pui as dormi cu grija......
mai nou fetelor puiul meu a inceput sa bage pumnul in gurita si prefer sal invat cu suzeta decat cu pumnisorul. nu prea o vrea.
de vreo2 seri are cate o partida de jum de ora de urlat... nu pare a fi de la colici, dar ceva are el. as bea cafeaua dar poate mai reusesc sa dorm

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Neata fetele! Poftiti la o cafea!

bb al meu s-a trezit ptr papa si la 4 30 si la 6. Am inceput ziua de la 2 ore. Hranit pitic, acum.... La 3 luni are asa program. Si la voi la fel sau la el e asa? O fi ptr ca papa san?

Eu...sunt si cred ca trec si eu la . A venit vremea insorita si avem program de plimbarica. Deci mami musai odihnita. Anunt plimbare dinspre Iancului spre parcul dintre Vatra Luminoasa si Basarabia. Sper si prin parc putin.

si o zi frumoasa de luni!

Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) (poze) si (... povestea nasterii piticului)

"Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

neatza!

inainte sa citesc, uite ce mi-a dat monis pentru fetele de vroiau unt de shea: aici

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 5 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

buna dimineata
micki-mica multumesc de

andre-lina bravo tie pt indarjirea cu care te lupti cu kg
pai eu in procent de 60-70% mananc alimente din categoria interzise si atunci cum sa nu merg pe AMP?

larisel am vazut si eu acum albumul l4-asa dulci fetitele
si asa mari mi se par

noi suntem de sambata singurele fara tati si mergem in formula asta pana miercuri
deci mai greu cu calculatorul
mi se pare asa ciudat sa stau fara tati ,in 10 ani nu am stat despartiti decat cat am fost eu prin spitale
si cu ocazia asta am experimentat si eu baita de una singura la Miruna 9pardon ajutata/incurcata de Daria)-si a fost ok .Totul e sa te gandesti la absolut tot ce ai nevoie sa fie la indemana

mai stau pe aici pana se trezesc gazele
ca pe urma intru iar in priza

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Geo76

Salut, fetelor!
Nu stiu ce bebelusi aveti voi, dar mie mi se pare ca am o plangacioasa. Mi se pare ca e genul de copil nesigur pe el, fricos din cale-afara, timid, exact ca sotul meu. In primul rand, nu vrea sau, mai bine zis, nu poate dormi pe spate, se sperie de manute si daca adoarme dtrei minute, se trezeste imediat si plange. Compar cu fetita cea mare care dormea pe spate, cu mainile in sus, pe langa capusor. Bucura doame bine pe burta, insa, pana adoarme, plange dupa mine de n ori. Adica mai vrea in brate. Nu plange de colici decat rar si stiu cum e sa o chinuie burtica, plange efectiv de mofturi. Apoi se vede ca e tare speriata si cand o schimb pentru baita si cand ii fac baie si cand o reimbrac, desi sunt ff rabdatoare si grijulie, si ii vorbesc cu dragalasenie, totusi se vede teama, iar cand o reimbrac, de multe ori se pune pe plans pana termin (si nu de foame). Sunt asa de obosita din cauza acestor smiorcaieli!! Daca as fi mai categorica si as lasa-o mai mult in patut poate nu ar mai plange atat, dar, imi pare rau sa o aud cum se jeleste. Cand o iau in brate tace instantaneu. Doamne, ce liniste a fost la noi cu fetia cea mare:manca si dormea, era tare curajoasa si la baie, si la schimbat...tacea malc. Domnisoara asta pana mai creste ma exaspereaza! Voi cum procedati cu ei, sariti in ajutor imediat cum plange sau ii mai lasati o leaca?!

dar accepta sa o infesi? poate nu s-ar mai speria de manute

cat despre plans-chiar daca nu apuc sa o iau din primele scancete nici nu o las prea mult ca e mai greu de calmat
dar daca zici ca e fricoasa/timida nu cred ca i-ar prii un regin de "educare" contra plansului
eu sunt din categoria fericita cu bb1 plangacios si bb2 cuminte
invers trebuie sa fie mult mai greu

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Geo76

Salut, fetelor!
Nu stiu ce bebelusi aveti voi, dar mie mi se pare ca am o plangacioasa. Mi se pare ca e genul de copil nesigur pe el, fricos din cale-afara, timid, exact ca sotul meu. In primul rand, nu vrea sau, mai bine zis, nu poate dormi pe spate, se sperie de manute si daca adoarme dtrei minute, se trezeste imediat si plange. Compar cu fetita cea mare care dormea pe spate, cu mainile in sus, pe langa capusor. Bucura doame bine pe burta, insa, pana adoarme, plange dupa mine de n ori. Adica mai vrea in brate. Nu plange de colici decat rar si stiu cum e sa o chinuie burtica, plange efectiv de mofturi. Apoi se vede ca e tare speriata si cand o schimb pentru baita si cand ii fac baie si cand o reimbrac, desi sunt ff rabdatoare si grijulie, si ii vorbesc cu dragalasenie, totusi se vede teama, iar cand o reimbrac, de multe ori se pune pe plans pana termin (si nu de foame). Sunt asa de obosita din cauza acestor smiorcaieli!! Daca as fi mai categorica si as lasa-o mai mult in patut poate nu ar mai plange atat, dar, imi pare rau sa o aud cum se jeleste. Cand o iau in brate tace instantaneu. Doamne, ce liniste a fost la noi cu fetia cea mare:manca si dormea, era tare curajoasa si la baie, si la schimbat...tacea malc. Domnisoara asta pana mai creste ma exaspereaza! Voi cum procedati cu ei, sariti in ajutor imediat cum plange sau ii mai lasati o leaca?!

mamica exasperata.
eu zic sa nu cazi in capcana comparatiilor intre copii. iti face si tie rau si ei, chiar daca acum nu "simte" evident ca e comparata...cu sora cea "cuminte". copiii sunt diferiti, iar "lipsa" curajului este de fapt naturala la nou nascut, ca toti se nasc si trebuie sa treaca de la dependentza din burtica de 100% la...ceva mai putin. unii sunt mai usor de convins, altii o fac singuri (dorm, papa, etc, lasa parintii "sa respire"). altii insa pot fi in categoria "needy", simt nevoia mai mult sa fie alintati, luati/tinuti in brate mult, tratati mai usor... nu e vina lor, ci pur si simplu asa sunt. daca zici ca si sotul tau e asa si pe el il iubesti si accepti asa cum e, cu atat mai mult bebelina mica are "dreptul" sa fie...asa cum e ea.
daca incercam sa ne luam copiii asa cum sunt si nu sa ii schimbam dupa cum vrem/credeam noi ca trebuie sa fie un bebe/copil, vom suferi cu totii mai putin: ei vor creste fericiti si intelesi, deci increzatori in sine, noi vom avea mai putine frustrari, deci armonia va fi mai mare.

nu vreau sa te supar, doar iti spun cum fac eu cu ale mele, care sunt si ele diferite tare la "comportament", dar nici nu ma asteptam sa fie altfel: una prefera pe burta, alta pe spate, una in brate, alta leganata pe picioare, etc, etc. daca sunt sanatoase si fericite si eu pot contribui la asta imi e de ajuns.

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 5 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput