Locul fetelor Nou-Venite (77)
Raspunsuri - Pagina 6
trutzi spune:
Mi-a placut cand am recitit. Unele fete nu au mai intrat. Aici ma refer si la cele gravi
Ce a mai trecut timpul
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
............................................................
www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia
trutzi spune:
jesia Sper ca iti prieste pauza de Cand intrii sper ca ne dai vestea cea mare (ca ai vazut dublu )
www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia
trutzi spune:
p.s. De luni sa ne dai pupicei de molipsire
Citat: |
citat din mesajul lui sunset_zuzi trutzi |
trutzi spune:
Nici nu ma intereseaza. Ptr mine e un capitol incheiat. Eu sunt o persoana cu picioarele pe pamant si nu imi place sa isi bata lumea joc de mine. PUNCT
citat din mesajul lui pianna da' stiu ca ati avut activitate in ultimile 3 ore nu gluma! Fetele nu va grabiti sa o puneti pe nike asa repede la zid, nu ajuta pe nimeni. E drept ca situatie ca a ei nu se intampla in fiecare zi, dar nimic din ce a zis pana acum nu cred ca poate fi catalogat drept imposibil. Evident ca nu poti simti omuletu' la 6 saptamani, si cred ca nici bataile inimioarei, dar probabil ca ea a simtit ceva si le-a interpretat cum a vrut ea. Eu de felul meu sunt mai pacifista nu-mi plac situatiile tensionate . la toata lumea. |
babiela spune:
in primul rand salut si mii de de molipsire
apoi LIUTA draga si scumpa imi pare rau , atat de rau pt tine, dar ma bucur ca esti atat de pozitiva si ca mergi mai departe, sa-ti dea DD putere in continuare si un bebe cat mai curand
bun venit fetelor noi si vroiam sa va spun sedere scurta, dar nu e neaparat daca vine bebe (ceea ce va doresc tuturor din suflet) sa parasiti subiectul, eu desi m-am inscis la odisee, tot aici intru si citesc si mai scriu, rar e adevarat, dar intru eu in prenatal si sa vedeti cum nu scapati de mine
trutzi cata rabdare si ce memorie , eu nu le retinusem pe toate, felicitari
inca o mie de pupici , ma duc sa fac paste ca ii este pofta sotului, e mai pofticios ca mine
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen
---------------------
II BEBE
sunset_zuzi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui trutzi p.s. De luni sa ne dai pupicei de molipsire
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ............................................................ www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia |
sa dea Domnul ...va las sa ma calariti ...dar sa vad daca ma tine sa fac testu duminica
aleesicoo spune:
pai mai trutzi inafara faptului ca te felicit pt investgatiile facute , punct ochit punct lovit, cum sa nu ii simta inimioara prin burta la un IQ exceptional????
iar am fost rea
asta e fiecare cu lumea ei
citat din mesajul lui trutzi Dupa cum spuneam aici Ne-a spus nike prima data ca ii simte bataile inimii. Nu ca misca, chiar bataile inimii. Pana acum nu am mai auzit sa simti bataile inimii, eventual ca se misca dar Tot nike aici ne-a zis ca a fost la prima ecografie dupa ce anterior ne-a zis ca bebele e in uter. Cum o fi stiut? Ziceai ca iti doresti fetita, vad ca aici erai de alta parere Ziceai ca stai in rezerva singura, dar fata asta care a stat cu tine? (e maretie neglijabila) Se pare ca IQ-ul tau exceptional este mic copil pe langa al nostru (fiecare in parte). Lasa-ne cu tampeniile si asuma-ti minciunile. Nu toate avem memoria scurta ca a ta. Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ............................................................ www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia |
asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 27 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
trutzi spune:
Mulumesc ptr Am prins unu si nu ii mai dau drumul
citat din mesajul lui babiela in primul rand salut si mii de de molipsire apoi LIUTA draga si scumpa imi pare rau , atat de rau pt tine, dar ma bucur ca esti atat de pozitiva si ca mergi mai departe, sa-ti dea DD putere in continuare si un bebe cat mai curand bun venit fetelor noi si vroiam sa va spun sedere scurta, dar nu e neaparat daca vine bebe (ceea ce va doresc tuturor din suflet) sa parasiti subiectul, eu desi m-am inscis la odisee, tot aici intru si citesc si mai scriu, rar e adevarat, dar intru eu in prenatal si sa vedeti cum nu scapati de mine trutzi cata rabdare si ce memorie , eu nu le retinusem pe toate, felicitari inca o mie de pupici , ma duc sa fac paste ca ii este pofta sotului, e mai pofticios ca mine -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR ---------------------------------------------- Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare ------------------------------------------------ Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen --------------------- II BEBE |
trutzi spune:
Iti dai seama ca ma mananca degetele sa iti zic sa faci test Dr nu iti zic
Sincer. Nu cred ca iti iese dar, daca ti-ai face test de sange sigur ti-ar iesi
citat din mesajul lui sunset_zuzi sa dea Domnul ...va las sa ma calariti ...dar sa vad daca ma tine sa fac testu duminica |