Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *111*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Noapte buna, Elle sa treaca starea de kko si grijile si supararile!

Si eu ma pregatesc incetuc de culcare, ca daca e Relu plecat doarme mami cu mine in camera si ma vede acuma la cat ma culc, puiul doarme, nu ma mai pot plange maine ca sunt obosita din cauza lui, sa mi-l mai ia

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Noapte buna, Elle sa treaca starea de kko si grijile si supararile!

Si eu ma pregatesc incetuc de culcare, ca daca e Relu plecat doarme mami cu mine in camera si ma vede acuma la cat ma culc, puiul doarme, nu ma mai pot plange maine ca sunt obosita din cauza lui, sa mi-l mai ia

noapte buna, ralucule!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

uka am inteles acum .. keep in touch, ca sa spun asa ..

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Concediu = Antalya / Egipt . Cine vine cu noi ?( deja suntem 3 familii cu 3 bebei si un cupil de 12 ani, plus inca 2 familii fara copii dar care lucreaza la asta ) Garantam ca nu va plictisiti cu noi !!

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

sunt sigura ca nu ne-am plictisi cu cei care lucreaza la asta

glumesc , cred ca o vacanta cu tine ar fi super

Am uitat sa-ti zic cat am ras la comentariul tau la poza cu tortul.. Sa le explic si fetelor: carina "zice" wow, mi-a facut bunica dana tort iar raluk scrie " mi s-a facut un gol in stomac" ce-am mai ras singura ..

Mergi la inceput

ca sa vedeti ce nesimtita sunt ... imi era pofta de ceva dulce si am dat iama in biscuitii copilului .. am mancat biscuitei digestive cu magiun de prune (topoloveni) si dulceata de zmeura .. e clar .. mai slabesc eu poimarti ..

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Noapte buna dragele mele!
Sa avem o saptamana cu bebei sanatosi si cuminti !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

No, ii bine, vin de la baie cum m-am spalat pe dinti si Uka imi aminteste de tortul delicios, cu ciocolata aia pe deasupra de iti vine sa te bagi in el cu degetele si mainile, ce atatea cutite si farfurii si lingurite... Apoi incepe Elle sa-mi faca pofta de magiun...

Am noroc sau ghinion ca m-am spalat pe dinti si mi-e prea lene sa ma spal inca o data?

Noapte buna, fete dragi! Voi visa la bunatati, sa vedem ce gust va avea lapticul pentru Alex, poate mananca mai cu pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Noapte buna dragelor,am reusit sa adorm baiatul repede
Pe mine ma uimesc RALUK si HEPILICA cat de informate sunt,eu va spun sincer ca daca nu erati voi habar nu aveam de bpa free,iaurt natural,branzica de casa,scaun nu stiu de care si tot ce se mai discuta pe aici.Poate ca as fi aflat de la prietene sau de la dr dar asa sunt cu un pas inaintea lor
RALUK nu stau mami tot timpul cu usa deschisa dar mai uit sa o inchid
ELLE sa treaca starea nasoala,las ca maine va fi cald si frumos
MONIQUE servici usor de maine
MONICA iar pitici?pai mami tu gandeste ca Zgatix are cu vreo 2kg in plus fata de Iri si e si normal sa se intoarca mai greu sau sa nu sara cum face zvapaiatu meu si stai linistita ca te amuzi la inceput dar apoi te gandesti oare cum sa ma duc la baie?unde sa-l pun sa nu cada?las ca vezi tu
Oare LUTO inca sarbatoreste ca nu ne-a dat nici un semn,nici o poza nimic
UKA nu aveam cum sa ma culc fara sa nu vad fotomodeala noastra,superba ca de fiecare data,cele de pe plaja sunt minunate iar tortul,am noroc ca eu nu m-am spalat pe dinti si ma duc sa bag o napolitana cu niscai ciocolata pe ea ca altfel nu mai dorm
Gata fug si eu si ne vedem dimineata la cafeluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna!
La multe lunite si din partea mea sarbatoritilor de azi si ieri!
Am tot citit si analizat tot ce ati spus voi despre mancarea bio. Suna foarte, foarte bine tot ce spuneti voi. Eu nu am cumparart pana acum nimic bio si nu stiam care sunt preturile. Am intrat si pe site-ul Natura Food (dar acolo inca nu sunt afisate produsele si preturile) si pe alte site-uri. Asa, la o prima impresie, mi-am dat seama ca sunt cam de vreo 3 ori mai scumpe decat astea normale. Nu e chiar asa de rau, ca mai scadem la alte cheltuieli si macar mancam sanatos.
Dar revin la intrebarea care ma macina si la care nu gasesc raspuns. Ce facem cand suntem obligati sa mancam in alte locuri? De ex sotul mananca la serviciu la pranz, Andrei mananca 4 mese la cresa, si tot asa. Ce putem face? Ca doar nu o sa se duca Andrei cu casoletele de mancare facuta de acasa. Monique, tu cum procedezi?
Are vreun rost sa cumpar eu mancare bio cand oricum nu putem manca mereu din asta?
Cu iaurturile m-ati speriat rau. Chiar nu imi imaginam ca sunt asa de rele. De fapt cam orice mancare vad ca e controversata. Cred ca nu ne mai ramane decat sa ne modificam genetic sa rezistam, eu la ora asta chiar nu vad alta solutie!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

eu va tzuc pe toate si toti dovleceii si ma bag la nanel.

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput