Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *111*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Neatza!
Eu refuz sa cred ca o sa fie urat afara azi! Macar daca mi-ar baga si mie alocatia azi, sa am bani de shopping.
Monica, ia-ti inima in dinti si fa testul ala odata, sa scapi de o grija. Daca v-ati protejat nu are cum sa fie sarcina. Si in privinta pediatrului, eu daca as fi in locul tau m-as duce la pediatrul acela bun la care merge si Monique.
Mie mi-a spus doctorita mea ca vaccinul de 6 luni trebuie facut la fix sase luni de la nastere, ca se coreleaza cu nu stiu ce vaccin facut la nastere si nu trebuie depasite cele 6 luni. M-am expimat ca o cizma , si urasc sa-mi dau cu parerea cand nu stiu ceva, si doar zic asa, "din auzite". Sper sa nu fie adevarat.
Anamaria, Emma mea a facut putina febra de la vaccinul asta de 6 luni, dar nimic grav, da-i preventiv 2,5 ml de nurofen dupa,

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Manga, tu ce mai faci? Nu ma stiu daca ai zis, te-ai hotarat daca te intorci la munca sau nu? (eu sper sa nu)

POZE

Mergi la inceput

La multe lunite pentru Isabela, Paul, Sonia si Miruna!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Buna dimineata!

La Multi Ani tuturor dovleceior sarbatoriti, sa cresteti mari si sa va bucurati parintii!

Multumim pentru urarile de La Multi Ani, Ruby va trimite cate un pupic la fiecare. Maria, ce surpriza frumoasa, va pupam pe amandoi!

Aici a fost ziua mamei ieri, cand ne-am trezit de dimi(eu si Ruby) am gasit flori in sufragerie, lumanerele aprinse, o felicitare de la Lilly facuta la scoala si una scrisa de Lilly din partea lui Ruby..apoi tati si Lilly ne-au pregatit micul dejun si i-am cantat "Happy B'Day" lui Ruby.

Vroiam sa va spun ca mi-e dor de voi...mult tare! Mai am putiiin pana incep serviciul si deja mi-e dor de Ruby Inca nu ma pot obisnui nici cu ideea, ce-am sa ma fac atunci? Noroc ca mama si tata vor veni pentru doua saptamani atunci.

Ma simt vinovata ca nu am reusit sa recuperez sau sa va scriu la fiecare dar sper ca pana a sfarsit de saptaman sa pot reveni la normal.

Va pup pe fiecare!!!!

Cristina, Ruby & Lilly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimi' fetelor... Ce Fulga suuunt..Aseara am intrat,am salutat,am scris un mesaj lung cu urari pentru sarbatoriti si nush ce mama masii am facut ca nu-l vad afisat.
Asa ca reiau pe scurt...spun si eu cu intarziere La Multe Lunite,La Multi Anisori sarbatoritilor de ieri :
Bruce
Bogdan
Carina
Carol
Vladimir
Dinu
Ruby
Mihai

Lali Lacra de
Paul-Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Urez si eu la multe lunite sarbatoritilor de azi:Isabela,Paul,Sonia si Miruna
CRYSTINA ce frumos din parte lui Lily sa-ti dea felicitari din parte ei si a lui Ruby,cred ca ai fost o fericita.Stai linistita ca noi nu ne suparam pe nimeni daca nu recupereaza suntem mai fericite sa fie live(cum zic fetele)cu noi
Noi trebuie sa ne pregatim sa mergem la vaccin si sa ne cantarim,sper sa nu faca febra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata!

Va las niste proaspata sa o savurati in liniste pana va ajung si eu din urma, ca nu am net de sambata dimineata!

Vizorul meu nu avea nimic lipit pe el, lumina functiona pe hol, ambele becuri, deci habar nu am ce s-a intamplat, traiesc in bezna in continuare. Oricum a fost oribil, nu ma gandeam decat la cineva care sparge usa, si ce ma fac eu daca vrea sa ii faca ceva copilului, nebuna la cap, stiu. Asa ca nu v-am lasat in ceata, dar nu am avut cum sa va scriu. Va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de mine. Si nu, la mama nu am usa metalica si de aia mi-a fost asa de frica.

