Bravo ATB! Iepurasi 2010 (117)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

fetelor, am ajuns si noi in sfarsit acasa, ieri. suntem bine , ne-a trecut icterul, dar a fost groaznic sa stam 48ore in incubator.multumesc lui DD acum totul e ok, suntem o mare, mare papacioasa si ... cacacioasa.
mami are laptic dar nu indeajuns pt papacioasa ei, asa ca dam si supliment.la capitolul oboseala, mami e cam zombie cu tot ajutorul din partea sotului si soacrei.
o sa incerc sa va pun zilele astea poze, sa-mi vedeti minunea.

FELICITARI noilor mamici si BUN VENIT noilor iepurasi

datele noastre: 3100gr si 51cm
39s+1z natural fara epidurala.

va pupam pe toate si va mai scriem cand ne mai linistim un pic.
inca nu avem un program , mancam la cerere tzitzi de la mami si supliment la nevoie.

39 + ASTEROPI IOANNA
AMR maine 8 MARTIE
Printesa mea , mami si tati , te asteapta cu drag!!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camilecu spune:

Am intrat sa va salut, sa va urez weeeend placut si cummite , sa vad noutatile , asa ca

Bravo Vladi!!
Bun venit floricel!

Bine ati venit acasa sa aveti bebici cuminti:
asteropipan
erina

34+ mami de Vlad, si mami de Larissa (02.08.2005)
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ah rebiana ce rau imi pare, nu sunt gravi mucisorii dar cand ii vezi asa mici... sa treaca
sa pui ser fiziologic sa se inmoaie si vezi umiditatea in casa

asteropi bine a-ti venit acasa! acomodare placuta si abia astept sa vad micuta mancacioasa :)

vio cat e colul tau? cand mai mergi la control?

nu mai stiu ce vroiam sa zic...

roxana 37+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ah gabi!ce face joy sunteti mai bine cu mucisorii?
carucioare mai erau 3 in tot madridul, unul l.am luat eu si am mai spus cateva fete :)) oferta e de cateva zile, eu am prins chiar ultima zi

roxana 37+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Alina2 - bine ati venit acasa. Pupam papacioasa.
Ca sa stimulezi lactatia pune printesa cat mai des la san

Denisa, 37 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

dayanara, nu stiu exact cat e, nu mi-a zis, dar sapt asta la control pe masa, cand am fost sa-mi ia proba pt cultura de col si secretie, mi-a zis, "cam scurt colul". o sa ma duc la dr meu cred sapt viitoare pe joi sau sambata, in functie de cand imi ies analizele. asa vad ca e ok burta, se mai intareste, dar nu rau, uneori ma doare un pic jos, sub burta si stau in pat, si trece cu nospa, bine ca nu patesc prea des. oricum maine termin 34 de sapt si intru in 35. eu de la 25 sapt am avut colul de 2-2.5 cm. trebuie sa mai tina.

denisa, pai... si eu am luat 13 kile pana acum (si am 34 sapt, nu 37 ca tine) si ma enerveaza de mor. nus de unde se pun, de la aer??? pana la sfarsit or sa mai fie...

vio asteptand pe bebe 33+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

bine ati ajuns acasa, asteropipan sa aveti nopti cat mai linistite si fara colici.

azi am fost si eu in Cora, am profitat ca a iesit putin soarele si a mai topit zapada. si am primit cadoul de la Cora, cutia pt.bebelusi, mult mai multe produse decat decat acum 2 ani, cand am primit cadoul pt.Daria.
asa ca, gravidute, mergeti sa luati cadoul pt ca merita. am auzit ca isi fac reclama si la radio.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 36+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andra_s

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Mara fornaie pe nasuc. Am scos mucisori ca niste lumanarele cu pompita si am bagat si baitista bebelusului. Dat tot mai are! :(( E asa mica, nici nu stiu ce sa-i dau...

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

printesa rozalie sa ii treaca mucisorii. rebi mie dr mi-a zis doar ser fiziologic si aspirat mucisorii si putin ceai de tei. este f bun pt fluidificarea secretiilor nazale.

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Am consumat nici nu mai stiu cate fiole de ser ca sa-i aspir mucisorii. Despre ceaiul de tei nu stiam. si pt dulcele Ianis.
Vio

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Rebiana - crezi ca sunt mucisori de raceala ??
Eu pt asa ceva ii voi data 10 granule de osciloccocinum dizolvate intr-o lingurita de laptic sau apa. E permis din prima zi de viata
Sa sti ca si eu imi doresc sa nu aiba bebeluna nasul meu dar din eco asa pare: nasul meu si botul lu' tac-su. Compenseaza cu boticul , cand o pupa un baiat o sa cada pe spate. Ce o mai laud !!! Nici macar nu a iesit din burta si cioara a inceput

Multam' fain pentru idee. Da, sigur sunt mucisori de raceala pt ca a fost si inca mai este Luca racit. :(
Sunt sigura ca Maya va fi o frumoasa!

Mergi la inceput

Vio mai ai putin si intri in luna a noua si bebitza se poate naste fara griji; pana atunci, insa, incearca sa te odihnesti si sa gandesti optimist si cu siguranta totul va fi ok.
Alina2 bun venit acasica! Nu fi supi, toti copiii (sau macar majoritatea) fac icter si sunt tinuti la fototerapie in maternitate. Pupam papacioasa!
Roxi pun ser fiziologic; alternez cu Sterimar si astept rezultatele. E asa cumintica atunci cand ii scot mucisorii cu batista bebelusului (in conditiile in care Luca abia a stat astazi). Aspir des de frica sa nu coboare in gat si s-o tragem mai rau.

Mergi la inceput