Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *111*
Raspunsuri - Pagina 16
cristina_ana spune:
Ellenuto, eu am devenit mare fan al magiunului de Topoloveni. Chiar imi place mult. Mai nou il pun pe paine integrala prajita, eventual cu nuci prajite deasupra. Si gata dulcele neingrasator!
Asta cand nu imi gatesc ca ieri clatite, papanasi si shaorma! Am dat peste un blog cu retete exceptionale si nu ma mai satur sa gatesc de acolo. Invit si prieteni la mine la masa, ca sa am o scuza!
Mi-au plactu mult pozele Madalinei si ale Ukai!
Am mai vazut si altele, dar nu imi mai amintesc acum, nu va suparati!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
cristina_ana spune:
Eu de cand am citit de tragedia acelei mamici, nu imi revin, astazi am avut o multime de atacuri de panica. Of, si scapasem de ele in ultimul timp. Mamica respectiva a fost la odiseea lui Andrei, deci copilasii ei sunt de aceeasi varsta cu al meu! Imi este si frica sa raman maine singura acasa, sa nu mi se faca rau. Sper sa fie frumos afara, sa ies in parc.
POZE
madalina84 spune:
CRISTINA te si hai linisteste-te ca totul o sa fie bine,gandeste-te ca copii tai au nevoie de tine sanatoasa si nu are rost sa te panichezi de ceva ce nu ai habar daca se va intampla sau nu.Eu am trecut prin faza cu nu sti ce se intampla in urmatoarea secunda si stiu cat de greu si cat de mult te poate schimba o tragedie dar nu ai cum sa te dai din fata destinului.Eu nu credeam in destin dar va spun sincer de cand cu Irinel cred.De ce?pai nici prin cele mai ascunse ganduri sau vise ale mele nu mai credeam ca o sa am un copil cu Alin,noi aveam fiecare viata noastra,eu eram singura el habar n-am si uite ca dintr-o noapte "de dragoste" a reiesit minunea asta mica.Nu e zi sa nu ma intreb de ce cu el?de ce nu cu cel dintre alin si alin pe care l-am iubit poate mai mult ca pe alin(sau am fost mai fericita)si cu care am pierdut sarcina,de ce dupa 2 ani de cand noi eram despartita si nu gasesc decat un singur raspuns:DESTINUL
MANGA ai o frumusete de baiat,in treningul maro e mortal,pe celelalte le vad maine ca sunt obosita
Cuscra DELIA mi-am vazut si nora care e o scumpica,prima poza in care zici ca e tare ganditoare si cea goluta sunt superbe,ce mai faceti voi?sunteti in impachetari presupun.
Iar m-a apucat 1 dar napolitana nu mai era(probabil baiatul varului e faptasul) si m-am bagat in tortul de a ramas de ieri si apoi am vizionat poze
MangaGirl spune:
buna seara doamnelor,
cu ce sa incep? sa urez dovleceilor si dovlecutelor LA MULTE LUNITE! VA DORESC SA CRESTETI FRUMOSI SI SA AVETI PARINTI SANATOSI CARE SA VA CREASCA SI CARE SA AIBA GRIJA DE VOI!
am vazut poze superbe cu draga de Carinuta care e adorabila. marea, of marea... vreau si eu acolo. totul arata minunat. bravo dragilor pentru asa zi.
despre recipiente si tacamuri plastic eu am asa
www.ikea.com/gb/en/catalog/products/50137576" target="_blank">ceva de la ikea. tot din gama asta sunt si castronele.
noi am fost iar azi la farmers market si am cumprat carne cu gust adevarat, iaurt de bivolita, legume si ceva paine pe vatra. a fost super afara si ne-am si plimbat un pik.
mai am cateva zile si tata pleaca acasa. ce bine a fost cu el acasa.
fragutzo ai fost de coma cu dormitul pe burta al Nataliei. ma bucur ca a fost asa cuminte ieri.
va pup. ne auzim tomorrow.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
cristina_ana spune:
Mada, pai daca nu ar fi fost cu Alin nu era Irinel cel de acum, era alt copilas, ar fi aratat altfel. Iti poti imagina asa ceva?
