Bravo ATB! Iepurasi 2010 (117)
Raspunsuri - Pagina 4
Rebiana27 spune:
FELICITARI VLADI! BUN VENIT PE LUME TUDOR!
Mara fornaie pe nasuc. Am scos mucisori ca niste lumanarele cu pompita si am bagat si baitista bebelusului. Dat tot mai are! :(( E asa mica, nici nu stiu ce sa-i dau...
ADRIANA tare dulce e Nicholas cu burtica!! Superba poza!! 
DENISA eu sper ca Mara sa nu mosteneasca nasul meu :)) desi deocamdata asa pare! Tare faza cu bagatul picioarelor in placenta! :))
BUMBITZA tare faine lucrurile primite de la nasi! Cercelusii sunt superbi; ambele perechi!
Faine aparatorile si baldachinul patutului! Patutul Marei este orientat cu capul spre usa balconului insa nu sta prea mult in patut deocamdata.. o tin in cos si noaptea o iau langa mine.
ANDIRA i-au venit sosetele prietenei?! Foarte haios ca le-ai lucrat singurica! 
Pupacesc.. s-a trezit minunica!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Erina spune:
Buna, am ajuns si noi aseara acasa!!!
Suntem foarte fericiti!
Am intrat sa felicit ultimii iepurasi aparuti la odiseea noastra si sa felicit mamicile dragi: 
Anca, Ami, Nibi, Ate, Vladimirescu!!!

Sa fiti sanatosi, fericiti si mereu ocrotiti de ingeri!!!

Deyan , cu o mica intirziere, bine ai venit pe lume!
Irina Paula bine ai venit! Sa ai o viata plina de sanatate si fericire!
Printesa de Nibi_niki bine ai sosit! O vita plina de zimbete!
Theodor bine ai venit!!! O viata minunata plina de zimbete!!!
Tudor Florian sa ai parte numai de fericire si clipe minunate!!!

-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
oanaiacovita spune:

FELICITARI VLADI!!!!BUN VENIT PE LUME TUDOR FLORIAN!!!

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bordeancavio MESAJ DE LA VLADI: " TUDOR FLORIAN S-A NASCUT AZI PRIN CEZARIANA. 3700G, 53 CM, AGPAR 9. DEJA E FRUMUSEL SI EU SUNT F FERICITA. BRAVO VLADI!!!! BRAVO TUDOR!!! REFACERE RAPIDA SI UN BEBE SANATOS SI CUMINTE. vio asteptand pe bebe 33+ Tudor Cristianpoze http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute# |
Felicitari din toata inima!!!!!!!!!!
Mami Vladi sa ai o refacere usoara!
Bebe Floricica sa fie sanatos!
ma bucur mult pentru tine Vladi ca ati ajuns cu bine pana azi, o mare zi in familia voastra!
castelana fericita
36+
bordeancavio spune:
intru si eu sa va salut. azi am fost un pic pe afara, ca am amortit de stat in casa, a fost si vremea asa nasoala...
briza, si eu am arsuri in fiecare zi, sunt cam nasoale si imi dau greata. totusi eu mananc ceva sa nu fie stomacul gol, un biscuit, paine prajita, ceva mai tare. ia sa incerci. mai trece. sau beau apa. mai ajuta. poti incerca chiar minerala.
bumbitza, m-au topit cercelusii sunt superbii ambii. sa ii poarte sanatoasa. iar patutul e de printesa!!!
denisa, ce mamica fotomodela.
hai ca mai ai si tu putin, si gata burtica, o sa dispara! dar vine bebeluna!!!
oana, imi pare asa rau de colicile astea nasolae, of... ai vorbit cu pediatru, poate va da vre-o idee, medicament, nus ce sa zic. 
rebiana, o scumpica bebelina ta, si seamana cu tine, e frumusica foc!
dayanara, spor la plimbari fata, daca asa "ajuti" colul, desi... si eu il am cam scurt si tot sper sa mai tina, desi mai ies pe afara, merg pe jos, fac curat.... deci ma gandesc daca la tine a tinut asa scurt cum e, si la mine trebuie!!!
pupici, fug ca ma duc cu 2 prietene la o cafea si o barfa intre fete.
week-end placut!!!
vio asteptand pe bebe
33+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
kossir spune:

BRAVO VLADIMIRESCU 

Bine ai venit FLORICEL sa fii sanatos, norocos sa-ti bucuri mamica si fratiorul ce te-au asteptat cu nerabdare 

http://community.webshots.com/user/kosscar
andra_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Rebiana27 Mara fornaie pe nasuc. Am scos mucisori ca niste lumanarele cu pompita si am bagat si baitista bebelusului. Dat tot mai are! :(( E asa mica, nici nu stiu ce sa-i dau... Mami de doua minuni: Luca si Mara Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare... I can't fake with dignity so i'll not try!! |
printesa rozalie sa ii treaca mucisorii. rebi mie dr mi-a zis doar ser fiziologic si aspirat mucisorii si putin ceai de tei. este f bun pt fluidificarea secretiilor nazale.POZE
Mami de minune mica
Ianis Stefan (19.01.2010)Suntem cei mai fericiti parinti din Univers
!!!
andra_s spune:

FELICITARI VLADI!!! REFACERE RAPIDA SI LAPTIC DIN BELSUG!!!

BINE AI VENIT FLORICICA!!! SA FII SANATOS SI NOROCOS!!!

Vladi te asteptam cu poze cu printisorii tai 

POZE
Mami de minune mica
Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers
!!!
honeybaby spune:
Rebiana - crezi ca sunt mucisori de raceala ??
Eu pt asa ceva ii voi data 10 granule de osciloccocinum dizolvate intr-o lingurita de laptic sau apa. E permis din prima zi de viata
Sa sti ca si eu imi doresc sa nu aiba bebeluna nasul meu dar din eco asa pare: nasul meu si botul lu' tac-su. Compenseaza cu boticul , cand o pupa un baiat o sa cada pe spate
. Ce o mai laud !!! Nici macar nu a iesit din burta si cioara a inceput
Vio - ce fotomodela mama ca am pus 14 kg
. Rusinica dar asta e, cine papa prostii toata ziua?
Ce as iesi si eu la o cafea si o barfa...
Denisa,
37 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna