Locul fetelor Nou-Venite (62)
Raspunsuri - Pagina 13
cora79 spune:
Vio,esti iertata,caci esti graviduta,alearga hormoneii![]()
![]()
![]()
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
nike974 spune:
corectttttttt!
cora are dreptate!
fetele,sunt ff fericita.
bebele a venit cand nu m-am gandit nicio secunda la el.Le-am incredintat lui Dumnzeu si Maicii Domnului totul.
incerc acum sa mananc.o sa fie bine.stiu asta.
maine sunt in spital iar.poate reusesc sa ies seara.nu am ce sa spun.am o rezerva numai a mea,dar eu cu sotul meu avem un cordon ombilical.cand nu dormim impreuna,avem insomnii toata noaptea.
aleesicoo spune:
cora pana vine sotul acs o gaseste pe mamica fara par in cap
e tare grea departareaaa

asa creste bebicu
ale
in 21 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
violab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo cora pana vine sotul acs o gaseste pe mamica fara par in cap e tare grea departareaaa![]() ![]() ![]() asa creste bebicu ale in 21 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
Draga mea stiu exact cum simti. Si sotul meu e plecat in State si nu e prima oara cind suntem departe unul de celalalt. Si cita nevoie am de el acum in aceste momente!!!Dar tu esti o norocoasa. Ai un bebe in burtica si asta face asteptarea mai dulce. Gindeste-te la noi care asteptam cu nerabdare aceasta minune. Asa ca multumeste-i lui Dumnezeu pt tot ce ti-a dat si gindeste-te ca o sa se intoarca cu si mai multa dragoste pentru voi. Uite niste

de incurajare.
aleesicoo spune:
iubita asa este , sunt o norocoasa drept pt care ii multumesc Domnului si ma rog pt sanatatea micutului meu in fiecaer seara dar totusi este greu si fara el acs, ca vb aia dragoste ca a sotului nu ti o poate da altcineva, chiar daca sunt alaturi de parintii mei , eu de el am nevoie![]()
in seara asta mi a zis ca face tot posibilul sa vina pe 1 iunie acs, eu am DPN pe 7 iunie exact cand facem si 1 an de la cununia civila
acum sa vedem cand o vrea si bebe sa vina
fetele, miercuri sa imi tineti pumnii si sa va rugati sa vin cu vesti bune de la morfo fetala
| citat din mesajul lui violab Draga mea stiu exact cum simti. Si sotul meu e plecat in State si nu e prima oara cind suntem departe unul de celalalt. Si cita nevoie am de el acum in aceste momente!!!Dar tu esti o norocoasa. Ai un bebe in burtica si asta face asteptarea mai dulce. Gindeste-te la noi care asteptam cu nerabdare aceasta minune. Asa ca multumeste-i lui Dumnezeu pt tot ce ti-a dat si gindeste-te ca o sa se intoarca cu si mai multa dragoste pentru voi. Uite niste ![]() de incurajare. |
asa creste bebicu
ale
in 21 sapt ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
cora79 spune:
Ale,sigur ca o sa fie bine la morfofetala

,abia astept sa ne spui cat de mare a crescut bebe

In seara aceasta a fost si sora mea la control,se pare ca bebe are LABII![]()
![]()
![]()
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui Andreea82 Mi-a tot fost pofta de cateva zile de alune in coaja...am papat acuma o punga cu mare pofta si mi-au cam pus capac ![]() Ahmm, apropos, voi aveti deja arsuri? Eu de cateva zile am nishte arsuri la stomac...am citit ca ar fi un alt simptom deranjant al sarcinii dar in lunile mai mari, sau nu? |
yo am arsuri si de la apa

+13 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulicipaunita
Lia73 spune:
iar ptr arsuri mi-a zis doar rennie sa iau ..nic altceva
+13 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
paunita