Locul fetelor Nou-Venite 78
Raspunsuri - Pagina 3
Lia73 spune:
"deci cum spuneam, astept scuze si sa imi explici ce simti TU si nu prietenele sau site-urile cand ai un bebe in tine."
URAT FOARTE URAT
Poti sa dormi la noapte dupa ce ai scris asta????
SA-TI DEA BUNUL DUMNEZEU MULTA SANATATE
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
Lia73 spune:
"iarta-ma ca te intreb,dar, sincer, nu am retinut:ai fost insarcinata pana acum?stii cum si ce simte o femeie insarcinata?stii ca nicio sarcina nu seamana cu alta?
sa nu imi spui ca ti-au spus prietenele.........e ca sexul nu e cum spun altii, ci cum il faci tu."
INCREDIBIL!!!!!!!!!
Lia73 spune:
astept sa treaca postul
si vb dupa!!!!!
nb all
polo spune:
Lia, somn usor. Pacat ca o seara buna se termina asa.
http://community.webshots.com/user/diove
polo spune:
Nike, imi pare rau, dar a fost un gest miselesc ceea ce ai facut. Puteai sa iti fondezi pe orice pledoria, dar sa te legi de faptul ca Trutzi, si implicit o mare parte dintre noi nu au simtit niciodata acest sentiment ... JALNIC. Nimeni nu a spus nimic de rau de bebele tau, de starea ta de sanatate sau de tine, ci pur si simplu de modul in care prezinti aceste aspecte...distorsionat... poate pentru a te victimiza?
Nu stiu ce motive ai ...dar eu asta simt.
http://community.webshots.com/user/diove
JoAnn spune:
buna dimi serviti o
nu va uitati ce ora e...dar eu nu am somn de la 5,30 frec menta de aiurea ,am privit la tele, am citit intr-o carte...
moamaaaa, ati facut ravagii aici, mai sa nu va gasesc
polo imi pare rau de rezultat.
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
sunset_zuzi spune:
neata fete ...bine ca am plecat aseara si nu am asistat la aceasta discutie odioasa incredibil ...eu zic ca suntem aici sa fim unite si sa ne sprijinim una pe alta nu sa radem de problemele altora
mvb spune:
Polo te felicit pt capitolul nou.....ai vazut ca e floare la ureche?...
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
mvb spune:
Neatza fetelor si sa aveti un weekend insorit si linistit
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
cora79 spune:
Neata fetelor dragutelor,sa aveti un weekend frumos si linistit
Oooooooo,am citit si eu din urma,a fost aici un adevarat camp de lupta,mai bine ca am fost in oras la o pizza,nu imi place cearta,eu sunt mai pasnica si de obicei cand ma deranjeaza patrearea cuiva o ignor si tratez cu indiferenta,in fond cine minte,daca minte,se minte pe el insusi,isi fura palaria singur pe romaneste
Haideti sa fim linistite si sa ne sustinem una pe alta,cum zicea Lia in cantecelul ei
Nike,nu am fost parte la discutie si nici nu mi-as fii dorit dar,dupa ce am citit poasaterea ta m-am revoltat si eu la pasajul acela in care ne cam atacai pe toate cele care nu am simtit un copil in pantece,e cam dureros pt noi toate sa stii
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"