Clopotei alaturi de Sofiuca! Refacere rapida!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Multumim Doamne pentru reusita operatiei micutei sofia !!!!
abia astept sa intre diana si sa ne dea vesti despre primele zile ale sofiei in lumea sunetelor!!! Doamne, ce emotii trebuie sa fie si pentru ea sa-si dea seama ca mai exista o lume a sunetelor, a glasurilor parintilor, a muzicii, a ciripitului de pasarele...

Mirikule, si eu care ma credeam frumoasa si interesanta cu tigara in gura... Glumesc !!!! Chiar iti multumesc ca mi-ai evocat si o astfel de imagine... Mi-amintesc ca in perioada in care nu am fumat mi se pareau si mie ridicole si caraghioase gesturile unei femei fumatoare.... plus, mirosul... chhhh!!!!
dar... pe de alta parte viciul asta nenorocit este modul meu de a ma calma si de a sta pe linia de plutire intr-o viata agitata plina de tot felul de probleme..
offf.. imi dau seama ca sunt scuze, ca sunt scuzele oricarui fumator las si slab...
pe bune, acum, pentru mine asta este marea mea problema... as vrea sa ma las de fumat dar cred ca nu vreau suficient de tare cat sa spun stop fara sa ma mai lamentez...tot este bine...( cred eu!) faptul ca acum caut motive sa o fac !!! pana acum cautam doar scuze si motive sa fumez in continuare...
orice ajutor, in orice forma imbracat, cu orice vorbe spus... consider ca mi-este de folos si-l primesc cu placere!!!!
de fapt, lamentarea este parte din fiinta mea
apropo... cica de maine ninge din nou in bucuresti

elle, d'aia ma gandeam si eu sa iau unul disel... ca stiam ca astea pe benzina consuma mult. pe de alta parte... alea disel sunt ceva mai scumpe... nu sunt atat de fericita cat ar trebui sa fiu... batrana mea solenza mi-e tare draga ... si nu-mi surade nici ideea de credit.... dar... sincera sa fiu este incercarea mea de a scapa de tigari...si impusc si alt iepure - masina - caci tare greu mi-a fost in iarna asta cu batranica mea.

mada... offf!!! nici nu stiu ce sa zic.... de cat ca mi-ar parea tare rau sa nu te mai "vad" pe aici... insa, iti inteleg supararea ...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Mii de pupici Sofiutei si multa sanatate! Sa dea Domnul sa fie totul bine!
Si felicitari mami Diana pentru curaj si staruinta!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Ma bucur mult ca Sofia e bine. Sa fie recuperarea cat mai rapida, Diana va asteptam cu vesti bune pe forum.
Irlandeza, fructe manaca? Noua ne-au zis ca mai bine apa in loc de suc chiar si natural fiind si sa incercam sa-i dam fructele sa le manance separat pentru ca au si fibre si ajuta digestia.
Madalina te inteleg, si eu am sufletul greu de cand am citit de Carmen, mai ales ca m-am regasit cumva in ritmul ei de viata cu luat de lucru acasa si muncit peste program. Pacat ca trebuie sa se intample asa ceva ca sa realizam ca suntem oameni si ca avem limite

Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Seara buna fetele
si e buna cu vestile astea bune despre micuta noastra Sofia.

Va multumesc pentru sfaturile penru aparat de aerosoli, pana la urma am luat unul din farmacie ca ne trebuia imediat.Am cumparat Omron, din cate stiu sunt de buna calitate, sper sa il folosim f rar.
Dupa cum ati bine ati inteles din mesaj, Razvan este bolnavior: mucisori care azi noapte l-au trezit de vreo 2 ori impreuna cu tusea.
Bineinteles ca de vina e gradi, asa ca azi nu l-am dus.
Acuma ii fac aerosoli cu ACC si ser fiziologic sper sa nu fie prea mult.
Pt tuse incerc siropul de patlagina, desi nu sunt convinsa ca-i va folosi, vedem.

Mada imi pare rau sa aud ca vei lipsi de pe aici ne va fi dor de voi.Poate cand doarme Sofia sa ne scri o vorbulita?

Ancab te-am prins ce mai faceti voi?

Alina023 imi pare rau de enterocolita lui Luca.Sper sa se face bine repede repede.Ce saptamana grea ai...

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Eliza, la capitolul fructe stam raut. Nu prea vrea, din cand in cand mar, para, nectarina, struguri, banana, kiwi, dar cate o felie 2, din an in paste.Iar legume, nimic, cateva inghitituri de morcov sau patrunjel din supa. Am incercat si mixat si bucatele, nu vrea. Nici nu stiu cu ce traieste.

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii

Sa o ajutam pe MIHAELA, o fetita de doar 4 ani.....
Sa-l ajutam pe ALEX - te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN
Ajutati-l pe CATALIN,un baietel de 5 ani, sa traiasca !

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

ramona of si voi raciti si cu tuse, sanatate razvanului!

lauraD da, le am facut amandurora aerosoli, doar cu ser. ma bucur ca eleni este mai bine!

marinela eu ii dau lui milan de la 1 an si vreo 2 luni lapte ladorna eco de 3,5% grasime. nu l a constipat. el mananca fructe zilnic, in special portocale, mere,kiwi, mango in per asta si il scot afara una doua. le mananca bucatele, pe la ora 10 dimineata, cand frate sau le serveste pireut. pacat ca patti nu papa fructe, poate ii poti face tu pofta, manancd langa ea. eu asa l am obisnuit sa papae bucatele. marul il musca pana ramane cotorul, are pretentia sa fie insa decojit.
super ca familia ta e asa atasata de patricia!

mary mai ai cca o luna si nasti asa-i? cum te mai simti, ce face daria?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Am citit cu sufletul la gura asteptand vesti,ma bucur ca a trecut bine operatia,refacere rapida,Sofia draga

Ema,de ai sti de cate ori ma gandesc la tine,la Elle,la Roli,la Miri,la cele care aveti copii apropiati de varsta....si ma autosugestionez ca daca altii nu au murit din asta ,rezist si eu,mai ales ca eu mi-am dorit sa nu fie diferenta mare de varsta

Inca rezist,stau rau doar la capitolul somn,acum Sonia e la mama,ii bolnava bineinteles,sotul e pe drumurile Europei,Dzeu stie cand ajunge acasa,bebe cu mine,mufat non stop,desi mi-am promis ca nu apelez la suzeta voi fi nevoita,ca altfel e jale

imi pare rau ca nu apuc sa scriu mai des,de abia tin pasu cu voi,dar macar sunt la zi cu toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

M-am gandit toata ziua la Sofiuca mica si scumpa,abia acum am reusit sa intru pe forum caci am fost plecata.Acum pot sa ma relaxez asa ca de ziua mea,sincer nu prea am fost asa in spirit de sarbatoare astazi.
Laura_dumitris,Alina,Natalia,Laura_Ioana multumesc mult pentru urari.
Cand ma gandesc ca am facut 36 de ani.....ce trece timpul.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Doamne, ce bine ca i-ai ajutat pe Sofiuca si pe parintii ei sa treaca cu bine peste incercarea asta! Draga Sofiuca, Doamne Doamne te iubeste mult si de acum simt ca vei avea viata plina de fericirea pe care o meriti! Fie ca asta sa fi fost cea mai grea si unica incercare din viata ta si a parintilor tai!

aurel_cris, la multi ani si muuuulta sanatate! sa ai viata lunga, multe impliniri si numai intamplari frumoase alaturi de cei dragi tie!

noi suntem ok, Maya a tusit o saptamana, am fost la homeopat si dupa 2 zile de tratament deja se vede clar ca-i trece repede. si mie mi-a trecut aproape de tot dupa 2 zile.

referitor la lapte, si Maya tot 3.5 % bea... proaspat, de napolact, brenac sau zuzu uneori.

sanatate multa clopoteilor bolnaviori!

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008) si 5+

Poze cu raza mea de soare
Noi 2+2 si restul lumii (b l o g)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

va rog sa ma treceti si pe mine cu DPN 08.11.2010 Multumesc!

va pup, noapte buna!

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008) si 6+

Poze cu raza mea de soare
Noi 2+2 si restul lumii (b l o g)

Mergi la inceput