Eu m-am impacat de muuult cu moartea celuilalt copilas, pentru ca doar asa exista acum Andreiut in viata mea. E tare ciudat destinul asta! Si existenta Emmei o leg tot de niste evenimente foarte neplacute, care daca nu s-ar fi intamplat, eu aveam de mult sterilet si Emma nu avea cum sa mai existe! Manca-o-ar mama pe ea de papusica adorabila!
Ma duc si eu la culcare, ca in curand trebuie sa ma scol!
POZE
anamaria1979 spune:
Neata fetele!
Azi facem vaccinul de 6 luni. Sper sa nu faca febra sau mai stii eu ce. Am jucat ieri la loto si se uita sotul meu pe variante, mi-au iesit doar trei numere. Norocul asta cum se invarte in jurul meu
monica_dicut spune:
Neatza, sa aveti o zi buna si o saptamana faina
EU speram sa fie astazi frumos dar vad ca e innorat
Off, ca mi-ati adus aminte de vaccin, noi nici acum nu l-am facut, ca in nebunia mea cu pediatrele de care mi-e... si nu stiu unde sa ma duc... OAre o fi grav daca nu l-am facut? NU mai spun ca i-am pierdut carnetul de vaccinari, a intrat in pamant pur si simplu, nici nu pot sa il mut la altcineva , ma gandesc totusi ca le are pediatra trecute pe foaie, nu?
Inca mai stau cu frica-n san ca nu mi-a venit nici menstruatia. Nici nu mai stiu a cata zi este de intarziere. Mi-am luat si test de sarcina dar nu va spun cat de teama imi este sa-l fac.
raluk, cristina, si pe mine m-a marcat rau de tot vestea despre colega noastra de forum. SI cum sunt si eu panicoasa si mama tuturor nenorocirilor, sunt aia cu drobul de sare , deja am in minte tot felul de scenarii. Foarte trist ....
LE: raluk, si noi tot in Kalithea am fost in voiaj de nunata> hotelul era ceva cu Zeus, nu mai imi amintesc prea bine numele. Dar si mie mi-a placut. Tot pe acolo am fi vrut si noi .
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
techila spune:
buna dimineata,
incepem cu oferit de
dupa care sarbatorim ziua prea-frumoasei Isabela cu si ii uram la muuulte lunite si felicitam mamica pentru printesa
o serbez cum se cuvine ca am interes
uram La multe lunite si celorlalti sarbatoriti: Paul-Daniel, Sonia Theodora, Miruna, sa traiasca fericiti si sanatosi!!
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
madalina84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Mada, pai daca nu ar fi fost cu Alin nu era Irinel cel de acum, era alt copilas, ar fi aratat altfel. Iti poti imagina asa ceva? Eu m-am impacat de muuult cu moartea celuilalt copilas, pentru ca doar asa exista acum Andreiut in viata mea. E tare ciudat destinul asta! Si existenta Emmei o leg tot de niste evenimente foarte neplacute, care daca nu s-ar fi intamplat, eu aveam de mult sterilet si Emma nu avea cum sa mai existe! Manca-o-ar mama pe ea de papusica adorabila! Ma duc si eu la culcare, ca in curand trebuie sa ma scol! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE |
Nu mi-as fi dorit altceva,il iubesc pe Iri ca pe ochii din cap si mi-as da viata pentru el si sper din tot sufletul sa aiba parte de un tata macar pe sfert cum a fost tata pentru noi.Eu incercam sa reflectez faptul ca din fata destinului nu ai cum sa te dai si daca D-zeu are ceva pentru tine atunci asa va fi
madalina84 spune:
Neatza si de la noi
TECHILA multumim de cafeluta,am nevoie ca mandru meu nu mai are somn,cred ca stie ca trebuie sa mearga la vaccin
MONICA gandeste-te pe unde ai pus carnetul si vezi sa nu fi cazut in spatele sertaurlui,eu am crezut ca am pierdut odata un certificat si de fapt imi cazuse in spatele sertarului.Stiu ca ala iti trebuie neaparat dar si dr le are trecute pe fisa lui numai ca pe carnet trece seria si nr vaccinului.