Locul fetelor Nou-Venite (77)
Raspunsuri - Pagina 6
trutzi spune:
Mi-a placut cand am recitit. Unele fete nu au mai intrat. Aici ma refer si la cele gravi 
Ce a mai trecut timpul 
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
............................................................
www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia
trutzi spune:
jesia Sper ca iti prieste pauza de
Cand intrii sper ca ne dai vestea cea mare (ca ai vazut dublu
)
www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia
trutzi spune:

p.s. De luni sa ne dai pupicei de molipsire 
| Citat: |
| citat din mesajul lui sunset_zuzi trutzi ![]() ![]() ![]() |

trutzi spune:
Nici nu ma intereseaza. Ptr mine e un capitol incheiat. Eu sunt o persoana cu picioarele pe pamant si nu imi place sa isi bata lumea joc de mine. PUNCT
| citat din mesajul lui pianna da' stiu ca ati avut activitate in ultimile 3 ore nu gluma! Fetele nu va grabiti sa o puneti pe nike asa repede la zid, nu ajuta pe nimeni. E drept ca situatie ca a ei nu se intampla in fiecare zi, dar nimic din ce a zis pana acum nu cred ca poate fi catalogat drept imposibil. Evident ca nu poti simti omuletu' la 6 saptamani, si cred ca nici bataile inimioarei, dar probabil ca ea a simtit ceva si le-a interpretat cum a vrut ea. Eu de felul meu sunt mai pacifista nu-mi plac situatiile tensionate . la toata lumea. |

babiela spune:
in primul rand salut si mii de
de molipsire
apoi LIUTA draga si scumpa imi pare rau , atat de rau pt tine, dar ma bucur ca esti atat de pozitiva si ca mergi mai departe, sa-ti dea DD putere in continuare si un bebe cat mai curand 
bun venit fetelor noi si vroiam sa va spun sedere scurta, dar nu e neaparat daca vine bebe (ceea ce va doresc tuturor din suflet) sa parasiti subiectul, eu desi m-am inscis la odisee, tot aici intru si citesc si mai scriu, rar e adevarat, dar intru eu in prenatal si sa vedeti cum nu scapati de mine 
trutzi cata rabdare si ce memorie
, eu nu le retinusem pe toate, felicitari 
inca o mie de pupici 

, ma duc sa fac paste ca ii este pofta sotului, e mai pofticios ca mine![]()
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne
si de un
aici pe pamant 
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta-ne sa avem un
sanatos si la termen 
---------------------
II BEBE
sunset_zuzi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui trutzi![]() ![]() ![]() p.s. De luni sa ne dai pupicei de molipsire ![]()
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() ............................................................ www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia |
sa dea Domnul
...va las sa ma calariti
sa fac testu duminica
aleesicoo spune:

pai mai trutzi inafara faptului ca te felicit pt investgatiile facute
, punct ochit punct lovit, cum sa nu ii simta inimioara prin burta la un IQ exceptional????
iar am fost rea
asta e fiecare cu lumea ei
| citat din mesajul lui trutzi Dupa cum spuneam aici Ne-a spus nike prima data ca ii simte bataile inimii. Nu ca misca, chiar bataile inimii. Pana acum nu am mai auzit sa simti bataile inimii, eventual ca se misca dar ![]() Tot nike aici ne-a zis ca a fost la prima ecografie dupa ce anterior ne-a zis ca bebele e in uter. Cum o fi stiut? Ziceai ca iti doresti fetita, vad ca aici erai de alta parere ![]() Ziceai ca stai in rezerva singura, dar fata asta care a stat cu tine? (e maretie neglijabila) Se pare ca IQ-ul tau exceptional este mic copil pe langa al nostru (fiecare in parte). Lasa-ne cu tampeniile si asuma-ti minciunile. Nu toate avem memoria scurta ca a ta.Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() ............................................................ www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia |
asa creste bebicu
ale
cu printesa Karina Florentina in 27 sapt ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
trutzi spune:
Mulumesc ptr
Am prins unu si nu ii mai dau drumul 
| citat din mesajul lui babiela in primul rand salut si mii de de molipsireapoi LIUTA draga si scumpa imi pare rau , atat de rau pt tine, dar ma bucur ca esti atat de pozitiva si ca mergi mai departe, sa-ti dea DD putere in continuare si un bebe cat mai curand ![]() bun venit fetelor noi si vroiam sa va spun sedere scurta, dar nu e neaparat daca vine bebe (ceea ce va doresc tuturor din suflet) sa parasiti subiectul, eu desi m-am inscis la odisee, tot aici intru si citesc si mai scriu, rar e adevarat, dar intru eu in prenatal si sa vedeti cum nu scapati de mine ![]() trutzi cata rabdare si ce memorie , eu nu le retinusem pe toate, felicitari ![]() inca o mie de pupici ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() , ma duc sa fac paste ca ii este pofta sotului, e mai pofticios ca mine-------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant ![]() ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR ---------------------------------------------- Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare ------------------------------------------------ Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen ![]() --------------------- II BEBE |

trutzi spune:
Iti dai seama ca ma mananca degetele sa iti zic sa faci test
Dr nu iti zic 
Sincer. Nu cred ca iti iese dar, daca ti-ai face test de sange sigur ti-ar iesi ![]()
| citat din mesajul lui sunset_zuzi sa dea Domnul ...va las sa ma calariti sa fac testu duminica |

si asuma-ti minciunile. Nu toate avem memoria scurta ca a ta.