Clopotei alaturi de Sofiuca! Refacere rapida!
Raspunsuri - Pagina 10
roli25 spune:
Bravo Sofia! Bravo mami! Azi e o zi mare si frumoasa.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Ellenuta spune:
Doamne cat ma bucur ca operatia a decurs bine si sofiuca e ok!! mi-au dat lacrimile cand am citit mesajul ..
Printesa mica si frumoasa, delicata si fina ca un portelan, sa te bucuri de darul pe care l-ai primit azi si sa-ti fie viata usoara si buna!! De azi incepe o noua viata pentru tine, o viata in lumea sunetelor!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Ellenuta spune:
laurici tin pumnii sa te lasi de fumat!! eu tot un megan am, dar break. e pe benzina si mananca de rupe .. as vrea s-o schimb insa acum nu avem bani ..
alinus ce-mi place ca `esti activa pe aici.
mirikule vorba alinei, nu-l trimiti pe raimundo asta si in ro .. am de renovat casa si nu stiu cum sa fac sa am mai mult loc ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
madalina28 spune:
Sofiuca printesica mica bravo!Bine ai venit in lumea sunetelor!Diana felicitari esti o suuuuper mamica!
Eu sunt cam intoarsa pe dos am intrat doar sa vad cum a decurs operatia Sofiucai, cand deschid dc-ul si vad poza lui Carmen ma buseste plansul, cred ca voi lua o pauza pentru muuuuult timp, a m-am lasat si de tigari vreau sa petrec cat mai mult timp cu Sofia este mai important decat orice, vreau sa o vad cum creste si sa-mi vad nepoteii!Va pupam pe toate!
irlandeza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Ioana O trimit pe Alexia in tzara?[/green] |
Da, desi anul trecut am zis ca nu o mai trimit. Dar vreau sa si profite de soare, pe care nu prea il avem aici , decat putin si nu e f. cald.
O sa-mi fie dor de ea, dar pt. binele ei am hotarat asta.
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa o ajutam pe MIHAELA, o fetita de doar 4 ani.....
Sa-l ajutam pe ALEX - te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN
Ajutati-l pe CATALIN,un baietel de 5 ani, sa traiasca !
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
irlandeza spune:
| citat din mesajul lui miri_mik sunt insomniac, a cata oara? irlandeza, laptele e bine sa fie nedegresat insa de aici si pana la lapte d ela tara... as prefera unul intermediar d emagazin. intr-adevar au nevoie de grasimea din lapte. nu cred (de fapt sunt convinsa) ca constipatia nu e de la lapte. ce cantitate de alt elichide mai bea pati pe zi, in afara de lapte? ma refer la apa sau ceai. (cer scuze daca ai zis si am sarit). copiii se constipa in general d ela compushii de lapte praf, nu de lapte adevarata:) ce curaj ai s-o trimiti in tara, ce noroc ai ca ai la cine!!! |
Lapte praf nu mai bea de vreo 2.5 luni, l-am inlocuit cu lapte full fat 3.5% si tot timpul e constipata.
Lichide bea destul de multe, zic eu. Cam la fel ca alta data, daca nu mai multe. Nu lipseste ciorba , zi de zi, apa 250 ml/zi suc facut in casa ,(mere, portocale, kiwi) si/sau de la magazin 250 ml/zi in care are si suc de prune........Astea in fiecare zi. Ceai primeste doar cand e racita.
Si sa sti ca inca nu realizez prea bine ca o sa plece in Ro., probabil cand o fi prea multa liniste in casa, o sa-mi revin la crunta realitate. Si am noroc cu 2 parinti sanatosi si in putere, care vor sa aiba grija de ea, pe banii lor, ceea ce nu pot spune despre.......altii........sa nu dau nume, ca sunt urmarita.
Sa-l ajutam pe BOGDAN
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
irlandeza spune:
| citat din mesajul lui Ven Irlandeza, incearca un experiment si vezi ce iese. Eu din ala de la tara, direct de la vaca NU i-as da! |
Nici eu, desi maica-mea abia asteapta, sper sa nu-si faca de cap cat e departe de mine.
Sa-l ajutam pe BOGDAN
eladea2005 spune:
Am intrat special sa avd ce face Sofia...ma bucur ca totul a decurs bine...cred ca mami a trecut prin niste emotii...dar gata...de acum incepe noua viata, frumoasa si plina de surprize placute pentru toti...va pupam!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
24+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
irlandeza spune:
| citat din mesajul lui alina023 Irlandeza, imi inchipui ca nu e deloc usor sa o trimiti pe scumpica in tara...dar daca trebuie...intareste-te cu gandul ca e pe maini f bune! ![]() |
Ai dreptate, e pe maini bune. Multa sanatate si voua.
Sa-l ajutam pe BOGDAN
irlandeza spune:
Bravo Sofia, ai fost tare curajoasa, impreuna cu parintii tai. Acum probabil dormi, sa te refaci repede.
Sa-l ajutam pe BOGDAN