Asaaa, si acum trecem la lucruri serioase

Mada am vazut sheriful cel smecheros si tortul, si pe parintii fericiti, super, te admir din suflet.

Selen Ebru e totala in filmulete, e o mare scumpa.

Anomis sanatate multa.

Loremunteanu multa bafta cu diversificarea.

Elle doamne, ce greu trebuie sa iti fie cu operatia Annei, o sa tinem si noi pumnii si o sa ne rugam , asa ca va fi totul ok.

Vad ca se discuta la greu despre lactate, eu nu stiu prea multe, asa ca bag la cutiuta, si daca aflu si eu ceva interesant va tin la curent.

Despre BPA free nu mai scriu nimic, nu sunt asa fanatica, nu stiu de ce....dar ca sa muriti de ras, ieri am fost sa iau biberoane pentru mandra, si nu am gasit decat BPA free, asa ca am cumparat din alea, ce era sa fac?App, sunt scumpe rau, dar na, ata ete. Eu am aparatul ala de la PetitTerrailon si e foarte bun si compact, acum vad ca e cu BPA, asta e, eu l-am folosit si cu lichid cald...cum o vrea DD.

Ioanna sa va fie de bine plimbarea, oare cand o sa am si eu curajul?

Hepilica si eu sunt fan KreisDesign, eu am luat tot de la ei transportoarele, dar de la ABCDesign.

Miha imi pare tare rau ptr diagnosticul lui Iris, tinem pumnii!

Vaaaai Monica imi dau seama ce a fost in sufletul tau cand l-ai gasit pe jos, bine ca nu a patit nimic. Cat despre pitici, nu vrei sa ii trimitem pe ai tai impreuna cu ai mei intr-un concediu prelungit, poate le place!

Mamideandrei bine ai venit!

Uka superbe pozele, si emotionante!

Ca sa vedeti cat de timpita sunt, prima parte a mesajului, cel cu cafeaua trebuia sa il trimit inainte sa ma apuc de recuperat, adica la 7 dimineata, ca doar de aia va dadea cafea, dar am uitat.

Acum fug sa ma spal pe cap si revin.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Paul-Daniel
Isabela-Maria
Sonia Theodora
Miruna

La Multi Ani!!!!

Lali Lacra de
Paul-Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

buna dimineata

mai intai sa pupam toooooti sarbatoritii de azi. sa fiti sanatosi dragii nostri si sa aveti parte numai de bucurii.

in alta ordine de idei am uitat sa va spun ca ieri am fost la gradina botanica (cam dezolanta, serele erau inchise pentru "reparatii capitale")... in fine, si apoi pe la cumparaturi unde ne-am intors cu buza umflata. vroiam sa-i iu niste pantaloni copilului, raiati poate, dar am gasit numai foarte foarte subtiri. in schimb la Mothercare l-am pus intr-un premergator care se facea si jumper (!!!) in forma de masinuta. moaaaaamaaaaaaaa ce minunatie, si ce de butoane, si claxon baiatul meu a devenit instant atractia magazinului. toata lumea era in jurul lui si u eram evident hier mandra. asta imi aduce aminte ca la baby expo l-am pus intr-un centru de activitati gen colac. s-a facut coada la ala la stand. mi-a zis ca daca mai stau mi-l da cu reducere

buuunn...azi mergem la injectie ca e vaccin de 6 luni (si o zi! nu are nimic cristina daca am depasit o zi, nu?). dar cum doctorita e dupa-masa mi-am stabilit o excursie in piata si una in obor.

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

La multi ani Miruna, Sonia, Paul si Isabela!
Alex beau o cafea si acum. Ce buna e

Mergi la inceput