Bravo ATB! Iepurasi 2010 (117)
Raspunsuri - Pagina 3
michelle_sf spune:
Salutare, fetele. 
Vladi
cu intarziere... sper ca deja e gata operatia si incepi sa te trezesti. Recuperare rapida iti doresc si un Floricica sanatos si mancacios 
Mie mi-e dor de Ellanik, tre sa fie ocupata tare cu karatistul Geo, sper ca sunt amandoi sanatosi si bucurosi
Eu am o zi tare grea, de dimineata ma apasa foarte tare bebele pe col, de fiecare data cand mai ridic in picioare am senzatia ca gata, se rupe ceva acolo. E tare aiurea senzatia. Macar de s-ar intampla ceva... serios, toata noaptea am dormit pe bucatale, si de fiecare data am visat ca mi se rupe apa...
. Imi vine sa topai, poate poate
Mai am o zi pana implinesc 38 de sapt, bagajul e gata, mama poate sa isi ia concediul oricand, numai bebe sa se hotarasca sa vina... Inca nu avem nume, dar lucram si la asta...
Va pup, am uitat sa le felicit pe mamicile noastre, am vazut pozele si aveti niste bebei superbi 

cu bebica de 37+
AMR 2 saptamani si un pic 

cum creste bebelusul meu drag
bordeancavio spune:
MESAJ DE LA VLADI:
" TUDOR FLORIAN S-A NASCUT AZI PRIN CEZARIANA. 3700G, 53 CM, AGPAR 9. DEJA E FRUMUSEL SI EU SUNT F FERICITA.
BRAVO VLADI!!!! BRAVO TUDOR!!! REFACERE RAPIDA SI UN BEBE SANATOS SI CUMINTE.
vio asteptand pe bebe
33+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
Dianami spune:
Intrasem sa va dau vestea, dar vad ca v-a spus Vio
.
Felicitari, Vladi! Refacere usoara si bebe papacios si sanatos! Bine ai venit, Tudor Florian! 
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
honeybaby spune:
Michelle- stai usor, nu topai. Miscarile bruste nu fac bine, se poate desprinde placenta. Incearca cu mers pe jos, urcat scari.
Bravo vladi
Bine ai venit bebe Tudor
Denisa,
37 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
briza_marii spune:
Bravo Vladi. Ce "Floricica"?!! La 3,700 e deja o floare -a- soarelui in toata regula
. Refacere cat mai usoara!
35+
Eric Mihai
nafi spune:
Wow...Bravo Vladi!
Un bebeloi in toata regula! Asa da barbat!!!
Recuperare rapida Vladi si mult laptic ptr Tudor! 
36 +
Riccardo
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
dayanara spune:

Bravo Vladi!!

bun venit floricel! sa fii mancacios si fara colici

roxana
37+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
GabyHila spune:
Floricica ziceti ai? Pai a mea floare de margaritar acuma are cat are Florian a lui Vladi 

Vladi felicitariii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
ne punem pe baut niste lapte matern din congelator (ala proaspat ne trebe) in cinstea ta si a floricicii! Eu iti urez sa ii vina sotului mintea la cap, sa se comporte exemplar (trimite-l la mumasa daca nu - prietenii stiu de ce), Vladimir sa fie ok si fericit, asistenta sa te ajute, tu sa ai lapte, sa nu te doare titi ca la Vladimir, sa te hodini ca o mamica cuminte, sa FIE SANATOS Florian si voi pe langa el!
Ramy scumpa poate nu e nimic grav! Oricum nu rezolvi nimic daca te agiti si stresezi si bebelusa! Fii optimista, pt toate are Dzeu un plan!
Citisem ceva haios si nu mai stiu ce..
Eu termin ASTAZI contractul ala nesuferit de tradus! deci nu mai pot de clauze idioate (stiu problematica), in plus.. ce mai.. niste besiti de avocati care iau o caruta de bani pe copierea cartii de drept intr-un contract! sa-l fereasca dzeu pe ala ce trebe sa il execute daca va fi cazul... daca imi iau avertisment pt cuvantul urat de mai sus mi-l merit! dar nu mai puteam de naduf si oftica! 
Roxana nu mai e un carucior? ca iti trimit acusa pe western sa iei si mie unu:)
a mea a avut colici azi. ne-au trecut. l-am folosit pe tati drept stativ dezbracat de care sa ne agatam si sa dormim. pun poze mai tarziu sa vedeti ce dragalasi sunt!!
Aa... Oanka 
sunt impresionata de prima poza din album! banuiesc ca e si prima! asa dolofana si sanatoasa pare Mariuca ta.. o nebunie! Si iti multumim ca iti place si de Joy! 
be right back.. a termin idiotenia!!!
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bordeancavio MESAJ DE LA VLADI: " TUDOR FLORIAN S-A NASCUT AZI PRIN CEZARIANA. 3700G, 53 CM, AGPAR 9. DEJA E FRUMUSEL SI EU SUNT F FERICITA. |
Bun venit pe lume, Tudor Florian! O viata plina de sanatate si voiosie!
Felicitari, vladimirescu! Refacere rapida si lapte-n tzitzi!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
annya9 spune:
Bravo VLADI!!! Sa-ti traiasca Floricica sa fi-ti sanatosi!!!

33+
Radu Alexandru
poze ghiulica
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii