Locul fetelor Nou-Venite 78
Raspunsuri - Pagina 4
cora79 spune:
Si acum,sa aruncam la cos toate vorbele urate si sa savuram o cafea,un laptic sau o ciocolata calda,fac eu cinste,ca sunt mai batranica
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
trutzi spune:
Neata! toate fetele.
polo Felicitari pentru capitol nou. Te-ai descurcat foarte bine
L-am si evaluat
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
............................................................
www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia
cora79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui trutzi Neata! toate fetele. polo Felicitari pentru capitol nou. Te-ai descurcat foarte bine L-am si evaluat Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ............................................................ www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia |
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
trutzi spune:
Ce ati mai scris fetelor Nu ati avut somn.
polo Imi pare rau pentru testul negativ. Poate o sa fie ca la ale. Doamne ajuta!
www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia
trutzi spune:
Eu nu dorm dar recuperez, daca am fost lenesa ieri
citat din mesajul lui cora79 Fetelor,dormiti si la ora asta? "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
trutzi spune:
nike Numai Dumnezeu stie daca ceea ce ai spus tu e adevarat sau nu. Oricum eu imi cer iertate ca te-am suparat si iti doresc o sarcina usoara in continuare, un bebe sau cati iti doresti tu sanatos(i) si mancacios(i).
Referitor la afirmatiile tale (care evident au suparat si alte persoane) ma fac ca nu le-am vazut. Pana acum nu au mai existat conflicte intre noi in cele 78 de capitole (si sunt aici de la primul capitol) dar, vad ca ai reusit sa creezi unu. Ce pot sa zic, noi suntem fete normale, tu ai o situatie speciala.
p.s. Asta este ultimul mesaj pe care ti-l adresez. Nu mai vreau sa continui pe aceasta tema. Eu am postat mesajele tale anterioare, tu ai raspuns. Gata!
sunset_zuzi spune:
gata fete am terminat mancarea...ciorbita de pui si varza calita ...cine vrea?
cora sunt de acord cu tine
JoAnn spune:
citat din mesajul lui sunset_zuzi gata fete am terminat mancarea...ciorbita de pui si varza calita...cine vrea? |
ce as mai manca dar ma mentin pe pozitie
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Lia73 spune:
helalaaaaaaaaaaau
gata si la mine ghiveciullllll
o portie???
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici