Bravo ATB! Iepurasi 2010 (117)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

bobita
si tu vrei col scurtat :))

briza da sau 2 pampersi sau curele speciale, dar asta in cazuri grave, de obicei cu picioarele broscuta se rezolva de la sine, oricum poate face ecografie ca sa fie sigura

mi.a venit azi pachetul cu paturica de infasat! e asa mica....pe urma mi.am dat seama ca si copilul e micut, vorba freedeliei, parca vad ca toate o sa.i vina mari...am uitat cat de mic era ivan

roxana 37+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

CAnd va aud ca vreti col scurtat imi vine sa . Eu nu stiu ce sa ma mai fac sa se mai lungeasca si sa se mai intareasca un pic, cred ca as manca si elastic si pietre dc as stii ca are vre-un efect. Stiu ca fiecare isi doreste ce nu are....si mai ales "fomeile"

35+ Eric Mihai

Mergi la inceput

briza, colul meu acum 3 saptamani era de 1.5 moale dar inchis...
n.am stat in pat nici picata cu ceara, am facut de toate si sper sa nu fi crescut ca in rest vad n.am nimic

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

pfff am curatat un pic in baie niste folie dupa tocurile geamurilor si cateva etichete am maturat si gata mor de spate si burta e beton.Asa ca ma plictisesc in pat si ascult cum picura apa frumos in casa

Bobita - eu de paste mi-as dori sa nu fiu acasa sincer. Si cu burta si fara tot undeva la iarba verde as vrea sa fiu

Briza - ieri am auzit si eu matele chioraind . Pana ieri nimic.

Denisa, 36 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Pe mine durerile de spate ma iau cu frisoane. E normal???
Poate nu chiar frisoane dar simt ca imi este frig si in casa sunt 24C

Denisa, 36 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Dayanara, eu zic sa nu te ingrozesti ca vezi la mine 41 de saptamani, ca nu va fi si cazul tau. Sati linistita.
La mine , probabil ca vei vedea si saptamana 42, pt ca marti voi incheia 41 de saptamani si voi trece in 42

Anca-in 41 saptamani
In asteptarea -ului
AMR... cat vrea Codrin Fabian!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

denisa n.am idee, pe mine cand ma iau contractii cu dureri de spate , imi da niste calduri....de imi scot tot dupa mine, stau in maneca scurta la 19 grade, mi.am dat seama ca e frig ca ivan avea mainile reci

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui briza_marii

CAnd va aud ca vreti col scurtat imi vine sa . Eu nu stiu ce sa ma mai fac sa se mai lungeasca si sa se mai intareasca un pic, cred ca as manca si elastic si pietre dc as stii ca are vre-un efect. Stiu ca fiecare isi doreste ce nu are....si mai ales "fomeile"

35+ Eric Mihai

si eu la fel
eu nu sper nici sa se mai lungeasca si nici sa se mai intareasca,ma rog doar sa mai reziste asa cum e inca o zi,si inca o zi,si inca o zi...

dianam,annya - aveti PM

briza - mie nu-mi chioraie matele dar am arsuri la greu,zilnic
fara Maalox cred ca ma urcam pe pereti pana acum

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

sincer, cand ma iau contractiile si ma apuca panica ca bbe e grabit, incep sa ma gandesc la tine Roxana,si zic: daca la ea nu s-a intamplat nimic la cat a fost de agitata si cat e colul de scurtat...asa trebuei sa fie si la mine
Honey in general si eu mor de cald, dorm invelita doar cu o patura, dar cand ma apuca contractiile si eu am frisoane si tremur.
Babyangel eu una te invidiez ca ai dus sarcina asa de departe...Si eu mi-as dori 39 sapt...as termina si cu casa, si-ar rezolva si dr meu cu actele si as sta linistita stiind ca o sa nasc cu el...
Vad ca azi e zi de curatenie. M-am apucat si eu de sters praful si de pus niste ficatei la cuptor...sterg la praf cam de o ora jumate..ca tot fac pauze cand simt ca se intareste burta; zici ca dau cu sapa, asa ce obosesc si ma dor toate cele

35+ Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Bun gasit burtici si proaspete mamici!

Cica se apropie momentul marii intalniri! M-a apucat chestia cu aranjatul cuibului (asa zisul "nesting") care se pare e unul din semnele prevestitoare nasterii. Eu chiar o cred pe asta ptr ca eu curatenie nu am facut niciodata de placere iar acum m-a lovit asa dintr-o data ca nu ma mai opresc de dimineata (am facut curat si acum fac si de mancare!!)

Durerile de spate m-au tinut treaza pana pe la 3 am si m-a luat si cu frig si cu cald...imi venea sa de durere!

Ghioraieli la mine nu aud...dar am ceva mai ciudat in ultima vreme. Cand bebe se agita mai tare prin burta aud un sunet ca un clipocit si ca si cum paraie ceva...nu stiu sa descriu exact dar e ciudat! ce poate fi?

Nici o veste de la Vladi? Sper ca decurge totul bine si curand sa primim vesti despre Tudor!

Ramy - sunt sigura ca se va rezolva problema iepuricii tale. stiu ca orice problema ne face sa ne iesim din minti. e normal ptr niste proaspete mamici! dar se va rezolva usor...vei vedea!

Ma intorc la nestingul meu...sotul e la munca in weekendul asta ...asa ca ma distrez si eu cum pot!

O dupa amiaza placuta!

36 + Riccardo

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput