Locul fetelor Nou-Venite 78
Raspunsuri - Pagina 2
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui polo Dar gata i-am dat de cap Ar trebui sa exersam mai des ca nu este deloc greu. http://community.webshots.com/user/diove |
te las pe tine
asa pot sa scriu prima
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
aleesicoo spune:
deci draga nike este ultimul msg care ti l adresez si imi promit mie ca te voi ignora total de azi inainte
trutzi nu isi va cere niciodata scuze nici eu de altfel, te incurci singura in minciuni, si cu alte cuvinte ai facut o pe trutzi frustrata...urat din partea ta!!
poate ea n a avut sarcini dar eu sunt la a 3a draga mea si intru toata in foc ca nu poti simti inima unui embrion de 6 sapt prin piele mai fata ce draq ca nu suntem tampiteca nu ii creste inima in cap
lasa ma pe mine cu lectile de medicina k stiu ca ai avut 10000 d profesii pana acum dar nici eu nu am venit cu pluta
intradevar nici o sarcina nu seamana cu alta dar cred k dak ii zici medicului tau k i ai simtit inima te bate si te da si afara!!
nu te lega de trutzi sa iti spuna ce simte cu un bebe in ea k iti pot spune eu, tedai mare prietena dar o ataci ca nua ramas gravida???
rusine sa iti fie!!
nu ti a cerut nimeni analizele....noi ti am zis d pozele de la eco sau cu burtica d kre ai zis k e imensa!!
sunt mult prea nervoasa si revoltata de cum ai putut vb la adresa lui trutzi
incepand din acest moment poti sa zici ce vrei pt mine, DE LA MINE AI IGNOR TOTAL esti o MINCINOASA!!!
pana la 35 de ani ai fost si asistenta si bucatareasa si zici k ai lucrat ba la minister acum la guvern da ce esti femeia fantastica???
nu ma int de ce rasp vei da, dar spre binele acelui copilas nu ii crea si lui o lume ca a ta, traieste realitatea nu ce ai vrea tu sa fie
numai bine
asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 27 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
Lia73 spune:
citat din mesajul lui aleesicoo deci draga nike este ultimul msg care ti l adresez si imi promit mie ca te voi ignora total de azi inainte trutzi nu isi va cere niciodata scuze nici eu de altfel, te incurci singura in minciuni, si cu alte cuvinte ai facut o pe trutzi frustrata...urat din partea ta!! poate ea n a avut sarcini dar eu sunt la a 3a draga mea si intru toata in foc ca nu poti simti inima unui embrion de 6 sapt prin piele mai fata ce draq ca nu suntem tampiteca nu ii creste inima in cap lasa ma pe mine cu lectile de medicina k stiu ca ai avut 10000 d profesii pana acum dar nici eu nu am venit cu pluta intradevar nici o sarcina nu seamana cu alta dar cred k dak ii zici medicului tau k i ai simtit inima te bate si te da si afara!! nu te lega de trutzi sa iti spuna ce simte cu un bebe in ea k iti pot spune eu, tedai mare prietena dar o ataci ca nua ramas gravida??? rusine sa iti fie!! nu ti a cerut nimeni analizele....noi ti am zis d pozele de la eco sau cu burtica d kre ai zis k e imensa!! sunt mult prea nervoasa si revoltata de cum ai putut vb la adresa lui trutzi incepand din acest moment poti sa zici ce vrei pt mine, DE LA MINE AI IGNOR TOTAL esti o MINCINOASA!!! pana la 35 de ani ai fost si asistenta si bucatareasa si zici k ai lucrat ba la minister acum la guvern da ce esti femeia fantastica??? nu ma int de ce rasp vei da, dar spre binele acelui copilas nu ii crea si lui o lume ca a ta, traieste realitatea nu ce ai vrea tu sa fie numai bine asa creste bebicu ale cu printesa Karina Florentina in 27 sapt maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
aleeeeeeeeee
superi pe bebelik si nu e bine
plus de asta faci riduri
nu se merita
aleesicoo spune:
pana acum 10 min mai fatzaia un piciorus, acum k e ma-sa nervoasa mi a nenorocit organele
citat din mesajul lui polo Donsoara Karina mia sughite sau a adormit? http://community.webshots.com/user/diove |
asa creste bebicu
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
Lia73 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aleesicoo pana acum 10 min mai fatzaia un piciorus, acum k e ma-sa nervoasa mi a nenorocit organele
asa creste bebicu ale cu printesa Karina Florentina in 27 sapt maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
pai veeeeeeeeeeezi
hai baga somnic
leagana-l pe bebe
vb si maine
nu te mai necaji
va pup feteleeeeeeeeeee nb
aleesicoo spune:
te pup lia usor
asa creste bebicu